Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už léta podníkám jako řemeslník a musím říct, že té byrokracie bylo dost už před EET, takže je to pro mne poslední kapka. Moc možností jak se vyhnout EET není, takže budu muset moje služby zdražit, abych dokázal zaplatit zvýšené náklady spojení s vedením elektronické evidence tržeb.

  • To je správný způsob prosazení nepopulárních opatření. Nejdřív to nařídím pouze určité části a tím nezvednu celkovou, ale pouze částečnou vlnu odporu. No a za nějaký čas to zavedu u dlaší části a ti původní si řeknou, že je to v pořádku, když já musím, tak ať oni také a hned mám podporu. 

    Politika je taktika.

  • Proč si myslíte , že ve státech je  daňový únik  trestán jako vražda. Jen ODS to postavila , že je  to normální když každý krade na své úrovni. Kdyby jste nepodváděli nemuselabýt taková persekuce.

    • A proč si myslíte, že u nás to nejde? Že bychom pak byli bez premiéra, nebo by řídil stát jako firmu z vězení ? 😍

      • Celá ODS, Top, ČSSD, KDU A ZELENÍ  by tím pádem neexistovali!!!

    • Pane nicku romek - ODS je přeci stranou odborníků. Oni s tím mají přeci spoustu zkušeností.😀

  • osvč zlodějská špína krade 30 let v kuse ,falšují účetnictví neplatí daně ,pochytal bych je jako zvěř a do kriminálu s nimi, špíny zlodějské  , nakradli stamiliardy na  podvodu s danovými příznámi ,spočítal bych veškerý jejich majetek s  a srovnal s danovým přiznáním, už aby to někdo udělal

    • Ano, jak jinak ti "bývalí" co "byli u toho" když se privatizovalo, jak jinak by přišli k těm svým miliardám? Třeba takový majitel Agrofertu a spojených "emirátů", že? Veď predsa všeci kradnú...

      • nebo třeba agent CIA bakala ,kožený ods , agent cia  havel ,tykač, trautenberg ,lukačevič, bernard, jeden zloděj vedle druhého zakladatelé havloidní mafie ods, topstan,kdu,zel ..............

        ,mělo by se zkontrolovat kdo platil daně, kdo falšoval daně ,nebo církevní tunel kolaborantům s hitlerem ,

        máš pravdu samotný puč 1989 byl stbáckým pučem ,takže zlo ,kdy to konečně bude napraveno a vše bude vráceno co jste rozkradli 

        • A pak by se též měl uspíšit odchyt takových magorů, tobě podobných. Neumí to psát, do školy to chodilo s Leninem ale agresivita tomu nechybí.Holý zadek, ale huba plná blbých řečí.

  • 30 let zlodějské svi*ně osvč kradou ve velkém a nemusí platit daně, podvádějí stát zatímco zamestnancům, jsou daně okamžitě strženy ze mzdy v plné výši, ,je to nerovné ,protekční prostředí, zlodějské zrůdy to podporují zvykli si krást 

  • Zloděj zůstane zlodějem a může klidně být i premiérem. 😍

  • Skrze EET se snaží vláda dělat z lidí hlupáky a zejména darebáky.
    • Kdo se jako darebák narodí, už takový bude do smrti. Žádná EET na tom nic nezmění. 

      Česká společenská kultura nějakou zlodějinu považuje za běžnou a normální. A žádný systém na ní nevyzraje. Ani EET neudělá ze zlodějíčka poctivého podnikatele. 

  • josef.chmela

    Jsem rád, že to EET schválili. A mám radost z toho jak tu kvičí a nadávají zloději podvodníci, lháři a neschopní nemakančekové. Jen tak na ně.

  • EET prostě bude zavedeno, i kdyby většina lékařů-praktiků a řemeslníků měla okamžitě skončit se svým podnikáním. Naše starší lékařka též bude muset skončit a nevíme kde hledat lékaře. Pacienti přijdou o lékaře, řemeslníci, kteří přejdou do šedé zóny, tedy budou dělat melouchy, se budou bát, aby je nějaký pirátský  nebo babišovský denunciant neudal. Společenská atmosféra se ještě více vyhrotí a nenávist mezi lidmi bude bujet. Ale hlavně, že bude vedena EET, aby byla ukojena chorobná libovůle několika egomaniaků tam nahoře. Babiš, Schillerová a spol. by si měli uvědomit, že my občané tu nejsme pro naplňování jejich libůstek, nýbrž stát a jeho úředníci by měli existovat pro občany. Proč se skrze EET babišovci snaží nakrknout a znepřátelit milióny občanů ? Je jasné, že EET není primárně ekonomickou záležitostí, nýbrž politikum.
    • Proč se o to snaží? Odedávna přece platí "Rozděl a panuj." Takže když se jednotlivé skupiny občanů poštvou proti sobě, tak o to snadněji se může "stát řídit jako (vlastní) podnik".

      • A přitom stačilo abyste nasmažili více koblih než Babiš a mohli jste nás před ním  zachránit. Jenže buď jste líní a neschopní jakékoli práce anebo je vám osud tohoto státu lhostejný a jen planě kecáte.😯 To neumíte uválet těsto?

  • Každý, kdo dělá za mzdu, zdaní každou vydělanou korunu. A nikomu to nepřipadá divné. Tak to má být.

    Mnozí, kteří dělají na živnostenský list nedaní ani korunu (jsou na nule) a žijí, jezdí autem, jezdí na dovolené - nemají sice žádný příjem, ale také to nikomu nepřipadá divné. 

    Na daně ani korunu(přeci nebudeme živit nějakého Babiše),  ale školy pro děti zadarmo, zdravotnictví zadarmo. To máme všichni. A nikomu to nepřipadá divné. Tak to má být?

    Svatí podnikatelé nemají žádné příjmy, kupují si nová auta, staví domy a do společné kasy ať přispívají hloupí zaměstnanci!  Stejně sedí celý den na zadku a nic nedělají, protože jediné hodnoty u nás budují jen řemeslníci, kteří dělají výhradně na sebe. 

    Každý, kdo vykáže dva roky po sobě nulu v daňovém přiznání a je v produktivním věku - ať si tedy sám platí léky, lékařskou péči, školné pro své děti - jak by se to milým hochštaplerkům líbilo?

    Není v tom kapku parazitismu a české vyčůranosti?  Nic nedat a všechno brát? A nikomu to nepřipadá divné. Tak to má být? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit