Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co čekat od těch musulmanských zvířat....když mlátí ženy, vyhazují se do povětří , nemají úctu k životu ,obcují se zvířaty a v Čechám mají směnárny...a obchody halal...hnus , hnus a ještě jednou hnus.
  • Brutální vražda novináře. Aby se tam z toho nestal zvyk jako v Rusku. Tam navíc sestřelují cizí civilní letadla a vraždí opoziční politiky, ale takoví barbaři snad Saudi nikdy nebudou. 
    • josef.chmela

      Ty jsi určitě spal v knihovně, že jsi tak chytrý, že? Pouze tvé smyšlené kecy, kterým věří pouze menšina ovcí s prázdným vymytým mozkem tobě podobných.

    • KIMCID
      https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/476430-pred-30-lety-sestrelil-americky-kriznik-iransky-civilni-airbus.html
  • Kolem dvojitého agenta Skripala byly psány nenávistné memoáry, rozpoutala se diplomatická válka nevídaných rozměrů. Viník (zatím bez věrohodných důkazů) bylo Rusko a vlna nenávisti se na ně (možná oprávněně) valila ze všech světových stran.

    Teď je jednoznačným viníkem brutální vraždy bohatý režim někde dál. A klid po pěšině. Kde jsou najednou všichni "demokrati?"

    • Alespoň Miloš k tomu zaujal jednoznačný postoj - mlčí, ale má nejspíš velkou radost - konečně mu někdo splnil jeho senilní přání, které tak neomaleně vykřikoval do světa - brutální vraždu novináře
      • Vražda kohokoliv z politických, náboženských a jinak ideologických důvodů je vždycky naprosto nepřijatelný a neomluvitelný zločin. Ať se ho dopustí kdokoliv.

        Od pana prezidenta se snad už nedá očekávat racionální reflexe.

        když o tom tak přemýšlím, zajímalo, jaký veřejný a jednoznačný postoj by zaujal pan profesor Drahoš. To by asi byla rasance!! Tři dna by se to učil nazpaměť a potom to dvanáctkrát stejně zopakoval pod dohledem mentorů.

        Máme to prostě bídu v otázce osobností prezidenta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit