Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    U koryta už jsou tak co by tam dělali?

  • Osobně se neřadím mezi vyložené odpůrce, ale ani mezi příznivce tohoto politického uskupení (vlastně žádného). 

    Spíš bych řekl, že se v případě SPD jedná o podnikatelský projekt podnikavého pana Okamury spíše, než o politiku. Prostě existuje poptávka a pan Okamura se oblasti veřejného marketingu rozhodl vyhovět. 

    Když ho to dobře živí, tak proč ne? Jen je mi v koutku duše malinko líto lidí, kteří mu bezmezně věří. Jenže takoví na to doplatili i u jiných stran.

  • dzixy
    Je celkem normální, že v průběhu času si jeden koriguje své  názory a tak může dojít k naprostému převratu ve vnímání  politiky a světa vůbec. Proto  není se čemu divit, že tak udělali i někteří poslanci SPD. Strana je to mladá, živá, energická, burcující a tak takové mohou být i střety mezi členy. A zde platí co i  v manželství. Než žít pod falší, lépe je odejít. Že je kolem toho mediální humbuk je ukázkou toho, jak některé zhrzené strany využívají čehokoliv, jenom aby o nich byla zmínka. Proč o tomto problému nekřičí vládní strany? 
  • Žumpa se vypouští!Nakonec tam zůstane sedlina jménem Pitomio.

  • Tak se nám rozpadá ODS i SPD a nakonec se rozpadne JEGL

    • soudruhu KIMCIDe, tvé neustálé dehonestování autora článku pod různými nicky je trapné, už vzhledem k tomu, že na těchto diskuzích trávíš drtivou část svého života... proč se nerealizuješ na sputniku, nebo aeronetu, tam je tvoje...
      • Osobní invektivy by neměly být součástí diskuzního příspěvku.
  • tak včera to byl jeden,večer už dva a teď koukám ještě .Třeba nakonec vystoupí ti poslanci všichni , poslanecká sněmovna se zprivatizuje a ušetříme za volby .

  • No to to trvalo, než někteří pochopili co je okatá můra za podvodného šaškovitého křiváckého prolhance.

    Doufejme že takvých bude v brzku víc a té šikmooké nesmyslně žvástající podvodné směšné přivandrovalé imigrantaské  figurce se ten slepenc rozpadne zcela.


  • Takže on nám je pan poslanec takový kvalitní křivák?Pronajímá drze romakům byty za státní příspěvky?A hubu má plnou ukřivděných slov?A mandát jako nesloží?Tak  je ještě větší sviňa než se čekalo.Občas se něco nepodaří každému. Ovšem tady u kolíka to vypadá, že je to kvalitně vyčuraný darebák, kterému nesmrdí žádné penízky. Ani ty poslanecké.Jo hochu ty budeš celé roky vzorem.Vzorem takového zavedeného certifikovaného hnoje všech hnojů.Krásný život, co?

  • Vážení, dříve než se začneme napadat a nazývat se přívlastky nejrůznějšího druhu - podle mého je to docela jednoduché.

    Na zmíněné poslance prostě nezbylo toužebně očekávané korýtko, tak sbalí svůj uzlíček ambicí a půjdou hledat své štěstí do jiné party Dlouhého bidla. 😐

    Všichni šli do politiky přeci proto, aby nezištně sloužili věci veřejné a lidem.

  • SPD (Sozialistische Partei Deutschlands - Socialistická strana Německa) je pod vedením fýrera OkatéMůry blízká hitlerovské NSDAP (Národně socialistická německá německá dělnická strana). Poloviční Japončík OkatáMůra (také malé postavy!) by se podle všech znaků rád stal fýrerem ČR.

    • Obcane,jen pro Tvou informaci-Hitler malý nebyl,měl 178 cm a být fýrerem Čechů dost dobře nejde,my si z každého děláme legraci.Nakonec i Ty teď,ale musíš na to jinak.

      • vanhorne

        Adolft was 5ft 8 ½ or 174 cm tall.Kdyz sel na spacir, nasadil si zvlastni bagancata, ktere mely zole 1¾'' tluste aby mel 178cm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit