Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • velice tiše, pomalu a nenápadně se nám roboti a algoritmy umělé inteligence začínají učit rozkazovat a manipulovat s naší myslí. Co se v mládí naučíš v terminatorovi T1000  jako když najdeš.

  • Sexuální fantazie je nevyčerpatelná a blbost cenzorů je ve svých ohromujících projevech též velmi košatá až nevyčerpatelná. Kde je cenzor se svojí děvkou cenzurou, tam je odporný zápach nelidskosti a úchylného chtíče dirigismu. Cenzor se svojí cenzurou vytváří základní nosné pilíře příkaznického systému, resp. totalitního režimu. Každé restriktivní opatření proti svobodě slova a názoru je ve své podstatě hloupé a ve svých důsledcích kontraproduktivní.
  • milanv

    O co jde? Vždyť máme cenzuru stejnou jako byla dříve!!!

  • Když už chceme cokoliv censurovat, měli bychom do této práce zapojit lidský faktor. 

    Počítač je jen inteligentní hlupák - řeší vše dle zadání, který mu někdo dal do paměti. 

    Ve stejné rovině, jako mrtvá kočka v jedné ze skvělých  povídek Karla Michala 

    na dotaz, jak snížit počet dětských nemocí, odpovídá: "Nemít děti!"  

  • Tercais

    Tady ten článek psal opravdu někdo, kdo viděl Tumblr jen z dálky a pouze jedním okem. Je to podané tak, že to vypadá, jako by to byl druhej PornHub nebo tak něco. Přitom se ten explicitní erotický obsah týká jen malé části uživatelů, navíc to opravdu není tak šílené, jak se to podle článku jeví. 

    1) abyste ho našli, musíte použít opravdu konkrétní hashtagy a vyhledávací klíče.

    2) z drtivé většiny je to fanfiction nebo fanart, takže pokud nejste aktivní v konkrétním fandomu (třeba Harry Pottera) a nehledáte si konkrétní shipy (fanoušky "vyfabulované" v kánonu neexistující vztahy mezi postavami), ke kterým autoři tvoří daný fanart, tak opravdu nemáte šanci nějakou náhodou narazit na obrázek toho, jak si to rozdává Harry se Severusem. 

    3) i když si konkrétní shipy dáte do vyheldávače, v drtivé většině případů najdete nevinné povídky, gify nebo obrázky. Vše explicitní bývá pečlivě označeno tagy, takže se tomu dá snadno vyhnout (upřímně, konkrétně jsem už nekolikrát hledala kánonické odkazy na vztah Draco/Hermiona- vždycky mi přišlo že je do ní zamilovanej- a nikdy jsem nenarazila na obsah 18+).

    4) V nastavení vyhledávání v Tumblru existuje už od doby jeho založení volba "hide adult content" takže kdo tohle nechce vidět, má možnost se tomu vyhnout.

    5) Oficiální postoj Tumblru k explicitnímu obsahu v době jeho založení:

    https://www.google.com/search?q=tumblr+go+nuts+show+nuts+we+don%C2%B4t+care&rlz=1C1GGRV_enCZ751CZ751&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwif37mU1Z7fAhVIFiwKHaQqDSQQ_AUIDigB&biw=1920&bih=969#imgrc=G9GLbm5xGALnzM:


  • Svoboda tisku v praxi...

    Jako za Husáka u nás!

  • TheGGG

    na tumblr chodí jen levičáci, SJW, feministiky a liberálové... takže tam ať si dělají co chtějí

  • To není dobrý nápad..ti, co totiž chtějí hledat "něco netradičního"..si to, tak či tak seženou jinak i jinde..Klidně půjdou např. i na Darknet, či jiný formát tzv.temného internetu atd, který dnes tvoří asi cca až 3/4 prostoru v porovnání s tou špičkou, pouhé 1/4 pyramidy, tedy toho oficiálního internetu tzv. nad hladinou ..což může pak být v důsledku i horší a děsivější..

  • KIMCID

    Neznám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit