Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od současných poslanců se nic jiného očekávat nedalo.Pouze to,že lumpárnu budou podporovat.Starého psa,novým kouskům nenaučíš.
  • Na předvolebním setkání pana Nečase s byznysmeny v hotelu Mandarin Oriental dne 3. 5. 2010 jeden účastník z řad přítomných byznysmenů započal svůj příspěvek konstatováním, že korupce podle odhadu ekonomů nás stojí ročně 100 miliard a že právě ODS co se korupce týče nemá tu nejlepší pověst. A co že pan Nečas v případě volebního vítězství míní učinit právě s němi výše zmíněnými anonymními akciemi. Pan Nečas sklopil hlavu, a jal se vysvětlovat a slibovat, jak právě společnostem, jejichž acie jsou anonymní, ztíží nebo znemožní ucházet se o státní zakázky. Tak že zdaleka nejen pan Kalousek je prolhaný. Záznam tohoto setkání pana Nečase s byznysmeny již bohužel ze stránky americké obchodní komory www.amcham.cz, která setkání organizovala, zmizel. Ale ještě asi před třemi týdny jej bylo možné najít na Youtube.
  • Je třeba jim to spočítat již v říjnu, aby věděli,že je to první vážné varování.Hrozně mne zklama "véčkaři".Jsou stejní lumpové,jako ti před nimi.A Kalousek?Je to něco strašného a lidi mu skáčou na jeho falešné podraznické řečičky.
  • inu sliby chyby...nebo takhle sliby se slibují blázni se radují...ono by asi bylo opravdu potřeba na chvíli vzít života běh do svých rukou a za pomocí celonárodního referenda dát těm slibotechnám ustavně stanovené podmínky...
  • To je zajímavý. Když náhodou trochu změnil na něco názor Paroubek, byl to hroznej gauner. Tehle koalice si s voliči vytírá pr...l. Pamatuju se, jak tohle mělo být zásadní v boji proti korupci a Kalousek vykřikoval, že fimy s akciemi na doručitele sice nezrušej, ale rozhodně jim seberou možnost účastnit se veřewjných zakázek. Ten je neprolhanější... a pic, není ani půl roku po volbách a kdeže loňské sněhy jsou. Lžou úplně ve všem a veletoče jsou jejich denní chleba. Jenže novináři to nepíšou a blbec ví kulový, o co jde. A blbost čekého voliče je - jak známo - extrémní. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit