Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už to přijmení strop nicka
  • Nevím o co komu jde ale zeleným nejde o ekologii. Jinak by nemohli připustit aby Babiš nechal staré železo házet do popelnic.
    Naproti máme sběrnu.... Je to na zavření. Výkupní ceny poklesly na 1kč/kg a poplatek bankám a poště za distribuci peněz činí 40 kč. Jinými slovy už dnes neuvidíte že by děcka v sobotu tlačily starý dvoukolák a na něm měly plechovky, umyvadla nebo pikslu rezavých hřebíků po dědečkovi.
    Dnes se to ekologicky sype do popelnic.
    Kdyby náhodou někdo poukazoval na počty ukradených kanálů tak se ve většině míst nezměnily. Některé stavební firmy je kradou dál. V některých regionech došlo k zlepšení. Z nuly ztracených kanálů to kleslo na mínus tři. Ty nalezli cestáři při čištění příkopů.
  • Zkrátka -protekční spratek...
  • Naprosto zbytečný škůdce jako jeho fotřík...
  • ......další Žíla v křeči.......budete rádi,když budete pod tíhou své hanby moci chodit alespoň kanálama. Povedená rodinka *15*
  • Matěj potřebuje Evropu, já osobně nepotřebuji Evropu a nepotřebuji demokracii, protože vše je jenom hloupá ideologie. Vládní činitelé chtějí něco a stále někoho ovládat aby oni samy mohly přežít. Když si vzpomenu, že 6 měsíců pracujete pro jiné. Dalších 6 měsíců na sebe. To je naprosto hrozné jenom si na to vzpomenout. Když si rodina vydělá za 6 měsíců 150 000 Kč. při platu 25 000 Kč/ měs. má 4 děti. Jenom měsíčně na stravu dá 14 000 Kč. když se kupuje ve slevě jídlo, tak je to za 12 měsíců pro 6 lidí 12 x 14 = 168 000 Kč. Co to ostatní, kde je oblečení nájem, popř. auto atd. Tento systém je hrůzostrašný až ďábelský, který nemá nic společného s ekonomikou, co nám všichni vykládají. Nechci Evropu nechci demokracii, ale chci svobodu. Chci aby všichna ta Evropská a politická lůza skončila.
    • Co by jsi chtěl panáčku. Demokracie ti nevoní, socialismus ti nevoní, kapitalismus také ne.

      Co tak pár facek, to by ti zavonět mohlo... *15*
      • Co to je socialismus, co to je demokracie? Nic jiného není? Já jsem žil v obou systémech, klín se vytlouká klínem. To si pěkně omezený ubožák, systémů je nekonečné množství, ale to by jsi musel zapnout to co nosíš na krku a ne tam mít jenom to co ti tam někdo vložil.
  • Hohote, co se ti stalo, kdo ti to udělal? *8*
  • prazaci berte ho--pro mne je to hajzl--takza berte--cim hur ---tim lepe pro naší stranu
  • nemam pochoeni pro pro pravivicaky-----vetsi hajzly neznam..jsou najmuti USSA za pekne prachy
  • Fotr komediant.Matka komediantka.Hanichová vyhlášená rajda. A z takové fajn rodinky nám bude někdo udělovat lekce?Když byl v pražském zastupitelstvu na funkci, vyfičel jak raketa.Přidrzlého fracka nebral nikdo vážně.No a jen se nám dostal přidrzlý do funkce už dnes nadělil před mikrofony první lekci.Poučil presidenta republiky jak je to opravdu s těmi přivandrovalci.Sice president není žádný myslitel, ale v otázce těch z Afriky má zcela jasno.A tady komediant bude spolehlivě táhnout zelenáče.Ke dnu.K absolutnímu společenskému dnu.Nová partička se bude jmenovat "Martínkovi zelení vyvrhelové!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit