Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Vypozorováno--osoby OSVČ dnes důchodci z nejnižším důchodem to že málo odvedli tak málo dostávají a dnes berou příspěvky na bydlení a řvou o malých důchodech ale neřvali když státu doslova odváděli minimum ---jediným problémem špatným jsou ženy vdovy ze 2 důchodů se žije dobře proto je jen potřeba zvednout vdovské důchody tak jak v zemích EU je normální na 50% po zemřelém-ženy vychovávali děti měli malé platy často byli doma kvůli nemocným dětem to vdovy si zasluhují pozornost !!!!

  • Pokud se nevyřeší problém dostupného bydlení pro mladé rodiny, tak jde jen o házení drobků holubům. Žádná valorizace nevyrovná růst reálných cen. Zmírňuje následky růstu cen, takže za pět let je pětkrát hůř. 

    Děti se mohou rodit do fungujících rodin, které mají kde bydlet. Vysmívané "králíkárny" jsou dnes jen snem statisíců mladých lidí, kteří by se rádi osamostatnili a založili rodinu, ale mají bydlet ve 2+1 s rodiči??? 

    • dante

      Dostupné bydlení je jen NE v Praze či velkých městech--to chráněná menšina se státním požehnáním devastuje byty-Janov-Ústí-Bilina-Chomutov-Most-Duchcov-Krupka-Mojžíš--atd-atd-tam všude menšina dokázala zdevastovat novostavby a zločiní ochránci těchto lumpů jim dávají neustále další a další byty k zdevastování--jen v Krupce je přibližně 180 napolo zdevastovaných bytu od 1-1 po 4-1-z kdysi krásného sídliště je osada odkud normální a slušní utíkají---a tak nám Demokraté ukazují svou totální neschopnost--pořád jen vychovávají----místo represí za zničení bytů--proto bytů je dost jen je mají dostávat lidé kteří si jich budou vážit a ne je ničit !!!!!!!!!!!!!

      • V tom je kus pravdy. Souhlasím.

        Proč by mělo jedno etnikum být zvýhodňované? Diskriminace naruby!!

        Jednou pomoct - a dost!

        Pseudohumanisti udělají vždy, všude a ve všem víc škody, než užitku.

        My jsme ještě za minulého režimu také "dostali" byt od tatínkova podniku. Vlastníme jej do dneška a sestra, která jej obývá vložila do jeho modernizace nemálo peněz. Ale to je v pořádku.

        Proč jiný občan dostane byt, za rok jej zdevastuje a dostane další a další??? To není chyba cikánů, ale těch, kteří jim byty přidělují. Kdybych o byt požádal já, tak se mi úřednice akorát tak vysměje. 

        Prostě špatná barva kůže.

    • josef.chmela

      A to buďme rádi, že máme u vlády Babiše s ČSSD kteří alespoň něco pro pracující a důchodce dělají. Kdyby vládly ODS a TOP09, bylo by ještě hůř.

  • gaheris

    Pořád lepší než 40 korun jako za Kalouska !  Pružinskýmu-Klausovi to bylo fuk!

    • joe1

      Za Kalouska byl podíl důchodu k průměrné mzdě 46 procent, za Bubu je to 39,když už...

      • josef.chmela

        A víš proč, protože byly nízké mzdy. Tyto překrucovačky od Kalouska mám nejraději. Včera jsi se procentuálně přecpal 1/2 kuřete, protože já měl celé. Na kalouskoviny naletí pouze jeho obdivovatel nebo ten, který neumí počítat do pěti. A takové blbce Kalousek a spol potřebují.

  • Maláčová prohlašuje, že chce pomoci  nejchudším důchodcům, tak asi proto jsou pro nejchudší důchodce stanoveny nejnižší zvýšení důchodu a naopak důchodci s nejvyššími důchody dostanou nejvíce přidáno. To by nevymysleli ani kocourkovští. Maláčová prosazuje rozevírání nůžek mezi důchodci. Nejchudší důchodci dál chudnou a nejbohatší důchodci dál bohatnou. Poslanci schválili špatný  zákon.
  • Zvyšování důchodů je potřebné a zadlužování dětí do patnácti let je v právním státě nemožné, protože dítě v tomto věku není způsobilé k právním úkonům. Zadlužené děti jsou jasným důkazem té skutečnosti, že nejsme právním státem, že je u nás uplatňován právní voluntarismus a vlivnými gaunery je právo ohýbáno ad hoc.

  • Jo, přidají 900,- Kč, ale všechno - tedy úplně všechno bude dražší, takže důchodci ani nějaké přidání nezaregistrují, naopak, s důchody budou "vycházet" daleko hůř...

    • Samozřejmě, že se reálná životní úroveň důchodců dál sníží. Důchodci prostě nejsou perspektivní, už jen zatěžují státní kasu. Podle propagandistů z TOP 09 by měl rozpočtově odpovědný důchodce včas odejít na věčnost, aby tady nezacláněl a dál už nezatěžoval státní kasu. Mádlovsko-issovská propaganda tvrdí, že důchodci jsou jen přítěží, že se hodí jen na přemluvení (Přemluv bábu !).
  • Josefe,už jednou jsem ti psal,že by jsi měl jít na vyšetření.Tvoje moudra posílej do Halo novin a nebo jdi dělat poradce Pitomiovi.Ovčáček tvůj vzor.
  • Se slzou v oku vzpomínám na to, jak nám pravicové vlády štědře přidávaly 40 kč. Na to a na 30 leté rozkrádání státního majetku do smrti nezapomenu.
    • No jo to víte nějak si ten váš hlas musí to koblihářské podvodno-zlodějské ...... Bureš/babiš koupit. Asi zjistil že koblihama a prázdným lživým žvástáním už jsou někteří přesyceni.

      • josef.chmela

        Když neumíš péci koblihy, tak jsi odsouzen na to být do konce svého zbytečného života NULOU.

        • On ten křívácky podvodník Bureš/babiš neumí už ani smažit koblihy? No bodejť vždyť on na to má taková ....... jako chmelu a spol. I když asi to ne když ten poučující NULOVÝ pšouk chméla ani neví že se koblihy nepečou ale smaží.

        • Kdyby jenom koblihy. Neumí nic. Musí to být frustrující nic nedokázat a jen závidět druhým a plivat na ně pomluvy. No ještě že mu jeho zámořští páni radí jak má myslet a mluvit. 🙂 No ale když mu takové živoření nebo spíš zoufalství vyhovuje, proč ne......je to jeho volba.....má na ni právo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit