Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak hergot, kdo vlastně bude DUCE? Jaceňuk nebo Poroščenko?
  • No jasně fáčko podrží další fáčko.
  • Moc si mi libi slovo:DOVOLIL-to zni jako by dal souhlas sve dceri jit na rande s Jacenukem.
    K cemu VOLBY?????Priste mu DOVOLI bez ptani odchod na WC.
  • Máte pravdu, Ukrajina chudák pálí ten hnusný plyn aby Rusové nemuseli zbytečně dřít nad tím a hnusní rusaci ještě chtějí za to platit, není to drzost. Ať mají radost z toho, že ho někdo pálí, ne. A zrovna teď v zimě. Jo Bude zima bude mraz...
  • Ukrajina bude mít to co si zaslouží a to co si zvolila - debily ve vládě. Dokumentuje to vyjádření Jaceňuka které zaznělo ve večerních zprávávch. Ukrajina a EU se nenechá vydírat Ruskem ohledně dodávek plynu. Ti ukrajinský s .áči dluží za předchozí dodávky plynu necelých 5 miliard, ale Rusko je vydírá protože požaduje záruky, že dluh bude splacen a, že dostane část platby za dohodnuté dodávky v současné době. To je opravdu obrovské vydírání, z jakého důvodu může požadovat Rusko peníze na které má nárok. Ukrajina musí mít přeci všechno zadarmo. Proč za Ukrajinu neplatí USA proč se do zaplacení dluhů musí zapojit EU.
  • K těm "vítězným volbám"... si tito a i jiní.."pánové",včetně těch mnohých z EU.. mohou přičíst ještě i jiné výsledky a čísla těch co k volbám jít už ani díky nim nemohli, protože jim to tito "tak nějak neumožnili"...Jsou přímo od OSN..Počet mrtvých následkem konfliktu na východě Ukrajiny přesáhl 4 tisíce osob.
    Podle údajů OSN, k 29. říjnu na východě Ukrajiny bylo 4035 lidí zabito a 9336 zraněno. Počet nucených vysídlenců do okolních regionů Ukrajině dosahuje 422 tisíc lidí, dalších 488 tisíc osob uteklo do sousedních zemí, zejména do Ruska. V zóně konfliktu zůstává 5,2 milionů osob.Za tohle se mohou rovněž vzájemně dovolit se.. a poplácat si po ramenech, jací, že jsou to pašáci a co tedy vlastně všechno nabízí občanům v Evropě a EU obecně..co tenhle jejich "bonus" a tohle tunelářské svinstvo oligarchů, lobbystů i jiných vejlupků, včetně konečné faktury budou sponzorovat desítky let ze svého, protože ti skuteční viníci a EUpolitici to ze svého nebudou platit ani omylem...
  • Jak krásně to slovo zní : dovolil.
  • Já jsem čistič anonym. Táta byl náčelníkem lidovejch milicí, máma předsedkyní svazu žen, tátu nevzali k stb jako agenta, i když se několikrát hlásil, protože komunisty tam většinou nebrali. Nejlepší moje životní zážitky byly v průvodu o 1. máje, kdy jsem nesl transparent s nápisem "Se sovětským svazem na věčné časy". Několikrát jsem za to dostal po hubě, proto jí mám, dodnes, tak křivou, ale zase jsem si užil při oslavách VŘSR. Do školy jsem chodil vždy v pionýrském šátku a to až do 4. třídy, kdy jsem taky základní školu opustil, protože jsem už všechno věděl a byl moc chytrej, jak ostatně vidno z mých příspěvků. S pozdravem "proletáři všech zemí spojte se", "Více p í c e pro slepice", "Ani zrno nazmar", "Uhlí krev průmyslu", Váš čistič popelnic, nyní popelář.
    • Jsou dvě stádia vývoje socialismu:
      1/ potíže růstu
      2/ růst potíží
      Čest pohybu soudruzi bolševici *5*
      • Jseš momochodem největší čuuurák na diskuzi, ale ty o tom zřejmě ještě nevíš. *15*
    • Až po tobě ty knechte budou lidi chtít zaplatit co jsi prožral, tak tě ty invektivy přejdou. Jsi blbej, až to mlátí dveřma a ještě absolutně zbytečnej kus stáda!
      • Tak, teď jsem si čuchnul čikuli a je mi blaze! Tak ještě jednou "Až po tobě ty knechte budou lidi chtít zaplatit co jsi prožral, tak tě ty invektivy přejdou. Jsi blbej, až to mlátí dveřma a ještě absolutně zbytečnej kus stáda!". Lénin žije!!!
        • Mě nenas... chcípáku! Akorát jsi potvrdil, že kradete všude a všechno!
  • Škoda, že nejde svět vyčistit od takových špín jako je jiřik a další zbytečná havěť!
    • Potřeboval bys kratší pauzu, čističi. A co vlastně čistíš? Popelnice? No, to by tak odpovídalo tvé slovní zásobě vořechu.
  • Pro obr krypla jiřika: Tak co trotle, kdy tu začneš o těch miliónech čechoslováků umučených komunisty! Jenom pro info trotle, Tahle nacistická pakáž na UA již zavraždila a fakt nechutně 3x tolik co ti komunisti. Pro obr krypla jako jsi ty hnoji, nacista je u mě poroshenko jacefňuk a ten hnůj jako ty co je obhajuje! Já jim platit nechci hnoji. Plaťte si to sami šmejdi! S kakem, tečkou a bobem ksindle!
    • A ještě s Hmm, Hermanem a dalšími. Jo a ty taky platíš daně? Z příjmu? Takže ty pětikorunky co ti lidi na hajzlíku házeji na talířek dáváš do příjmů? No, to jsi frajer. *1*
    • Já jsem čistič anonym a chtěl bych doplnit, čistím nejen popelnice, ale i toalety a kanály. Proto jsem takovej levičák, protože jsem vzdělanej. Víte kolik vzácnejch zážitků prožijete na veřejném WC? A tak tady předávám své bohaté zkušenosti a moudra, které jsem získal na hajzlíku. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit