Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať se hádaj, aspoň víme kdo je kdo.

  • Hranice (ne)slušnosti jsou dál posunuty. Poslanci se náruživě oddávali svým hrátkám v rámci poslaneckého folklóru a někteří z nich zjevně zapomněli na to, že byli zvoleni občany ČR a ne bruselskými eurohujery.
  • Pane Lesáku, identifikační doklad by stačil, stačilo by si pamatovat jestli je Pákistánec nebo Syřan, stačilo by, kdyby věděl kolik je mu let. 

    Nepozastavil jste se také nad tím, že před "hrůzami války" uprchli jen mladí muži? Ostatní jsou tam ve vatě? Nebo se chtějí nechat zastřelit???

    A nepozastavil jste se malinko i nad tím, že spousta těch milých černoušků pochází ze zemí, kde se neválčí?

  • Na těchto šarvátkách je vidět, co jsou ti poslanci za lidi. Jak jim jde opravdu o naši zemi nebo zda se už opravdu totálně podřídili diktátu EU a její demagogii v souvislosti s uprchlíky, kteří tu Evropu opravdu jednou zničí. Už dnes je Německo i Francie v prdeli a tak vytvořili jakýsi "pakt", aby vysáli ze zbytku Evropy prachy na své věci, když je už ti imigranti natolik ekonomicky vyčerpali. Je to začátek další, vyšší fáze vykořisťování naší zeme ze strany EU. A poslanci TOP09 v čele s tou slepicí Langšádlovou budou neustále otrvavovat ovzduší svými kecy. A když se ozve někdo natvrdo ze strany SPD a začne konečně nazývat věci pravými jmény, tak se ukážou ti zaprodanci a budou se zase snažit hájit cizí zájmy

  • No on  asi někdo kdo zrovna  utíká třeba před válkou nemá kolikrát čas na to aby si zažádal oficiálně  o vízum a čekal doma jestli mu ho stihnou vyřídit dřív než ho někdo zastřelí  aby mohl "legálně" migrovat že ?
  • Socani?Extra kvalitní křiváci.Tak on nám socanský bezmozek utrousí za pultíkem sněmovny  jizlivou poznámku a pak se diví, že dostává kapky. Správně jste jej kluci z SPD pozvali na pohovor mimo sněmovnu. S bezmozkem jinak nelze.A banda bude nyní skučet, že se cítí ukřivděna.Prostě na afrického nelegála i socana se musí zostra. Vymýšlet nějaké přezkumy vyhoštění? Kdo nám tady ty parazity živí? Čí Policii blokují? Takže ven, ven, ven!

  • KIMCID

    vždyť se bijou za nás :D  :D

  • Odhlédnouce od ideologických a politických nánosů a výkřiků ubohých poslanců - je třeba vypracovat jednoduchý a srozumitelný zákon o vyhoštění nelegálních migrantů. 

    V takovém případě jednoduché vyhošťovací rozhodnutí s okamžitou vykonatelností bez možnosti odvolání a soudního přezkoumání!!

    Jde o nelegálního migranta, který svou přítomností vyjádřil hluboké pohrdání právním řádem státu, kam bez povolení vnikl !! Takový jedinec nemá právo dožadovat se jiného zacházení.

    Jiná je situace, když člověk s ověřitelnou identitou řádně a podle pravidel požádá o zahájení řízení o legalizaci jeho pobytu. 

    Jde o dvě naprosto odlišné situace.

    Jestli se někdo snaží tyto dvě situace míchat dohromady, tak jde o člověka, který z nelegální migrace těží - zasloužil by potrestat stejně. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit