Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsem kuřák, nelíbí se mi ale jejich diskriminace. Sice podle doktorů kouření způsobuje rakovinu . Jenže rakovinu způsobuje i jídlo co nám tu prodávají a nikdo toto jídlo nezakazuje. To by asi jinak krachly jisté velké firmy a někdo by nedostal do kapsy. To čím nás kolikráte chtějí nakrmit by nejedla ani prasata.
  • Tak tak já bych jim za to sebral byty a domy, pak by byl klid.
  • No to je bomba, prý civilizovaná Evropa = ta, která určuje hospodským, co mohou a co ne.
    Tomu se neříkalo dřív "socialismus"? *1*

    No nic, šel bych dál. Nedávno jsem byl na diskotéce a neslyšel jsem se tam s přáteli.
    Měl by následovat zákon, zakazující hlasitou hudbu ve všech podnicích a na veřejnosti.
    11 z 10 ušních lékařů potvrdí, že hlasitá hudba ohrožuje náš sluch a může ho i trvale poškodit.
    Když už jsme řekli A, tak řekněme i B.
    No a potom už se konečně zaměřme na alkohol, který je společensky daleko nebezpečnější, než cigarety. Co pro začátek označit alkohol výstaržnými cedulkami podobnými těm cigaretovým a zákaz reklamy na alkohol v odpoledních a večerních hodinách, kdy sledují TV děti? Co vy na to? Chce se? Nechce se? Tedy chceme, aby děti sledovaly reklamy na alkohol? A proč to chceme? *1* *1* *1*
    • Když jsem byl třeba v Norsku, moc se mi líbilo, jak to tam mají ošetřený. Kuřáci si šli zapálit před hospodu a já jsem nemusel své oblečení hodit smradlavé do pračky, nebo do popelnice, jako bych to musel udělat v naší demokracii. Hovořit o sociku, Jiříku, je mylné.

      A poukazovat na alkoholické nápoje...že jsou společensky nebezpečné...? Inu, to bys rovnou mohl poukázat na jídlo, které, když se konzumuje v množství nadměrném, tak způsobuje obezitu a plno civilizačních nemocí. A tak bys mohl pokračovat dlouho.

      Lidi jsou nepoučitelní a příliš svobody a demokracie mnohdy, může být v mnoha případech - a je, zneužíváno. Takže, vychováš li grázla, nebo jsi prostě dacan, můžeš žít kde chceš, v jakémkoliv režimu, je to jedno. Já bych naopak opratě přitáhl v mnoha věcech, abych minimalizoval ty grázly a parchanty. pro klid těch "normálních". Jenže, zatím jsme tak daleko nedošli. *16* *16* *16* Ale, vše začíná "doma", v rodině, na příkladech a vzorech. nejsou li...tak...je jedno, zda máme socík, kapitalismus, či cokoliv jiného. *16* *16* *16*
      • Souhlasím. Jen dodám, že pokud někdo chlastá, ničí si vlastní zdraví. Když ale někdo kouří a nutí mne proti mé vůli ty jedy dýchat, poškozuje zdraví moje.

        S tou výchovou je to pravda. Ono plácnutí spratka na zadek je velice výchovný prostředek. Dív se říkalo "škoda každé rány, které padne vedle". A vědomí spratka, že může dostat od učitele rákoskou mělo také velice výchovný účinek a přitom učitel tu rákosku vůbec nemusel použít.

        A ty příklady a vzory, zachovávat morální pravidla se vždy považovalo za ctnost. Jenomže pak se to stalo "buržoasním přežitkem" a bylo vyžadováno chovat se správně "dělnicky", tj. jako ve 4.cenové.
    • Když je hospoda udírnou, tak se otočím a jdu jinam, kde se neudí. *1*

      A když je někde rámus, kterému zvukoví feťáci říkají "hudba", tak tam také nejdu a zajdu tam, kde je ticho. *1*

      A pokud jde o reklamy v TV, ty bych vůbec zakázal. Zejména ta přiblblé.
  • Soudruh ministr Němeček má sedět v base za předražené nákupy zdravotnickejch přístrojů z časů svého ředitelování v Ostravě a ne rozdávat rozumy vo kouření... Kreetén falešná, socanská! .. *6*
  • Správně!!! Pro kuřáky vybudovat hermeticky uzavřené udírny s odtahem přes filtry. A před odchodem projít sprchou s tím, že se dveře otevřou pouze v případě, když čidlo nezaregistruje žádný kuřácký smrad z hadrů toho uzenáče.
    • Dobrej nápad. Podobně bych vás s vaším nastartovaným autem zavřel v garáži hermeticky uzavřené. Po odchodu byste taky mohl projít sprchou, pokud byste ještě dokázal jít.
      A ještě by nebylo špatně zavřít v hangáru s letadlem s nastartovanými motory ty turisty, kteří létají na dovolenou na zotavenou, aby si upevnili zdraví *1* *1*
      • Dost ubohé. Jinak no comment.
  • *1* Lidi, přestaňte kouřit a složí se jim státní rozpočet. *2*
    • nesloží.zdražej toaleťák na cenu krabičky cigaret.
      zákaz kouřeni v hospodě a můžou to doplnit zákazem prodeje alkoholu a je z toho mlíčňák. *1*
      • Zákaz alkoholu v hospodách zavedou muslimové. Ještě to pár let potrvá, ale jednou tady budou vládnout oni. A pak se zase v hospodách bude moci kouřit, i když třeba jen vodnice. Sakra to budou nekuřáčtí alkoholici vzteky bez sebe. *1*
  • Jsem nekuřák. Ale už mne se.e jak nějaký ouřada v bruselu a u nás dbá o mé zdraví, aniž o to stojím!!!!
    • Tento pán ministr nemá se zdravotnictvím nic společného. Když se schvalovali doplatky za nemocnici, návštěv u lékaře, recepty a další jako příspěvek chůdáků lékařů, na hraně bídy žijících lékarníků. Teď je zrušili, ale kompenzují je nezaslouženými příspěvky doktorům a nemocnicím. A aby tito uvádění chudáčci měli nárust příjmů či zisků, tak TAJNĚ snížili příspěvek zdr. pojišťovny, nebo jej odstranili vůbec.
      Výsledkem je zdražení léků i proti cenám s příplatky za recepty. Teď platí pacient až o 20% více. A úroveň ošetřování v nemocnicíh " hamba pluť ", je až o 100% horší než před převratem. Je to vydírání státu, lékaři, učiteli, justicí a hlavně politiky. Demokracie je o něčem jiném. Stávající systém je USAkracie.
      • Dříve nebyli žádné příplatky a poplatky a také přežily.
      • Prasokracie! *12* *16* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit