Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neudělalo se nic ? A kolik lidí si tady krásně bezpracně nakradlo a ještě nakrade !!!
  • Komunardi se žerou navzájem. Který mafiosi vyhraje ??
  • Klidně si tady melte páté přes deváté a urážejte se navzájem pokud si myslíte že se doberete spravedlnosti. Mne nejvíce bolí že za 23 let se neudělalo NIC !!! aby se veřejnost - občané vypořádaly s tím že přímo v centru Ostravy stojí chemička. Napište prosím tady ve kterém městě je něco podobného. Právě tyhle strany jako levicové a sociální !!! pod záminkou osobního zisku podporují další chod téhle fabriky a je jim jedno co na to občané !!!
  • Zřejmě v žádné straně by neměl být zvláštní nárok na přední místo na kandidátní listině do voleb. Moudrá strana předkládá kandidáty, kteří pomáhají získat co nejvíce hlasů a vyhrávat volby. Že to Ostraváci neudělali ukazuje na to, že Kajnar zřejmě již není "tahákem". Anebo, ukazuje na nedemokratičnost ve straně, která se mstí členovi, který je nespokojen s tím, jak s jeho jménem strana nakládá. Bohužel podobné postupy při tvoření kandidátek do voleb jsou ve všech stranách. Všude platí, že být u koryt a u moci, i kdyby jenom malé, je materiálním přínosem. A tak vidíme u každých voleb boj o koryta a začíná to být již běžným jevem, se kterým se české voličstvi jaksi již vyrovnává rezignuje na jakoukoliv spavedlnost. Jenom proto se mohou do čela stran dostávat lidé, kteří jsou v odbornosti a přínosu pro stranu "Béčka", ale hubu s prázdnými hesly mají na "A+".A proto máme na všech úrovních politiky, kteří nás vedou cestou k "věčnému blahobytu", ale také k pomalé záhubě.
  • Soc.dem. je vládní strana ale stejné praktiky se dějí i v KSČM.Holt boje o koryta.
  • Za Kainarem jsem stal a nejen já,ale i voliči ČSSD na Ostravsku.Bylo na místě,že se ozval proti kandidatce,kterou místo Ostravy sestavila Praha a dosadila tam svoje lidi.ČSSD jsem nevolil kvůli Sobotkovi,nyní v komunálních volbách tuto stranu zavrhnu docela.Kde jste to dopracovali vy socdemáci,nemáte trochu hrdosti že jste Ostraváci a tančite jak Praha píska.Styďte se a odejděte.
  • Podávat žalobu,že jsem nebyl připuštěn ke korytu se mi zdá budto jako znak arogance nebo hlouposti.Neznám zákon který někomu zaručuje učast na kandidátce,toto je pouze na rozhodnutí strany pokud se nemýlím i když v této zemi jak je vidět je už všechno možné.
    • Nepodal žalobu jen kvůli sobě,bylo jich vyškrknuto více a zůstali ti,co vyhovovali Praze.Takovou špínu bylo napadnout správně a plně za Kainarem stojim.ČSSD se mi v poslední době začíná příčit v žaludku a této straně již nedám ani hlas.
      • V tom s vámi souhlasím,já ČSSD nevolím,a nikdy volit nebudu protože jsou to darebáci ale podávat žalobu touto formou bylo velmi nešťastné.
      • Dobré ráno, opak je pravdou, Ostrava šla proti Praze, Praha chtěla Kajnara dosadit na volitelné místo na kandidátní listině, ale Ostrava se vzepřela a vyjímečně si prosadila svou.
        • a hlavně Zaorálek,další zlo pro ČSSD po Sobotkovi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit