Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela jim závidím, tady s tou skupinou nikdo nehne, radši jim dáme prachy a necháme se mlátit, okrádat, terorizovat a budem tolerovat že oni nemusí nic *16*
  • Komunista, nebo fašista? Komunista je horší!
  • Není se čemu divit,čmoudi jsou přemnožený,integrace funguje asi jako prezidentův pohybový aparát(našeho),už asi slováci chtějí nějaké řešení,jakékoliv.A není se co divit *3* *3* *3*
  • Za čtyřicet let komunistické hrůzovlády bylo v československých Gulazích umučeno dvacet miliónů Čechů a Slováků!
    • Jsi odporná komunistická bestie!!! Vysmíváš se obětem komunistického holokaustu. A kradeš nick. Typická komunistická zrůda. Ale taky na tebe dojde a budeš litovat svých skutků, ale to už bude pozdě!
  • Politici mají pocit, že když jsou v EU, tak mohou donekonečna krást, kašlat na lidi a Eu to jistí. Nic se neřeší, protože je to dle nich tak složité, že je třeba o tom jen psát stohy papírů a planně diskutovat hodiny, protože pouze populisté a diktátoři, fašisté a rasisti znají jednoduchá řešení.A tak toto řešení nakonec sami přibližují.
    Cikáni zdaleka nejsou jediným problémem ať u nás tak na Slovensku. Nikdo z vás se neobtěžoval něco z této problematiky, která je uvedena v článku natudovat ze slovenských médií, tisku a diskusí přímo Slováků. Podotýkám, že nejsem Romka. Na Slovensku vyhrál volby před rokem a půl drtivě Smer s Ficem, vytvořil jednobarevnou vládu a měl obrovskou šanci něco změnit. Ale Slováci si stěžují, že se v podstatě nic nestalo a nic se neřeší protože jim jde hlavně a pouze o jejich kšeftíky. Prostě jejich levice kšeftuje vesele s pravicí jako u nás 24 let na účet lilí dole. Peníze chybí kde se dá, krade se ve velkém, nikdo za nic nemůže, nic se neřeší, protože je to složité a tak se o tom dokola stále akorát kecá , a to mají na Slovensku lepší zákony než máme my, a přesto to nedokázali. Vysoká nezaměstnanost . Právě nejpostiženějším krajem je Baňskobystrický. Navíc pravice zde postavila svého kandidáta Kaníka, což je takový hybrid našich politiků Ježka,Třísky,Klause, Dlouhého, slovenský privatizátor - tunelář, s tím spojené gigakrádeže, naprosto nevídaný asociál, který podporuje II. pilíř důchodové reformy, kde má svoje finanční zájmy, na účet občanů. Slováci ho nenávidí a tato nomínace je rozpálila do běla a tak Kotlabu jako zřejmě protest proti loupežnické politice jako u nás , ho volili, pravicoví, levicoví i středoví voliči. . Všechny strany mají o čem přemýšlet, protože zatím přemýšlely akorát o svých kšeftech a odsávání peněz ze státního na svá konta. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne, Slováci nejsou ovce a dali vyprofilovaným rádoby demokratickým zlodějským stranám stopku a vztyčený prst.
    před 2 min.
  • Áda Kotleba, jak se zdá, to bude dávat do richty.
  • Třeba Nečas.Perfektní reference čisté lustrační ...... svatý člověk.A jaký prvotřídí hajlz se z něj vyklubal.A to se ještě předvede až bude proces s jeho rajdou.A tihle čistí tady kočírují stát a z našich daní si vyplácejí královské odměny.No přeci tohle už potřebuje radikální řez.To jen některá zde přispívající paka by pořád se skloněnou hlavou platili poslouchali a volici stejné grázlíky.
  • "Za volební úspěch extremisty Kotleby mohou politici, píší média".

    Za volební úspěch extremisty Kotleby mohou politici, špatně zfalšované volební sčítání hlasů! *1*

    V ČR se to stát nemůžu, páč zde si dají nynější vládnoucí kryptobolševici pozor, aby náhodou do jejich rybníčku nevstoupil nějaký jiný, čistý "dravec"! *3*
    MP5
  • No co hlinkovec. Jako kdysi na stráž.
    • No což , Hlinkovi se nedivím ale kdo udělal zásadní a osudovou chybu byli Češi kteří Slovákům pomohli zásadním a rozhodujícím způsobem se trhnout od Maďarska . Půlka Slovenska by dnes patřila Polsku , polovina Maďarsku a byl by klid .
  • Kotleba na hrad.
    • Nojo ale co dál? Nemůžeš z nich udělat masové konzervy *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit