Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • by skutečně vhodné, aby soudruh ...

    Nebureš se svazáky Sobotkou a Bělobrádkem....
    ....zveřejnili na kolik zavedení další sazby DPH vyjde (počínaje změnou formulářů, přes úpravy informačních systému státní správy a soukromých subjektů až po vlastní nutnou další kontrolu, zdali je sazba používána v souladu se zákonem).
    Je opravdu naprostou zhovadilostí, zavádět další sazbu DPH na jediný rok, jak už nyní několikrát Nebureš deklaroval, že bude.
  • Je to krok,neco kladne po dlouhe dobe pro deti...Ale i po sleve je na deti vse nehorazne drahe.Driv stal sunar
    10.50 kc,daval se na listky v lekarne,aby byla evidence spotreby.Male pleny staly 5.50 kc,velke
    10 kc,druhy presnidavek od 1.30 kc,vys..,boticky staly 14 kc...Ty ceny nyni to je jen sok,kdy bych odvahu na deti,ani chut nemela,je to i o preziti..,sama drahota.Bylo fajn se starat o dite,skolka ,i s jidlem za den,(snidane,svacina,obed,svacina),na mesic,stala myslim 160 kc,byly ruzne akce,co mela skolka levnejsi,divadla,sport...Proc se v poradu nemluvi,jake byly ceny driv,co stala kc mesic skolka apod,co lze jen tezce dohledat,nebot by se zjistilo,jak driv byla pece o lid,pomahalo se,aby bylo vic lip a to tento rezim nemuze potrebovat,aby lide vedeli,ze je hur,nez driv,proto vse hani a vychvalujic sebe,kdy vse kladne pro lid,vyhody,se za sametu zliklidovalo,lid zivori,rozkrada se,co jeste lze,atd... .Maminky meli vic casu a od prohlidky u dokrora,se dite najedlo cestou polevky za 2 kc,gulas...,napul s mamou,stal 6 kc a mohli jit do parku,kde si hraly deti,ci do kina...Driv byly deti cile,pekne,nyni jsou hubene,blede,vse je hned vycerpa,casto marodi..,nemaji klidne zazemi,zhorsili se podminky rodin,vztahy,chybi soudrznost,ucta,laska..,vse je uspechane,hlida se cas......
  • Jen aby ceny nezůstaly stejné a rozdíl v DPH nešel obchodníkům do kapsy. *13*
    • Tak to bude, na to vemte jed *2* *2* *2* *2* *2*
  • Léky, je to fajn. Byl jsem v lékárně a na lék na tlak jsem měl dříve doplatek 66.-Kč, nyní protože pojišťovna změnila doplatek, jsem musel doplácet 245,-Kč!!!! A prý je to celkově- pojišťovna snížila doplatky. Kam tedy ty peníze v pojišťovnách jdou? Proč je tolik pojišťoven, vysoké náklady mají na provoz a normální lidi? na to doplatí!!!!
  • ostapkotab
    super : budu zrat knihy a veterinarni leky-budou levny
    • a zapíjet dětskou výživou *1* čobol ví co je pro tebe dobrý.
  • Sobotka si vzal do vlády Lidovce, což byla prostě kardinální chyba , a tím zabil církevní restituce, ANO o tuto stranu ve vládě nestálo, byla velká šance Lidovce eliminovat a voličůlm těchto zrádců dát jasně na jevo, že o ně většina nestojí, jsou stejně minoritou. Bělobrádek zaprodanec jel ihned na to líbat prsten do Fashingtonu - komu přesně nám nesdělil a i s instrukcemi proti našim občanům a státu. . Srálbotka se bál, že když Lidovce nevezme, ztratí hlasy na jižní Moravě ve prospěch pánbíčkáře Haška a nechce jit kandidovat do Prahy, kde by neuspěl. Měl si vzít tichou podporu buď KSČM a nebo podporu Okamurovců. TO je typický tanec mezi vejci Sobotky srálbotky jako ho prováděl na majdanu v Kyjevě Janukovyč a nakonec stejně přišel o všechno . O post gigazloděje, a přitom další gigazloději ho nahradili - paradoxně a i o nakradené peníze na kontech v zahraničí.

    Kdo se bojí se-e v síni, vážení , a o tom to je. Velcí vůdci nebyli nikdy srálbotkové, to jsou pak chudáčci a chudáčky jsou pak i občané té dané země. Jen poslední dobou se Sobotka pochlapil s odmítnutím základen NATA u nás, ale asi s pomocí ANO jinak chudáček. .Sobotka a celá ČSSD promrhala mimořádnou šanci se zbavit Lidovců a dát jim jasnou odpověd a to i jejich voličům, že Vatikán , Bilderberg, - NWO nemá v české vládě co pohledávat, a že už toho bylo dost. Zbavili jsme se konečně topnácků a ČSSD resuscituje Lidovce a opět Vatikán a Bilderberg u nás. Děsné. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    • ty musíš být taky slušný embryo...
    • Chápu, že rudochům vadí restituce, takovou práci jim to dalo církev oloupit a teď se jí to vrací. RESTITUCE znamená navrácení do původního stavu, v daném případě vrácení uloupeného majetku jeho vlastníkovi. Uskutečnění restituce není otázkou chtění nebo nechtění, ale otázkou toho, zda a jak je respektována SPRAVEDLNOST.

      Taky patříš k těm jedincům, jimž straší v hlavě paraoidní bludy o Bilderbergu?

      Kdo se bojí se-e v síni. Ty snad chodíš s-át do lesa? Já mám vhod na WC ze síně. *2* *2* *2*
  • Ale větší zdanění majetných které je v USA/EU zcela běžné je i nadále blokováno.
    Stejně tak je blokován zákon o prokázání původu majetku se zpětnou platností
    - takže to znamená legalizace zlodějen od roku 89 do roku 2014.
    ČSSD také tento zákon roky blokovala protože má své kmotry jako všechny partaje.

    Odvolatelnost politiků a hmotní trestní odpovědnost pro státní zaměstnance - požadoval
    to Cibulka a nyní Okamura. Nikdo si netroufne to odmítnout protože to lidi chtějí
    ale je to potichu odloženo stranou.

    Sobotka vzdal boj proti restituční církevní zlodějně a kromě krásných řečí neudělal nic.
    • ostapkotab
      spravne bohatejm pridat,na chudy jeste vetsi bidu a svrab

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit