Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nestará se o její děti. Co na to sociálka?
  • Antiparoubek je mladý školou povinný blbeček který se nudí a otravuje svými hloupostmi, nevšímejte si ho tím ho potrestáte..
  • Otakare, pod to bych se bez výhrad podepsal ale došel mi inkoust, jen si odskočím ho doplnit, malý moment.
    • oto, Ty jsi cvok nebo Tě platí StB potažmo KGB přes Klause?
  • Jsou tady různí Petři prolhaní kteří se za mne vydávají, ale mne pozná každý hned podle první věty, takže mají utrum.
    • Jsou tady ale různí "otové", kteří mění nicky jako pos*ané podvlíkačky a v duchu svých estébáckých zvyklostí kradou cizí nicky. Inu, k dosažení cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky, kak skazal Lenin.
  • Včerejší odporná sněmovní šaráda byla na blití. Tak takhle si politickou kultůru skutečně nepředstavuji. Mlácení prázdné slámy, sprostota a invektivy. Nečasova vláda dostala důvěru a Sobotka a spol.opět ostrouhali. Za poslední dva roky asi po sedmé. Za tohle tedy platíme sněmovnu - na tohle ji snad nepotřebujeme. Pokus o únor 1948 zatím KSČSSD nevyšel, tak snad až příště soudruzi. Oni to odboroví bossové přeci přislíbili, paralyzují tento stát, zastaví ekonomiku, pověsí Nečase a Kalouka a spol. na kandelábry, takže se můžeme těšit. Nakopat vás všechny ty , kteří chcete nedemokraticky převzít vládu v této zemi a lituji ty kdož si myslí, že ČSSD je lepší než to co nám vládne i když ne zrovna nejlépe.
    • Otakare, pod to se bez výhrad podepisuji.
      • Vy dva Otakar a Petr, se nechte vyšetřit ve cvokhauzu. Už jste zralí.
  • Po té včerejěí šarádě se tu staří známí, jako nicky Petr, dzixy a pár podobných asi 10x každý radostně opakuje, že vláda bude zatím pokračovat. Ale to hlasování o důvěře nevyvolala opozice, všichni si byli přece vědomi, o jaké pacholky jde a že přece nebudou žádat o důvěru, když nebudou mít nakoupeno dostatek hlasů.. Takže opozice to pouze využila k invektívám, aby se to dostalo na veřejnost. Myslím, že opozice udělala chybu. Tady neměla vůbec diskutovat, nechat klidně hlasovat a odejít ze sálu při hlasování, prostě obstrukci. Byl to přece od Nečase průhledný podvod a komu to trochu myslí, tak to ví. Kde jsou ta jeho slova o podmínce Peake klubu , jinak volby - klub není a nebude. A hlasování o důvěře se muselo posouvat, aby byl čas na uplácení. Takže si jenom galerka v Jedové chýši dala svou důvěru sama sobě. Ale od národa ji nemá !!!!!!!!
    Tomu se říkává: "Pyrrhovo vítězství". A tím vláda a parlament zahájili čas pro budoucí stávky a demonstrace, které na sebe nedají dlouho čekat. Takže toho bude na řešení dost, že ani na dokončení reforem nebude dost času. Jejich přijetí rozpoutá občanskou válku !!! Kdyby namísto včerejší šarády vláda rezignovala, byly by jen nové volby a klid.
  • Už je to tady,pasovali se na kapitány a mají patent na rozum,jsou nejchytřejší a nejlepší na zeměkouli v naší galaxii a blízkém okolí,tudíž je jen správné že si odhlasovali používání koryt i nadále !Jen je otázka jak dlouho to lidi vydrží aby je bezostyšně okrádali,vysmívali se do očí protože se sami postavili na roveň bohům a ta chátra do ničeho přeci nesmí kecat,žejo !Až ty další volby vyhraje KSČM to se jim všem bude prášit za patama !
  • jak na E55, vymění se pasáci a jede se dál, hlavně že je korýtko.. *16*
  • Peak měla rozhodnout o této vládě.Ale opět čecháčkovské couvání a přidávání se k davu jí to nedovolilo.Podtrhla si tím vlastní židli.Hold koryto je jistota jako u *12*
  • Co jste ,vážení véčkaři,mohli od PANÍ Karolíny čekat ,která obyčejný lidi nikdy hájit nemohla a ani nechtěla .Projevy ve sněmovně ji nezajímaly,raději se namalovala a vznešeně odešla .
    Proč ty "kecy"poslouchat ,že.!!!!!
    • Je to korytářka. Čichla k moci a k velkým penězům a udělá cokoli, aby se udržela u moci. Je zmalovaná jako k.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit