Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci,co nejkrutějších katů,k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.Chce to tak krutou revoluci,že lumpové,kteří tuto zemi rozprodali,rozkradli a zadlužili budou ,až je národ začne po zásluze trestat,masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký ,že to byl velký humanista.
  • Polud jde o rto, aby se více utrácelo, měli by si občané vzít příklad z našich vlád od roku 1989. Ty dokázaly tak mohutně, že dnes už nemáme téměř nic kromě dluhu, který už pomalu dosahuje výše státního rozpočtu.
    • Dluh je už téměř dvojnásobný než rozpočet ..
  • Poroučet chtěli i větru a dešti... Ten Zelený je vcelku rozumný člověk. Asi by musel být hodně podplacen nebo podřezán, aby neoponoval pitomostem.
  • Vše je to pitomost. A vychází to z hlav našich nejvyšších a zákonů, které vyplodí. Kdyby zákony nenahrávaly lichvářům, kšeftařům a bankéřům, ale těm co produkují a prodávají (by't dnes mnohdy oškubáváni právě oněmi kartelovými kšeftaři), bude vše jiné. Copak je normální, aby pro obchodníka bylo výhodnější dávat na dluh, nežli hotovost? Naši dědové by si 'tukali s nepochopením na čelo". Chce to zákony, které razantně definují lichvu (a úroky víc než 10% to je lichva), hlídání dluhů převést na věřitele s tím, že když si nezajistí splácení dluhu či exekuci do konce zúčtovacího období, tak prostě se dluh z nezájmu o splácení zákonem zruší. A bude daleko méně starostí s dlužníky. Oni si je už postačí ohlídat, pokud nepůjde o koruny)......
  • Ono by se utrácelo když by byly peníze, ale když nejsou tak není co utrácet. Udělali z nás otroky.
  • Profesor Zelený ,jeho přednášky jsou fakt dobrý pokud má přitom aspoň něco málo v krvi....... *1* *1* *1*
  • Reálného majetku, schopného uloupení lumpenproletariátem, je v čecháčkostánu minimum. Socky se budou muset požrat navzájem, aby se aspoň jednou dosyta nažraly.

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Hele Sniper, s tim si někam dojdi!!!
    • Tvoje vyjadřování je hnus . Pane řediteli zeměkoule.
  • Jelikož je v této zemi vše zkorumpované,ale hlavně soudy,nemůže tu dojít k nějakému znatelnému posunu k lepšímu,natož když vidím co vzniklo po volbách za uskupení.
    S černoprdelníkem u moci nemůžeme čekat divy. Už to,že nezrušili ani jeden výbor-příkrmové korýtko je důkazem,že ani jednomu lumpovi nejde o tuto zemi a její občany.
    *16* *16* *16*
  • Místo toho plácání tady konečně konejte.Kupovat jen to nejnutnější,neskákat na kdejaký póvl a hlavně pořád řešit úžitnou hodnotu k ceně.To bude horší než rok 1953!
  • Články prof. Zeleného čtu rád, ale tady nejde o žádnou transformaci jak píše, ale o návrat k tomu, co tu už bylo a co se rozbilo a zničilo díky fanatikům a globálním nenažrancům a lidem amorálním, kteří sloužili nadnárodním korporacím a nadnárodním bankám, kterým šlo o zisky, nikoliv o naši prosperitu. ˇBaťa už tu byl, Slušovice se snažily o obdobu v socialismu a nakonec to byly temné Slušovické nitky, které musely být zničeny diletanty, kteří akorát kecali a za peníze ze zahraničí chlastali, nic kloudného nevytvořili. Tak nyní sklízíme plody jejich práce. Oni dostali majetky a za to svinstvo byli královsky odměněni. Po nich potopa, protože oni jsou světoběžníci a co bude s touto zemí a dalšími generacemi je naprosto nezajímá.
    • To je úplně přesný.
    • Franz: Tleskám, ano tak to je !!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit