Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepochopím, jak někdo může na takový post navrhnout šabatovou. Ta se jen třese na to, aby zavedla cenzuru, která zabrání psát o parazitickém životu cikánů, jejich kriminalitě a "přínosu" pro společnost. Doufám, že ji nezvolí.
    Mimochodem redakce tiscali cenzuru již praktikuje.
  • Satanistka z klokánku ombudsmankou *16*
  • Kuriozni volba.
    Anicka Sabatova, bez vzdekabi az ro konce 90 let, je zenou Petra Uhla, pro rozhovoru nam Uhl potvrdil, ze za totality nic bedelali, proste ohlasili cizibe, co deal bekdi hiby.Za to meli, ba rozdil od tech, kteri beco delali, skveke zivobyti za pebize ze zapadu.

    Kdyz mne esb zabrelo, za viditelnou cinnost, tato bojovbice bebasla abi kotunu na pomoc, pravnika nebo balicek. Po propusteni opet nenasla ani haler na pomoc, nechala mne hladovet pri uklizeni Laterny Magiky a tyden9ch vyslesich. Nikdy ani nezeptali zda mam co jist.

    V roce 1997 mne zena nejvetsiho komunisty, vyhozenho z Vysoke skoly zemedelske v Praze, vyhodila z mista profesorky, protze neuznala dekter Havla, ktery mi vratil obcanstvi.

    Obratila jsem se na Sabatou, protze to bylo poruseni lidskych prav, odpovedal mi oficialne jako ombudsmanova spolupracovnice, ze je plne pravu komunista, ktera pouzije lzi, aby se zbavila nevhodne profesorky.

    Neco takovehi jiste brani lidska prava na urovni. Tedy na urovni ke zbiti estbaky. *13* *13*
    • Ta druhá možnost to taky není výhra *16*
      A ten co by na to měl ten není v nominaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit