Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mohou slevnit !!! ALE NESLEVNÍ !!!! To se raději vyhodí na hnůj,vyleje do kanálu-to by toho chtěl občan již příliš !!!! Levné potraviny,levný benzin,plyn,elektřinu,léky,zdravotnictví.....A JAKO BURŽOUSTI,KAPITALISTI ,BANKÉŘI,POLITICI,NEBUREŠ ATD. PŘIJDOU O ZISK ??? VELKÝ Hoo...no ,ovčane....i když socani vyřváněli několik let např.o snížení daně na PHM,jak jsou u koryt na ovčany a sliby z vysoka kálí !!!!!
  • No v Kauflandu už začíná být draho pozorují to již delší dobu. Takže tam jenom kupuji kávu chleba rohlíky a někdy i vajíčka jinak nic pro maso si zajdu k soukromníkovi a pokud mi dojdou výpěstky ze zahrádky tak tady jezdí auta s brambory cibulí a česnek .tak kupují od nich. Ale chce to čas .kdyby lidé nebyli natvrdlí a začali by jsme je bojkotovat taky tak by jste viděli ten mazec jenom to chce VŮLÍ .Albert taky škoda mluvit Lídl a Billa to samé. Prostě nechodit ,,,,
  • Rusko je velmoc a nepotrebuje tudiz lezt nekomu do prd...e,nebot je sobestacna a tudiz si muze dovolit tvrde se ozvat diktature EU,dela si ve sve zemi co je treba a ne co ji kdo naridi...Ne jako my,ze jsme si nechali rozkrast zem,vse a jsme na vsem zavisly,co nam sem za zbytky kdo doveze,abychom tu nevichcipali.Pani nic pro rust v zemi nedelaji,nebot jim vyhovuje,ze neni v nicem prehled a mohou si brat penize,stavet sidla,valet se u more a zaridit si ruzne vyhody do smrti,nic jim nechybi,lide je preci volili,tak proc si neuzivat,nez pujdou na radu dalsi vyzirkove...Jsou zde same sizeniny,braky,klamy,okradani lide,co vic zivori a lip nebude..Jsou tu izolovani a pravdu se nedozvi,jsou klamani..,okradani..,Cpou se lidem same braky,i jidlo,co bylo kdysi pro prasata..,hnus.
  • mellys
    po tátovi jsem zdědil umělou vagínu z USA, a bílé myši, který jsem si přivezl vloni z RUSA...mi ji tůdle rozkousaly , tak doufám, že je taky zlevněj...
  • Tady a zlevnit?To potraviny spíše odvezou na skládky,všichni si pamatujeme problémy s výkupem mléka,kdy ho zemědělci "vzorní hospodáři"vyváželi do polí místo,aby ho třeba darovali školám,dětským domovům nebo nemocnicím.
  • Už jste někdy viděli, nebo četli aby EU pod taktovkou USA vymyslela něco dobrého...já ne.
    Ostatní evropské státy budou toto zboží tlačit do ČR, do svých Supermarketů Kaufland, Tesco, Interspar ap.a zase na to doplatí nejvíce Český zemědělec, výrobce potravin, řezník ap., protože naše vláda neumí ochránit náš trh.
    • koho si český výrobce zvolil, ten mu vládne
  • KIMCID
    oslavme 100 let od první války třetí válkou ?*7* finančni krize ,nezaměstnanost,házení svejch problému na jinej stát....tak nějak to začalo ne?
  • Co s přebytkem?Na hnůj s tím,Baťa taky pálil boty ,místo toho aby je prodal levněji
  • Do toho nastane i mír v Gaze. Kam se budou přebytky z Evropy vyvážet ?? Co s nadbytkem potravin, cementu, železa ? Koho bude EU sponzorovat v jeho válečném tažení ??
  • no, to je vážně tragédie, zlevnily by se potraviny? co s tím? *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit