Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A diktatura nikým nekontrolovaného Parlamentu panu poslanci nevadí ?
  • "Každopádně je jasné, že musíme více argumentovat pro normálního slušného, nikoliv řvoucího a krvelačného občana." - no a je to tady: A KDO BUDE ROZHODOVAT O TOM, KDO JE "NORMÁLNÍ, SLUŠNÝ OBČAN" A KDO NENÍ??? A podle jakých kritérií se to bude určovat?!? Slušný občan bude ten, kdo tiše podporuje zlodějské, křivácké, prolhané a úplatné spoluobčany sedící ve sněmovně, zatímco my ostatní slušní nejsme a proto do toho nemáme co kecat????! - česká demokracie 21. století v praxi... *11* *11* *11*
  • Okamura je v klidu sice neni přimo ve vládě ale dotává od Eu svejch 30mega na rozhazování... *7*
  • ...jak bych já jako daňový poplatník měl rozhodovat o daňové sazbě nebo pronájmu gripenů, kdy jde o ryze odborné záležitosti. Ovšem to hlavní je, že toto všechno jsde z peněz oněch daňových poplatníků. A existuje snad někde, že jakýkoliv podnikatel o svých záměrech za své peníze nechá rozhodovat někoho jiného?
    A dále -Pan Okamura říká, že referendem lze rozhodnout všechno. V této čiré podobě bez demokratických pojistek to takto ale nefunguje nikde.
    Je zajímavé, že naspř. ve švýcarsku to exisuje už desítky let a vy byste si troufal tvrdit, že to tam nefunguje? To by snad netvrdil ani schizofrenik.
  • Pane Polčáku dovolte mi otázku. Jak moc musí být někdo drzý, neomalený případně tupý kdo pití v pracovní době považuje za populistickou, druhořadou a nepodstatnou záležitost? Svěřím Vám tajemství: V této době se z daleko hůř placených míst vyhazuje za daleko menší přestupky!
    *16* Vím ,že jste zvyklý, že za kvantitu a kvalitu Vámi odvedené ,,práce" nenesete žádnou odpovědnost a nejste ani nikým kontrolován, ale naivně jsem doufal, že máte alespoň špetku slušnosti *12*
    • Polčák osobně vůbec nemá s alkoholem problém. Může odpřísáhnout, že si tam nikdy žádný tvrdý alkohol nekoupil, ani ho vlastně nemá moc rád. Tohle říká každý poslanec, ale potom Z PRINCIPIÁLNÍCH DŮVODŮ - aby nebyla Sněmovna zesměšněna(!) a dalších - brání SVOBODU, svobodu CHLASTAT. To ne kvůli sobě, on s chlastem nemá problém. Tedy do té doby, NEŽ CHYTNE ABSŤÁK.
    • Plně s vámi souhlasím,ten člověk se svými názory je zcela mimo realitu.Jestli považuje zákaz alkoholu v pracovní době za populistický krok tak už se nemá smysl se jim zabývat a raději se snažit aby se do sněmovny a politiky už nikdy nedostal.
      • Ovšem tupí jsme my, voliči, že takovéhle persony vůbec volíme a netrváme na jejich vyloučení z kandidátek......
        • Přesně tak, každý zaškrne stranu a strana si vybere tu svoji největší Lůzu (zloděje) a tu pak vládne. Jsou neodvolatelní na celé 4 roky.
          Měly by se povině volit osobnosti bez ohledu z jaké strany jsou.
          Jenom už nééé doktory a to jak lékařské tak právnické.
          Většina politiků má právnické vzdělání (koupené, ne vystudované) a proto to tu vypadá, tak jak tu vládnou, tedy jen kradou, nic jiného neumí a s prací se dosud nesetkali.
          *2*
  • Bohužel musím v něčem dát p. Polčákovi za pravdu.
    Byl jsem zastáncem obecného referenda, ale když jsem
    slyšel po. Okamuru a jeho některé stoupence, tak
    jsem se zděsil. Obecné referendum již ne !
    Honza.
  • Pane Polčáku! A to je právě to co mě na takových jako jste Vy vadí,že nás teď po volbách máte za lůzu,kterou už na nic nepotřebujete a už vůbec né na to aby se domáhala demokracie referendem,jestli víte co je to demokracie.A jen věřím,že vás do EP zvolí tam totiž taky jsou demokrati.To dokazují jak nás okleštili ve všech komoditách jen v zájmu toho aby měli kam cpát své přebytky bez ohledu na naše podnikatele.A naobstojí argument o tom ,že výrobní náklady atd kvalita atd.O té ostatně už vime také své *14*
  • Myslím, že promluvil ten osvícený. Pití alkoholu není na pracovištích, tak by nemělo být ani v PS. Jinak osoba p. Polčáka je taky převlékací, TOP a starostové by stejně jako ODS měli úplně zmizet z vlády. Binec už nadělali velký. Jenže touha po moci je veliká.
    Bohužel takových expertů tam máme plno *10*
  • Pokud se to panu p.Polčákovi nelíbí může si najít jiné zaměstnání kde mu to budou tolerovat.pokud ho k abstinenci na pracovišti nevedou ani morální zábrany tak nevím co tam dělá,za naše peníze.To má asi tokový zásadní přístup ke všem věcem. *10*
  • Řídíš-li malý moped 50 ccm s maximální 50 km/h rychlostí, z předpisových důvodů nemůžeš a z bezpečnostních důvodů nesmíš před nebo během jízdy žádný alkohol pít. Což je v pořádku a správné. Řídíš-li však svojí zastupitelskou funkcí "jenom" stát, tak podle pana Polčáka nevadí. Protože jak říká: " Že si ale člověk dá skleničku vína nebo pivo, zvlášť když tady sedí do pozdních nočních hodin, to mi přijde docela logické." To znamená po dlouhodobém jednání a při velké únavě se osvěžím alkoholem. Proto to ve sněmovně mnohdy a u nás vůbec tak vypadá. To co panu Polčákovi připadá logické mně připadá více než nelogické. "Já jsem pouze kmán a ty zvolený jsi proto, abys nade mnou byl pán?" Toť naše česká demokracie(?).
    Nebo unavený montér nebo jiný pracovník po sedmi hodinách práce se na poslední hodinu může také posilnit nějakou tou skleničkou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit