Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ilir
    *12* sárna nejvyššího stupně -!!!-opět bič na slušné občany,DACANY TO NEPOSTIHNE !!!! Ať si celý registr strčí do (_,_) !!!! V prvé řadě je třeba rozlišit úmyslný nebo neůmyslný trestný čin !!!!
    Za úmyslný trestný čin zvýšit tresty a nenechat kriminálníky se válet jako *12* na krmíku,ale makat 12h denně !!!!Kdo jde úmyslně okrást stařenku má dostat trčest 7let galejí ,kdo úmyslně znásilní 10let galejí a ne je omlouvat nemocí-také bych chtěl 10.000.000,-Kč jsem nemocný a nejdu vykrást banku !!!! A když si kluci nafackují k vůli holce,nedělat z toho odstrašují případ a trest veřejně prospěšných prací třeba na dva měsíce-a to je trest,když je vidí známí zemetat krajnice ve městě !!! Politici,úředníci,policajti dvojnásobný sazby ,protže ti mají jít příkladem !!!! To by si jo rozmylsli A NÉ NĚJAKÝ REGISTRY NA ŠPATNÝ ZAPARKOVÁNÍ,ATD. !!!! Už tu máme tolik registrů-přestupků,pojištění,komínů ,ale 600let se přizpůsobující nikdo neristruje !!!!
  • jo výfuky to je moje
  • Bylo by docela zajímavé,kdyby zřídili centrální registr politických darebáků a v něm by byly zaznamenány všechny prohřešky politiků,kdy a jak hlasovali v neprospěch občanů,všechny jejich podrazy na lidech, protiprávní jednání v civilním i politickém životě aby si to mohli lidé s velmi krátkou pamětí vždy najít.Už teď by byl ten seznam značně obsáhlý a v jeho čele by byla jména jako Havel,Klaus,Kalousek,Nečas,Rakouský občan narkoleptik,Gross,Zeman,etc-c-c-c.
  • Na fridecku se nedá dýchat a nás by stát chtěl pokutovat za netřidění odpadu.
  • na papire to vypada pekne budou postihova tzlodeje v realu pak 3x spatne zaparkujete a napari vam takovou pokutu ze pridjdete o dum
    • bouračka škoda do 100tis se neřeší,krádež do 5tis neřeší......to se pak dělají tabulky
  • Tak je to správné. Je třeba zřizovat další a další ministerstva a úřady, a zakládat další a další nefunkční nebo polofunkční centrální registry, na kterých se napakují další a další firmy napojené na papaláše. Navíc - kontrola nad ovčany musí být, je třeba je řádně ocejchovat, a to jakkoliv.
  • třikrát a dost
  • Majitel auta je dobra dojna kravicka,kdyz chybi penize statu je vzdy na rade!
  • Ještě by měli zřídit centrální registr prdůůůů a z každého prdu nad povolenou normu by měli vybírat ekologickou daň, blbovééé. *12* *12* *1*
  • Já miluji soudružku Semelovou! *14* *14*

    Za nás žádný imperialistický registr nebyl potřeba. Kdo měl rudou knížku mohl krást.
    Lid dole mohl krást taky aby se nebouřil ale v mnohem menším měřítku.

    Lidi ale o svoji Martičku a její komunistickou partičku mám strach.
    Pokud projde zákon o znárodnění tak skončí soudruzi v chudobinci. Majetkově
    totiž patří k bohaté buržoazii a tak by je tvrdě postihlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit