Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Porosenko je id.ot.
  • Poroseno udela pouze to, co mu reknou soudruzi z Washingtonu...
    • Porošenko je akorát marionetou v rukou CIA USA a apendixu USA -EU. Navíc mafián s bohatou kriminální minulostí, který řídí dnes díky zpitomělým UKáčkám a mediálnímu i jinému tlaku největší evropský stát. Opravdu ukázkový hnůj EU i USraele, když každý pracovník v ČR musí mít čistý trestný rejstřík a on ho nemá a je prezidentem. HNUS, HNUS a opět HNUS. Vor v zakoně ve funkci prezidenta v nelegitimních volbách, které byly fraškou v režii USA i EU nemá co pohledávat a už vůbec nemá co nařizovat občanům východní Ukrajiny tím spíše, že mají na svědomí spoustu životů nevinných.
  • Nepište co říká že udělá, ale co skutečně dělá. Že nechává házet kazetové bomby a bílý fosfor na civilní sídliště a upalovat tak lidi zaživa, nevyšetřené vraždění v Oděse, vraždit lidi najatýma žoldákama a propuštěnýma vrahama, genocidu těch, co žijí na panu Bindenovi a podobné lidské svoloči prodané Jihovýchodní Ukrajině, atd.
    • Snaží se z východu země vyštvat občany pod vedením USA CIA tak, jako to provedli v Kosovu se SRby a pak si Kosovo zabrali Amíci sami pro sebe a krvavá Madla Albrightová se tam ještě pěkně napakovala a nebyla rozhodně jedinou. Pořád stejný scénář a stejné odpornosti made in usrael a německá eu, která je naprosto nesvéprávná, protože dělá jen to co jí nadiktuje Washington - Bilderberg.
    • Takovéhle výplody vznikají když člověk podlehne ruské propagandě, co? Kazetové bomby nebyly použity, čí bylo Sučko které vystřelilo salvu raket nikdo neví. Bombardování Sloviansku bílým fosforem dokládala ruská strana videem z roku 2004 natočeným v Iráku (lze ho snadno najít na YouTube). Raketomet Grad u Dobropole pocházel od ruské 18.brigády atak dál a tak dál. A jen taková kontrolní otázka, soudruhu: Křičel jsi "fašisti" a "genocida" když ruská armáda vybombardovala Groznyj - na straně čečenců bylo až 200tisíc "zavražděných", hádej kolik z toho žen, dětí a starců? Ukrajinci lžou a zkreslujou taky, ale na Rusy nemaj - ti jsou lepší (jako vždy ...)
      • Nebo když si někdo přeje aby byla pravda jiná,. Čečenskou válku vyprovokovaly samy čečenci. Nepiš o věcech o kterých nic nevíš. A co se týče propagandy fotky ze srpna z rusko ukrajinského cvičení vydávyny za fotografie z května ačervna je co. Že západní ukrajinci jsou nacionalistická svoloč je stará věc. A co vraždění v Oděse. Udáváš jen věci co se hodí do tvé teorie,ale i tak to pokulhává. Kdo začal válku na ukrajině Kyjev nebo prorušti vzbouřenci? Takový jako ty jsou spoluzodpovědní za Ukrajinu,Čečensko a další katastrofy...
  • Ano plácají pěkná hesla proamerické loutky v Kyjevě. Problém je, že aby ta svoje veliká slova vůbec mohly realizovat je někdo byl ochoten poslouchat. A loutky obvykle není možné poslouchat. Takže když se chtějí zesměšnit, tak ať plácají ta svoje hesla. US domobrana postřílela lidi v Kentu v USA, Ukrajinská domobrana podle svého US idolu - také domobrana, jezdí vraždit na východ Ukrajiny a říkají si ukrajinská armáda. Bude to pro Ukrajince zase kocovina, horší než ta oranžová, až na ně dopadne co s nimi ukrajinští patolízalové a popové zase provedli. Ten jejich zakomlexovaný sen o velké Ukrajině jim stále dává pořádně na zadek. Bohužel nejsou na světě sami a problémy dělají i druhým, zejména, když strýček Sam u nich ochotně zneužívá na co příjde.
  • “Bloud je, kdo myslí, vyhne-li se boji, že bude žít věčně.
  • !!! Boli zločiny Fašizmu - Boli zločiny Komunizmu - a teraz prebiehajú zločiny Kapitalistického imperializmu a nie sú o nič menšie od tých dvoch!
    • Fašizmus dnes USA a německá EU pilně rehabilitují a využívají ho . V Jugoslávii už využívali fašistů ustašovců a na Ukrajině fašistů banderovců. Pilně na tom, aby fašisté na Ukrajině opět vzkřísili na tom USA pracovaly - viz. Alexander Barabanov u Jílkové - Máte slovo - USA vytvořili pomocí neziskových organizací tábory, kde děti k fašismu vedly a vychovávaly, dnes je jim kolem 20ti let a USA sklízí už polody, které tak pečlivě pěstovaly, jako v Afgánistánu jejich Al-Kajdu.

      USA využívají ke svým strategickým cílům jak fašisty, tak teroristy - Al-Kajdu i UCK i fašisty, banderovce a ustašovce.
  • Kdyby se tak chtěla tímto způsobem odtrhnout Praha (jako Doněck a spol) - aspoň bychom tady na Jihu měli klid od jejich otravného ježdění na chaty každý víkend (po uzavření hranic) :)
  • To Ukrajina dostala do čela pěkného křiváka. Zatepla se hned věnoval řiťolezectví amíkům. Těmto chytrákům nedojde, že Rusko může žít bez Ukrajiny, ale Ukrajina bez Ruska ne.
    Amílky je třeba vyhnat odevšad kam jen pohlédnou. Ať si zalezou se svým barákem a nevystrkuji ani nos. Barák se díky banánům vysírá, ale aby se z toho pak nepos....
    • Amíky je třeba hnát zpět do USA , které také ukradly Indiánům, pěkně svinským krokem. USA neumí nic jiného než intrikovat, krást, vraždit, diktovat. .
    • Asi se ti tvuj sen splni. Amici budou mit ted jeden problem za druhym a neceka je nic dobreho. Neni dobre si to rozhazet s Ruskem ktere ma vazby na Arabacky a ruzne odbojove skupiny. A teroriste mohou bojovat mnoho zpusoby, Lesni pozary ,sabotaze. No neceka Amiky opravdu nic dobreho. To nedomysleli. Cina s Ruskem a Arabama je muze totalni znicit. *8* *8*
  • Farizej se opět projevil. Proč ne hranice s Doněckem a Podněstřím? A nestáhne vojska odtamtud. On de fakto na oné občanské válce trvá.
  • Na Amíky platí jediné, vypráskat ze země, všude jen škodí a všude je nenávidí!! *15* *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit