Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Burešova, bývalá, matrace kope za svého guru seč jí síly stačí. EET muselo tomu čoboláckému udavači hodit pěknou sumičku. Většina těchto pokladem je vyrobeno a dovezeno ze Slovenska. Vsadil bych boty na to, že v tom má, ten rudej zmrd, prsty. Především šlo o vejvar z prodeje a servisu těchto pokladen. Pro běžného člověka , znamenalo , zavedení těchto pokladen , celoplošné zdražení, prakticky, všeho. Místo zvýšení důchodů, stavby stovek nových škol, školek, nemocnic atd. si Bureš se svojí tlupou nahrabali
    další miliardy do svých kapes. A je mezi námi řada troubů, kteří ho ještě neprokoukli a nadále mu žerou jeho lži.
    Nikdo vám nedá víc, než vám Bureš slíbí. Co taky čekat od parchanta, z udavačské rodiny, kde jeho fotr byl také bolševický udavač a dědek možná práskal komoušům i gestapu.
  • EET, nejdříve obrovský podvod a nyní komedie, pryč s demokracíí, je to jen nástroj mocných na podvádění občanů agente Bureši.
    • A nechtěl bys raději odejít z demokracie někde na východ ke svým ?
  • a co její seznam, kdo je v něm?
  • Tak ona má, soudružka, nejvíc problémů sama se sebou, co se týče stárnutí. Pořád se s tím nějak nemůže smířit, že už není 18ti letý diblík, za kterého se strojí. Před osmdesáti kily to možná byla hezká holka a Burešova matrace. Teď už je ráda za ohlodanou kost, co jí Bureš hodí. Kdoví v jakých Burešovic zlodějnách je namočená a teď jenom čeká, jestli na ní něco nepraskne.
  • Chudák Schillerová - bude muset pracovat!

    Něco bude muset přepsat v onom zákonu o EET!

    A tak se těšila na "sladký život" v ministerském křesle!
  • To,co předvádí ochránci "ubohých podnikatelů",kteří při milionovém obratu nemají ani na chleba,je tristní.Ekonomické zákony by neměl ovlivňovat ÚS a když,tak do té míry,aby neohrozil příští,daňové příjmy státu.A to se událo.Chápu ministrini financí,že takto se nedá moc dobře plánovat HDP.A také "chápu pravicové politiky",kteří toho velmi málo dokázali v minulosti a chtějí zase nastavovat nerovnoměrnost v daňovém systému zaměstnanec-versus podnikatel.To je ten náš,zvláštní kolorit ve změně zákonů,aniž by se nějak osondovaly v praxi.Jsme snad jediná země v EU,která takto hazarduje s daněmi.
    • No je vidět že vy jste sám sebe nikdy neživil , protože jinak by jste věděl že obrat není váš příjem a už vůbec nic nevíte o tom jaký je život živnostníka oproti zaměstnanci který si nemusí shánět práci a všechno okolo aby vůbec mohl začít pracovat ,má pevnou pracovní dobu , dovolenou, nemocenskou , placené svátky atd...
      • Podle tvého příspěvku jsi neschopný podnikatel, či OSVČ. Již mnoho let se živím sám jako OSVČ a nenadávám na nic, ani na Babiše. Volno mám kdy potřebuji, práci shánět nemusím, přijde sama, pracuji tak dlouho, jak potřebuji, dovolenou mám kdy a jak potřebuji, třeba i 2 měsíce v kuse, o svátcích nepracuji a když, tak si to nechám zaplatit dvojnásob. Za rok vydělám na slušné auto a za to vše zaplatím 2500,- daň z příjmů za rok. O tom se zaměstnanci nemůže ani zdát. Je pravda, že obrat není příjem. Nikdy bych neměnil a ani se zaměstnancům nedivím, že nadávají na nerovnost.
        • Blbe z Kremlu... komu tady chceš namluvit že jsi živnostník ? To by jsi psal úplně o jiných starostech a neodbíhal od tématu EET.
        • Ale to mi povídejte jak to děláte , taky se léta živím sám , na slušné auto za rok jsem nikdy nevydělal , dovolenou jsem měl loni poprvé po patnácti letech týden , ale na dani z příjmu platím za rok 35000,- a to nepočítám dalších X tisíců odvedených za DPH a na různých dalších poplatcích , třebas silniční daň atp. takže pokud mi někdo navyšuje nesmyslně výdaje nadávám, jinak u nás vám nikdo ve svátek nic navíc nedá a kdy budete dělat určuje zákazník , tedy kdy jemu se to u zrovna hodí , a ne jestli je zrovna pátek nebo svátek, takže asi tak...
        • Tak to jste, pane CX 5, na sebe hodně práskl. Mám tudíž obavy, že "někdo zaklekne"...
        • a, když máš v únoru chuť na jahody, skočíš si ke dvanácti měsíčkům páč je mají lepší jak v kauflandu......
          • Víš ho... co je pr... měkkýho. A co to je Kaufland?
  • Schillerovou???

    Spíš Babiše, protože Schillerová plní jen jeho příkazy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit