Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Irák hrdě hlásí, že porazili IS. Bohužel Evropa musí hlásit, že část islámských teroristů se přestěhovala do Evropy. Jenom zde jim "pokvete pšenička" protože vůdcové Evropy s tím nic nedělají a tak si vyhnaní teroristé z EU udělali nový domov, kde, aniž by přiložili ruku k dílu, mají všeho více, než ve svých zemích. Bohužel ke škodě nás všech Evropanů.
  • A proto se v EU řeší uprchlické kvóty,že? Jako odměna se rýsuje Evropský chalífát. Jak logické a dojemné. Lež a nenávist stéle vítězí nad pravdou a láskou. Placení agentíci nám to už nějak vysvětlí. Pozor na populisty a fašisty! *1* *1* *1*
    • Doufám, že jsi tím myslel pravdolaskaře
  • Není k čemu gratulovat, článek také sděluje:
    Předpokládá se, že někteří bojovníci této skupiny se rozprchli po Sýrii a další utekli přes tureckou hranici. Panují obavy, že členové IS budou chtít útočit v jiných zemích.
  • Nebýt Ruska tak se neporazilo nic, amrdólové a jejich "spojenci" by tam vraždili do teď! Amrdólové jsou vraždící monstra!
    • Že by pán z EMAN měnil názor?
      https://diskuse.tiscali.cz/zpravy/clanek/byvali-velvyslanci-krouti-hlavou-nad-trumpovym-prohlasenim-o-jeruzalemu-306507/
      zeMAN(inkognito)
      Pisatel je placen ruskou tajnou službou nebo je tak prostoduchý, že tomu snad sám věří? To je jak za tuhého komunismu v padesátých letech minulého století, kdy byli lidé soustavně oblbování proruskou propagandou. Pisatel dává americkou demokracii do uvozovek a zdůrazňuje jak prý Rus překazil jakési "imperialistické rejdy". Ruské vidění světa a propaganda sloužící k ohlupování prostoduchého Rusáčka z toho jen čiší.
      8.12. (2 dny) upraveno v 22:28
  • Gratulace USA i jejich spojencům, good job!
  • Kecy, žádný Islámský stát nikdy nebyl, nikde na planetě zemi ho nenajdete. Irák a jeho spojenci? Kdo je spojenec Iráku, kde nic není, písek a poušť. Samozřejmě každý kdo potřebuje ropu a tam je ropy až dost. Politici se pouze snaží udržet u moci a tak hledají vnitřního nepřítele a v tomto případě to byl lid Iráku, který nesouhlasil s diktaturou a zabíjením vlastních obyvatel. Tam se zrodil název islámský stát, byl to odpor lidu proti režimu. Každý režim hledá vnitřního nepřítele a lidu říká, že je musí chránit, tím vyvolává strach a sám sebe uvádí jako ochránce. Pokud klid a pohoda trvá ve státě příliš dlouho, tak se hledá vnější nepřítel aby se opět mezi lidem udržel strach a politici u moci, protože lid se bez politiků snadno obejde. Pokud je třeba upevnit moc, tak se najde vnitřní i vnější nepřítel a tím se stát stává diktaturou. Diktaturou se stává i Český stát ve kterém se již našel vnější nepřítel a vnitřní nepřítel je každý kdo se Babišovi snaží ublížit. Samozřejmě upevnění moci je to, že potřebujete policii, soudce a státní zástupce, který pro Vás vykonávají špinavou a hnusnou práci a to již Babiš dokázal ovládnutím finanční zprávy kdy nechal zlikvidovat firmu která mu překážela v jeho plánech. Když najdete takového nepřítele, tak už se sním potřebujete vypořádat a to i vojensky a pokud to nejde, tak politickými procesy. Pokládám si otázku je Babiš jeden s dalších diktátorů? Všechno nasvědčuje tomu že ANO. ANO jsem diktátor Babiš a kdo nejde se mnou jde proti mně a s tím se vypořádám jako jsem to již v minulosti udělal. Babiš bude jenom rozesílat strach a tím upevňovat moc.
    • Teda Ty jsi diskutér "sofista", jak rychle se Ti podařilo dostat od Iráku a islamistů až k našemu Babišovi *1*. Krásná ukázka názoru jednoho pravdolaskaře a manipulátora s fakty.
  • Spíš jste IS zahnali do Evropy, kde jsou vítáni jako oběti válečné činnosti a někteří blbové je vítají se slzou v oku.
  • kdyby je teroristi z JŮESARMY nepodporovali tak by je spojenci zlikvidovali hned, fakticky to měl ISIS spočítané když se do toho zapojili rusové, a to jim ještě USA a Turecko házelo klacky pod nohy
  • x
  • zbraní hromadného ničení tzv. demokracie neodstranily Sadáma Husajna, nebyly by tam hromady mrtvol a byl by tam klid.
    • Za Sadáma by mrtvol neubylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit