Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím ve spolek. Já tomu článku nerozumím. EU půjčili prachy a jeli si překontrolovat co se děje. Ano chápu. Ale náprava bude trvat pár let a musí ji provést Portugalci v Portugalsku a to jako podle pravidel, které nadiktuje úředník v Bruselu. To si mají Portugalci utáhnout opasek, aby se EU mělo dobře. Pokud se tedy mám mít dobře díky vlastní skromnosti a píli, tak proč se má mít s toho dobře někdo jiný.
  • V pohode, my prece radi prispejeme. Co bysme pro EUstan neudelali, my klidne ve jmenu EU i pojdeme.
  • Jasně, za vším stojí komunista!!
    • I když jste to asi myslel ironicky tak máte docela pravdu.Při existenci socialistických států,byl kapitál donucen držet větší životní úroveň ve všech západních státech.Nyní když se kapitál domnívá,že má vyhráno tak si chce zvýšit zisky a utahuje postupně šrouby všude.Ale každý si musí uvědomit,že i pro společnost platí fyzikální zákony jako:Akce rovná se reakce nebo tlak a proti tlak.A už vůbec si nikdo nesmí myslet,že zastaví vývoj společnosti.Takže ne "komunista" ale komunistický systém a ideál.
  • Podle Lalla je ale nerealistické očekávat, že deformování ekonomiky, které vznikalo několik desítek let, je možné odstranit během několika roků. *14* Asi tam měli komunismus,Ha Ha Ha *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit