Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc se mi líbilo jak Babiš říkal, že nám stačí asi 100 poslanců. Samozřejmě, že nepotřebujeme prezidenta ani poslance. Pro tento státeček by naprosto postačoval jeden vůdce, který by ráno řekl opravíte dálnici z Brna do Prahy a odpoledne už by tam byla parta lidí s technikou a už by se makalo a ne, že se ustaví nějaká komise projekt a různá povolení zda nám to milostivě Evropský parlament dovolí s nějakou Eia. Dále se bude čekat 20 let než nějaké povolení stavební úřad vydá.
    Trump řekne zítra se bude stavět zeď nebo muslimové mají vstup do země zakázán a když to podepíše tak to platí a to hned.
    Český parlament než o něčem rozhodne třeba zda se na Šumavě bude moci porazit jedna jedle, tak ji dříve sežere kůrovec.
    Moc by mne zajímalo když tak chrání přírodu kam se nesmí jít člověk ani podívat, ale že tam běhají stovky divokých prasat, který sežerou každé vejce co najdou, každého ptáka, rozryjí co se dá, sežerou kořeny od stromů atd. Kdo dává těmto politickým amatérům právo rozhodovat, já jako volič určitě ne.
    Nepotřebujeme žádné politiky natož amatérské diletanty.
  • No, myslím si, že je čas na Miloškovo poslední zvonění....
    • že by už bylo slyšet malý,hradní umíráček ___? Nebo zatím cinká jen pobíhající ,,ovčáček"?
  • donat
    Tento článek dokonale naplňuje pořekadlo "přáni otcem myšlenky". Docela mne překvapuje, že se mezi skvělými odbornými články objeví něco tak vzdáleného realitě :-)
  • Vláda ČR nejenže poslala stamiliony na různé ziskové neziskovky a nelegální migranty.
    Dnes schválila 25 milionů na obnovu Iráku. Takže ČR která byla díky mizerným platům
    vyškrtnuta ze seznama vyspělých států sponzoruje arabský stát který má ropu.
    To není jen skandál. To je vlastizrada.
    EU sponzoruje nelegální migranty z celého světa a dokonce palestinskou samosprávu.

    Arabští šejkové muslimské migranty neberou. Místo toho si za miliardy z prodeje ropy pořizují největší mrakodrapy na světě. Za přestříhnutí kolaudační pásky platí západním celebritkám miliony.

    Nenechme se dále okrádat. Evropské peníze pouze evropanům. Máme vlastní potřebné.
  • porážet, protože už dávno všechny porazil *5*
  • Nejvetsi obavu maji Ovcacek, Mynar,Nejedly atd ..... O dalsi budoucnost nemaji obavu,ale prodlouzit si pobyt na Hrade by nebylo spatne.K tomu jim dopomuze elita naroda ?
  • rád ho podpořím. Ale zatím si nejsem jist, že by byla v dohledu lepší alternativa.
  • Po přečtení se musím autorovi smát. Kvůli čemu, Až dojemné starosti o páně prezidentovo zdraví a také starost o to, aby neměl trauma, kdyby náááhodou volby nevyhrál.
    *1*
    Pokud bude Zeman kandidovat, tak vyhraje. není to můj oblíbenec a ani jsem ho v minulých volbách nevolil, ale proti němu nebude stát nikdo, koho bych si na místě prezidenta dokázal představit, kdo by mohl u voličů konkurovat. Taková osobnost tady prostě není. Bohužel.
  • Ať pan Zeman udělá co udělá, podstatné je, že zůstane posílené přesvědčení, že "Náš Pan Prezident sedí na Hradě, anžto jej Vyvolila většina Národa". Jestli vypadá někdy trapně? Trenky na žerdi trapné nebyly? Co na tom JAK vypadá, lidi ON stále zajímá. Jak začíná v Evropě přituhovat, šíří se pocit, že celá liberální demokracie je dobrá pro slunné nedělní odpoledne. Jó, zjevit se tak nějaká naše Angela, pardon Andula nebo dokonce Libuše coby kněžna, to by se to volilo! *1*
  • Doufám, že Zeman má ještě tolik soudnosti, že kandidovat už nebude. Ostudy nadělal už dost. A jeho zdravotní stav ? Fotomontáž s běžkami hovoří za vše. Chceme prezidenta, který hájí české zájmy, ne ruské či čínské!
    • hájit i moravské, nejen české zájmy. A americké by neměl hájit v žádném případě....
    • Ano, na poslední větě se téměř shodneme Chceme prezidenta, který hájí české zájmy, ne zájmy asijských a afrických nelegálních migrantů!
    • prostě zájmy cizí, ty ne-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit