Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K tomu není co dodat :

    http://czech.ruvr.ru/2014_07_19/Vysetrovani-nebylo-zahajene-ale-vinici-jiz-byli-uvedeni-2495/?slide-6

    Ale plyne z toho jedna pravda, ne všichni v USA chtějí válku s Ruskem, přirovnal bych to době, kdy byl zastřelen JFK ! Boj o moc !
  • Podle Trumpa USA už nejsou bohatým státem. „Když nejste bohatí, musíte si půjčovat. My si půjčujeme od Číňanů a dalších. Naše dluhy dosáhnou 16 bilionů dolarů,“ řekl americké televizi Fox News. Kritizoval i oficiální statistiky nezaměstnanosti, která prý činí 8,2 %. Ve skutečnosti je prý toto číslo dvakrát vyšší.
    Mnohem pesimističtější je ale Robert Wiedemer, který získal proslulost knihou Americká bublinová ekonomika z roku 2006, v níž popsal ekonomické zhroucení, jež postihlo USA o dva roky později. Podle serveru nyní předpovídá, že USA čeká 50procentní nezaměstnanost, 90procentní pokles cen akcií a stoprocentní roční inflace.,
    • To se dalo čekat, žijí už jen s podstaty!
  • Americké právo se vnucuje na evropském území
    Jean-Claude Paye( více o autorovi > )18.7.2014Evropské vlády nanejvýš pokrytecky tvrdí, že mandát daný Evropské komisi k vyjednávání Transatlantického obchodního a investičního partnerství s Washingtonem spadá pod evropské právo. Ve skutečnosti, stejně jako u předešlých dohod jako Swift, údajů předávaných o leteckých cestujících a o vyhýbání se placení daní, bylo Komisi řečeno, aby zrušila uplatnění evropského práva, když vyjednává s USA. Tudíž vyjednávání se rovnají rozhodování o oblastech, ve kterých již Evropané nebudou chráněni svými patřičnými státy.
    Jde o ovládání Evropy USA - Bilderbergem všude a ve všem a Rusku s Čínou jim stojí jako velmoci v cestě
  • malajsijského letadla v Doněcké oblasti a čas monitoringu americkou družicí ukrajinského území se shodují, prohlásil dnes náčelník hlavní operativní správy generálního štábu ruské armády generálporučík Andrej Kartopolov.
    Obrátil se na USA se žádostí o poskytnutí snímků z této družice.
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_21/Havarie-Boeingu-se-casove-shodla-s-letem-americkeho-satelitu-nad-Ukrajinou-9341/
  • Ukrajinská armáda řízená americkými specialisty.....dolar se potápí, USA - nejzadluženější stát, Putin nechce doláče jako Kadáffí, Sadám, Asad a tak USA jede podle zaběhnutého scénáře. Válka za každou cenu ovšem s plnou pusou lidských práv, na to si Amíci potrpí a mainstreamová masmédia hned tím vymývají mozky - veřejné mínění na objednávku. Vždy USA připraví záminku, aby mohli napadnout protivníka - zabíjet - Blízký východ s tím už má bohaté zkušenosti, Jugoslávie a nyní Ukrajina.
  • Na kanálu Rossija 24 proběhl brifink Ministerstva obrany RF, na kterém mluvčí MO sdělil, že v souvislosti s různými spekulacemi a obviňováním RF v zodpovědnosti kvůli pádu malasíjského letounu, ministerstvo se rozhodlo uvolnit část informace, které má k dispozici.
    Předvědlo snímky z družic, na kterých ukázalo množství ukrajinských systému BUK, současně s RLS v blízkosti hranic s DLR a LLR. Dále, ukázalo, že systémy byly 17.7. přemístěny do vzdálenosti 8 km od území kontrolováných opolčením a současně zaznamenalo průdký nárůst práci RLS.
    Na dalších snímcích ukázali, že v jednu dobu sledovali let tři dopravních letadel různých aerolinek. Maloasíjské letadlo (asi na pokyn dispečera) udělalo otáčku na sever a po 14 km létu se snažilo vrátit do své drahy. Současně zpomalilo a kleslo na výšce. V tuto chvíli se k němu zvedlo další letadlo, asi vojenské, protože nereagovalo na sysgnaly rostovské radiolokační stanice, která obě letadla sledovala. Druhé letadlo se přiblížilo na vzdálenost 3 - 5 km k malasíjskému letadlu. Neojoptimalnější vzdálenost pro 100% zásah raketou. Poté letadlo malasíjských aerolinek začalo padat.Také zaznamenali, že zrovna v tuto dobu nad tymto územím byla americká družice, schopná sledovat rakety země-vzduch. Americká strana údajně zaznamenala výstřel takové rakety z územé opolčení. Americká strana by měla předložit veřejnosti veškerý důkazní matečriál, který má a nejen o tom mluvit.
    • Byly tam ještě otázky k ukrajinské a americké stranám a označení za podvodné videa ukr. SBU o údajném přemístění BUKu územím opolčenců.
      Sledujte kanál, určitě to budou opakovat.
      Jsem zvědavý, jak se z toho vykroutěj.
      Bylo to dobře načasováno - nejdříve vystoupení Putina, potom zřejmě nějaký trh, když se nedohodli, dáli to do etéru. Mám takový dojem, že toto není celá informace, kterou disponuje ruská strana.
      http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/
  • Vždy jde o to komu to prospěje - jednoznačně NATU, pro další subjekty to je nevýhodné a tak mainstreamová masmédia made in USA Bilderberg jedou na plné obrátky.

    Nejsilnější kartou Ruska byla doposud jeho zdrženlivost a neschopnost NATO zavléct ho do chaosu, který začalo samo NATO tím, že podporovalo ozbrojené neonacisty během „euromajdanu“ na přelomu roku 2013-2014. Rusko by zcela jistě tuto kartu nezahodilo tím, že by předalo zbraňové systémy bojovníkům, kteří již úspěšně sestřelili ukrajinský vojenský letoun přenosnými raketami.

    Rusko a bojovníci operující na východní Ukrajině neměli sestřelením civilního letadla co získat, ale mohli vše ztratit – tudíž je třeba ukazovat prstem jiným směrem – na NATO a jeho loutkový režim v Kyjevě. To, že sestřelené letadlo je další malajský Boeing 777 – druhý v tomto roce, který byl ztracen za mimořádných okolností – získalo jako zázrakem maximální pozornost propagandistů na celém Západě. Ti mají naprostou a nerušenou pozornost světa, před kterým svalují vinu na Rusko a proti-kyjevské bojovníky na východní Ukrajině.

    Impulz nezbytný ke sjednocení Evropy a dalších spojenců Západu pod NATO a USA a k další přímé intervenci na Ukrajině, kde nyní Západ uvízl, je nyní obsahem všech titulků na celém světě. Pokud sundání MH17 nebylo tragickou chybnou identifikací, pak je odpovědí na první otázku jakéhokoliv vyšetřování cui bono – či komu to prospělo – hlasité „NATO“.

    Flight MH17 Down Over Ukraine vyšel 17. července 2014 na ICH
  • maglajz je v tom,že nikdo asi s určitostí neví,kdo na koho střílel: varianty: buk na stíhačku,buk na letadlo,stíhačka na letadlo, stíhačka na raketu z buka a která raketa nakonec to letadlo trefila,z pohledu sputniku se obě rakety překryly,stejně jako se v jeden moment překryly letadlo se stíhačkou...teď je boj o černé skříňky protože z nich bude jasné proč nad doněckém změnil kurt mimo letový plán a co bylo příčinou prudké ztráty výšky
    • je to opravdu pěkně zamotané. Fašouni s Američany lžou, jako když tiskne. Vypadá to na předem připravenou akci s nalákáním PVO na stíhačku, která si to namířila k malajsijskému letadlu za které se možná schovala a tím navedla raketu na dopravní letadlo.
  • Jak z určitostí vědí o tom druhém letadle a o tom prvním neví nic!!!!
    To je divný a o nějaké raketě ví všechno??????

    *16* *16* *16*
    • letadla sledovala ruská civilní služba a rakety vojáci (viz ruské pvo¨),vojáci sledují všechny radary,rakety,letadla pouze od výšky 5 000+
      • Hele, pleteš si to. Civilni radar bere od 5000 + Jinak ten vojenský by byl na h...
  • byl to dobrý maglajz: byly tam tři ! dopravní letadla,amster-kuala.paříž-taipej,dilí-birming,byla tam jedna ukrajinaská voj. stíhačka su-25,a na zemi jedno bukkdělo se dvěma raketama, to malajské letadlo prudce bez vnějšího zavinění ! prudce ztrácelo výšku z 10 000 do 5 000m !a tam ho někdo picnul,a ve vzduchu byly 2 ! rakety jedna z pozemního buku a jedna ze stíhačky! rusové vyzvali američany ať předloží svoje záznamy z družice !
    • No to jsem zvědavý, co se objeví u nás, Američani ukáží jen to, co se jim hodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit