Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani Porošenko ani Putin bohužel nemohou nic nařizovat - Porošenko nemá armádu pod kontrolou a Putin, protože Rusko není účastníkem konfliktu(pokud pominu nesmyslné výkřiky
    západu s vykonstruovanými důkazy o účasti ruské pravidelné armády a ruské techniky na ukrajinském území). Patová situace - pokud se nedohodnou separatisti s Ukrajinci tak občanská válka může pokračovat ještě léta. A už vůbec si nedovedu představit budoucí možné soužití obou znesvářených stran - Ukrajinci si totiž nedovedou představit jiné řešení než totální porážku separatistů a ti zase vzhledem k obětem, které přinesli, se jen těžko smíří se stavem kdy východ Ukrajiny je podle názoru Kijeva obýván podlidmi. Nacionalismus jako poleno na obou stranách konfliktu...nakonec to dopadne jako v Severní a Jižní Koreji - ostnatý drát a minová pole oddělující obě strany. V současné době z toho těží nejvíc USA - našly si dalšího nepřítele a slovama o uzurpátorovi Putinovi drží ve strachu a poslušnosti obyvatelstvo vlastní země...co kdyby se to náhodou začalo ptát, proč je Rusko označováno za agresora v případě připojení Krymu a naopak USA v případech agrese v Panamě, Iráku, Afghanistánu, Libyi či Sýrii se samy pasují do pozice zachránce, demokrata a šiřitele svobody...Když ve své podstatě v obou případech najdeme spousty podobných znaků..
  • Jde o to, jestli Porošenka poslechnou i ty polovojenské soukromé armády, zabijáci z národní gardy a různá žoldáci, a sadističtí dobrodruzi, kteří si na Ukrajinu přijeli vybít své choutky. O tom velmi pochybuji, tahle sběř se zcela vymkla z rukou a už moc si čichli ke krvi na to, aby přestali vraždit jen na příkaz nějakého prezidenta.
    • Válka se změní v "hon na vlky" a jejich odstřel. Mají k tomu své vyšlechtěné Ruské dogy a praxi s likvidací německých vlků! Pocit oprávěnosti a přesvědčení, že bojují za správnou věc jim nechybí, a to je v boji to nejdůležitější! Také vztek a chuť pomstít zvěrstva Porošenkovců, jim dodá obrovské odhodlání a sílu. Toto všechno "západ" ví moc dobře a ze strachu řinčí zbraněmi a vykřikuje silná hesla. Nic mu to ale nebude platné, Novorusko už je a bude!
  • V Rusku se mají lidé relativně dobře a v USA je 60 milionů chudých a fronty na polévky, to jsou paradoxy!! V Rusku jsou platy 3x větší než na Ukrajině důchody tam jsou víc dvojnásobné, a pak se máme divit že lidé tam toho mají už plné zuby a chtějí s tohoto rozkradeného státu pryč!!
  • Porošenko vidí, že separatisté tlačí fašisty z východu UA a také by mohli pokračovat dál na západ. Nakonec by došlo i na něho a celou fašistickou vládu. Teď radši přijme samostatnost východu aby zachránil sám sebe. .
  • snad ještě někteří mají paměť : https://www.youtube.com/watch?v=kptjco_j9mM
  • protože jsou v řiti a ustupují. Projeli to. Bez západní pomoci jsou poraženi. A ani tam nemusel Putin posílat ruské vojáky, domobrana si to vyřešila sama *4*
  • my muzici už toho mame dost u nas hlad a zacina bida. Nechte toho v evrope nebo budete litvovoat. nasi soudruzi u vas vam chteji pomoc.i tady na net.
    • Jo,je to videt jevrejsky obcane CCCPUkrajiny: holt nenavidis pravoslavne Rusko.
  • Lidé v naší republice už banderovské fašistické Ukrajince přímo nenávidí a to by chtěli do EU
    Soudruzi soukmenovci Náš osvoboditel velký Putin vyhraje a osvobodí nás od té západní sebranky.
    • Kradeš nicky, jseš ču r á c k y h o v a d o *12* *12* *12* *16*
  • Kchárl je starej dědek a nemá inteligenci, ale našel si děuku!
  • Kdeže jsi k tomu přišel, k o k o t e. Ja být největší náčelník českých kolaborantů separatistů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit