Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kerim24
    modelky jsou rasistky protože na molech nepředvádějí BURKY
    • Jasně, divím se, že v tomhle oblečku neposkakuje po českých obrazovkách třeba Veselá k.áva. 

      Rasismus!!! Proč tam běhá nahatá???😂

      Slovo toho hovězího dobytčete bylo redakcí označené za nevhodné, tak jsem to musel vytečkovat. 😛Pardon milý redakční cenzore, ale tak se to zvíře prostě jmenuje. 

  • Je to Japonska věc - a naše zbytečná starost!

    • mun.go

      Nikoliv. 

      Právě v důsledku globalismu se v článku popsané trendy uplatňují všude.

  • mun.go

    Vsadím se, že Ariana Mijamoto, Jun Hasegawa, Jessica Mičibato ani Melody Yoko Reilly svá jména nepřechylují.

    " ... společnost začíná chápat, že svět je mnohem větší ..." není pravda.

    Díky globalizaci je svět mnohem menší a uniformnější, rozdíly se stírají a v dohledné době budou všechny rasy smíšené. Zřejmě je to tak plánováno.

    Jenom lidská povaha se nezmění - pod jakoukoliv barvou kůže můžete najít jak absolutního gaunera, tak člověka se zlatým srdcem.

  • Asi jsem xenofob nebo stará struktura, ale vážně nechápu, proč na každičké reklamě v ČR musí být asiat, černoch, arab a já nevím kdo ještě.

    Myslím, že nerasismus se dá projevovat i jinak. Tohle mi připadá jako elementární nátlak a  estetický útisk. 

    Rasismus na ruby.

    P.S. Zkoumal už někdo, jaké procento např. romské populace zaujímá vyloženě rasistické postoje vůči většinově "české" populaci? Mě by výsledky takového výzkumu zajímaly (i když asi ani moc nepřekvapily). 

    • Na vnitrostátní reklamě v ČR by měl být Rom, Vietnamec a občas snad i Čech. Problém s reklamami uplatňovanými v ČR je ten, že je zadávají firmy, které mají s ČR společné jen sídlo filiálky, tudíž je použita reklama odpovídající sídlu firmy nebo zemi s největším kupní silou. Nejde o nátlak, spíše jde o ignoranci. A Liška ani jiný Sokol to nezachrání. 

      Podle mých osobních zkušeností z Chomutova, Mostu a Ostravy zaujímá vyhraněné rasistické postoje vůči většinové české populaci většina Cikánů i většina Romů, nebo jsem měl prostě smůlu.

      Perlička: Za starostou čtvrti přišli po sčítání obyvatel neformální zástupci romské menšiny (která ovšem je ve čtvrti většinou) a chtěli vyjednávat o svých požadavcích. S překvapením zjistili, že ve čtvrti skoro žádní Romové nežijí, většina se jich totiž přihlásila k národnosti české nebo slovenské. Samozřejmě beze změny životního stylu, to dá rozum. 

  • KIMCID

    Ale ouno rasismus je a nejvíc ze strany černých k bílejm

  • V rámci boje proti rasismu se společenská situace v některých státech přechyluje do extrémní podoby. Nadšení aktivisté proti rasismu prosazují extremistický antirasismus, navíc se bojem proti rasismu zaštiťují různé skupiny obyvatel, které parazitují na většinové společnosti a nikdo se je nesnaží umravnit, protože nikdo si nechce vykoledovat nálepku rasisty. Rasismus se postupně stává zprofanovaným pojmem a je jen otázkou času, kdy různí darebáci zaklínající se bojem proti rasismu, ač jsou rasisti non plus ultra, budou společností umravněni. Rasismus doposud existuje proto, že lidé jsou nepoučitelní a darební. Rasismus mutuje a přelévá se do nových forem, kdy jsou naopak utlačováni běloši.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit