Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už léta podníkám jako řemeslník a musím říct, že té byrokracie bylo dost už před EET, takže je to pro mne poslední kapka. Moc možností jak se vyhnout EET není, takže budu muset moje služby zdražit, abych dokázal zaplatit zvýšené náklady spojení s vedením elektronické evidence tržeb.

  • Celá ODS, Top, ČSSD, KDU A ZELENÍ  by tím pádem neexistovali!!!

  • To je správný způsob prosazení nepopulárních opatření. Nejdřív to nařídím pouze určité části a tím nezvednu celkovou, ale pouze částečnou vlnu odporu. No a za nějaký čas to zavedu u dlaší části a ti původní si řeknou, že je to v pořádku, když já musím, tak ať oni také a hned mám podporu. 

    Politika je taktika.

  • A proč si myslíte, že u nás to nejde? Že bychom pak byli bez premiéra, nebo by řídil stát jako firmu z vězení ? 😍

  • Pane nicku romek - ODS je přeci stranou odborníků. Oni s tím mají přeci spoustu zkušeností.😀

  • A pak by se též měl uspíšit odchyt takových magorů, tobě podobných. Neumí to psát, do školy to chodilo s Leninem ale agresivita tomu nechybí.Holý zadek, ale huba plná blbých řečí.

  • Proč si myslíte , že ve státech je  daňový únik  trestán jako vražda. Jen ODS to postavila , že je  to normální když každý krade na své úrovni. Kdyby jste nepodváděli nemuselabýt taková persekuce.

  • nebo třeba agent CIA bakala ,kožený ods , agent cia  havel ,tykač, trautenberg ,lukačevič, bernard, jeden zloděj vedle druhého zakladatelé havloidní mafie ods, topstan,kdu,zel ..............

    ,mělo by se zkontrolovat kdo platil daně, kdo falšoval daně ,nebo církevní tunel kolaborantům s hitlerem ,

    máš pravdu samotný puč 1989 byl stbáckým pučem ,takže zlo ,kdy to konečně bude napraveno a vše bude vráceno co jste rozkradli 

  • Ano, jak jinak ti "bývalí" co "byli u toho" když se privatizovalo, jak jinak by přišli k těm svým miliardám? Třeba takový majitel Agrofertu a spojených "emirátů", že? Veď predsa všeci kradnú...

  • osvč zlodějská špína krade 30 let v kuse ,falšují účetnictví neplatí daně ,pochytal bych je jako zvěř a do kriminálu s nimi, špíny zlodějské  , nakradli stamiliardy na  podvodu s danovými příznámi ,spočítal bych veškerý jejich majetek s  a srovnal s danovým přiznáním, už aby to někdo udělal

  • 30 let zlodějské svi*ně osvč kradou ve velkém a nemusí platit daně, podvádějí stát zatímco zamestnancům, jsou daně okamžitě strženy ze mzdy v plné výši, ,je to nerovné ,protekční prostředí, zlodějské zrůdy to podporují zvykli si krást 

  • Zloděj zůstane zlodějem a může klidně být i premiérem. 😍

  • Kdo se jako darebák narodí, už takový bude do smrti. Žádná EET na tom nic nezmění. 

    Česká společenská kultura nějakou zlodějinu považuje za běžnou a normální. A žádný systém na ní nevyzraje. Ani EET neudělá ze zlodějíčka poctivého podnikatele. 

  • Jo a kde máte cenu toho mobilu , a připojení k netu , kotoučky do tiskárny a taky druhé záložní zařízení když vám to spadne někde čistě náhodou na zem a porouchá se  ?  Možná se to všechno dá pořídit okolo 10000 + další měsíční platby za on-line připojení takže další tisíce ročně navíc , ale i kdyby to stálo jen jednu jedinou  korunu tak je to pořád jen další zbytečná buzerace která stejně nic neřeší a nikomu nic nepřinese protože kdo bude chtít tak to stejně ošulí a stát ve finále zaplatí víc za provoz celého systému než vybere navíc na daních , na těch malých s nejmenšími obraty nikdy nic nezíská ,jen jich hodně hlavně těch starších kvůli tomu skončí , především  u nás na venkově už kvůli tomu skončila řada hospůdek a vesnických obchůdků které provozovali důchodci , měli z toho jen takové malé přilepšení k důchodu a nikdo jiný už to po nich za těch pár korun jejich výdělku dělat nebude , a když tu nebudou tyhle malé ale přitom užitečné služby povede to jen k dalšímu vylidňování venkova a útěku dalších lidí do měst , a možná sem nakonec  přestane jezdit i těch pár turistů z těch měst protože zjistí že už si tu nemají ani kam zajít večer na pivko, velké peníze státu utíkají úplně někde jinde , ale EET tu možná někomu jen dobře poslouží jako zástěrka k odvádění pozornosti od těch opravdu velkých úniků takže je to zase jen ta  prostá "účelovka".
  • A přitom stačilo abyste nasmažili více koblih než Babiš a mohli jste nás před ním  zachránit. Jenže buď jste líní a neschopní jakékoli práce anebo je vám osud tohoto státu lhostejný a jen planě kecáte.😯 To neumíte uválet těsto?

  • Skrze EET se snaží vláda dělat z lidí hlupáky a zejména darebáky.
  • josef.chmela

    Jsem rád, že to EET schválili. A mám radost z toho jak tu kvičí a nadávají zloději podvodníci, lháři a neschopní nemakančekové. Jen tak na ně.

  • josef.chmela

    Skoro žádné výdaje to nejsou. Program pro malou provozovnu do mobilu byl za registraci a tiskárnička stála 2500,-Kč

  • josef.chmela

    Ty tomu tak rozumíš s IQ dnešního data.

  • josef.chmela

    Samozřejmě, že vše se dá obejít. Pak je to pouze otázka kontroly ze strany státu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit