Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak hrdinové z řad nějakých žlutých taxikářů kopou před letištěm do jiných nežlutých aut. No uvidíme hoši , zejména po akci brzdění jak jste na kopance připraveni vy. Sice u toho možná nebudou kamery ale kopance by mohli být ..... takové procítěnější. Možná proloženy i poctivou českou fackou tzv. lískancem. Protestovat u nás může opravdu každý. Ale jak už protestují vyhlášení loupežníci a hnoji z pražských taxíků tak to už je moc.
  • Profesni skupina lidi s velmi spatnou povesti a nulovym moralnim kreditem neco podobneho vubec udelat , dnes verejne a nepokryte vyhrozuje blokovanim verejnych komunikaci za ucelem znemozneni pouziti sluzeb uplne jine nezucastnene firme a to prevazne lidem kteri dnes mozna ani netusi ze se v tomhle opravdu podivnem soukoli ocitnou a proc se v nem vubec ocitnou.
    A statni sprava necinne prihlizi , jako jiz vicekrat v minulosti.
  • Zpověď řidiče uberu:Velkou roli v tom podle něj hrají právě koeficienty, které Uber v průběhu dne mění. „Taky už jsem vezl lidi na letiště za osm stovek. To je potom příjemné. Prostě lidi pospíchají a jedou, i když je nastřelené,“ říká. Namítám, že v takovém případě už ale sazba na kilometr asi přesahovala maximální magistrátem povolenou částku.
    „Jo, ale je to prostě nabídka a poptávka. Jezdil jsme na Nový rok od jedné asi do čtyř ráno a to taxíky nejezdily. Jezdil jenom Uber a byl tam pětinásobek. Takže dva kilometry za osm stovek a podobně. To jsem jezdil tři hodiny a vydělal jsem pět tisíc,“ vypráví. Cestující podle něj ale byli i tak spokojení a na nic si nestěžovali. „Chtěli být doma, nic nejezdilo a jinak by museli jít pěšky,“ dodává.
    Zdroj: zpravy.idnes.cz/test-...i_hell
    Takže až nebudou taxikáři 1 km za 400 Kč a z toho 100 Kč do zámoří,nejdražší taxi za 600 ale uber ve špičce za 800 ,jo a hlavně že budete mít chytrý telefon,tady je někde chyba.Prostě já mam pochopení pro model platný v Německu ale pak by Uber nemohl vyžírat ty co si to neumí spočítat a ubylo by oveček a Krnáčová se má starat o blaho ČR a ne firmy v zámoří.Protože tenhle bordel vyhovuje poloilegálnímu uberu a mezi námi těm co stojí na Staromáku je to fuk ale i tam stačí dnešní legislativa.Spočítejte kolik kontrol bylo na uber a kolik na klasické taxi ,ten nepoměr je zarážející,že by Asociace Nenažranců už měla vyjednané spolužití s uberem?Problémy jsou i v Londýně a tam se na taxi studuje.
  • "Pondělní protest taxikářů zkomplikuje lidem cestu na letiště. Musí počítat s rezervou" -- To je zase titulek od blba. Řekl bych, že cestující by měli počítat spíše se zpožděním.
  • Opět ukázka našich děravých zákonů, policie bez pravomoci zasáhnout všude tam, kde velkou skupinu lidi omezuje, ohrožuje malá skupina nespokojených lidí. U podobné formy protestů, kterou bych zakázal zákonem, dochází k poškozování zájmů všech ostatních občanů. A takové akce by žádný zákon neměl povolovat. Je nemravný, neetický a jenom škodí.
  • Prostě je kapitalismus a svobodná volba ve službách .Monopol nenažraných Taxi Praha musí jednou skončit. Možná by bylo dobré se poohlídnout po jiné práci Asi vám to nedošlo ale už není socialismus . Za moje pení ze mne odveze ten kdo mi nabídne nejlepší cenu a služby. taxi Praha má nejhorší pověst na světě v EU. Až budete mít na letiště vlak jako v Ostravě tak máte útrum. *3*
    • Jojo, jedna z posledních vysep socialistického ráje a lidem se nelíbí že protestuji za zachování :)
  • Obyčejné vyděračství. Když se potřebuji dostat na letiště, co je mi potom, že taxikáři si s magistrátem nerozumí, proč mám být rukojmí.
  • To není jen o taxislužbě..Tento novodobý jev tzv. "sdílené ekonomiky"., se používá i v jiných oblastech., oborech i zemích., relativně už dlouhou dobu..a začal se logicky tedy prosazovat i u nás.., kde "náš stát" prostě, opět jako vždy zachrápal, jak ten "kníže" v parlamentu s.r.o., nyní se konečně začíná "někdo" probouzet, jak šípková Růženka v kanceláři někde na úřadě., evidentně si neví rady a nechá očividně vydírat i ohrožovat jednu skupinu lidí nad druhou a všichni se diví., jak turista s paštikou v kapse za socíku, co se poprvé dostal na "západ"..V jakém oboru "sdílené ekonomiky" to bude zas příště ?..
  • prostě mám v pondělí odlet. Vezmu si mobil se záznamem. Když chtějí brzdit tak mohou. Ale pokud kdejaký umaštěný taxikářský šmudla bude po Praze v pondělí vyskakovat a přibrzďovat musí čekat odvetu.Pokud okrade on mně o čas, možná i včasný odlet - hladce se ze záznamu rozpozná který to byl. V smečce je každý hrdina. Uvidíme až bude takový statečný brzdič nebo jeho auto vystaveno individuálnímu dobrodružství . Nic osobního. Takový soubor pedagogických opatření, sloužících k prospěchu těch drzounů za volantem. Hoši, jen aby jste nebyli ve špatnou chvíli, na špatném místě. Je moc zlá doba!
    • tez uz doladujeme takovou "recesi" na ty co budou prudit a brzdit. Myslím ze se budou casem divit. Nekteri i plakat.
      • Bohužel po nich můžou přijet zemědělci a těm je tak traktor neobjedete korunou a přesto že nesouhlasím s protestem tak tady padá 90 %odpovědnosti na magistrát a v současné době ho vede nějaká slovena z áno.Tak aby jste si to pamatovali u voleb. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit