Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plánovat to oba mohli a klidně třeba i nějaký včelín na zahradě za domem...Ono, ale záleží na tom, kdo jim to nakukal, protože to jenom z jejich hlavy určitě nebylo. Tihle "láskyplní mírotvůrci a poslové jakéhokoliv boha" neumí nic jiného , než někam jít a co nejvíce někomu v samé "lásce k bohům" ublížit s tím, že tam, kde není po jejich, jednají jak magoři co se čirou náhodou dostali na vycházku z ústavu. Myslím, že kdyby se Mohamed dnes objevil na tomto světě, třeba i s Ježíšem, tak by se asi hodně oba divili co z jejich návodů i názorů vznikl na guláš a pokrytecký sajrajt s tím, že by je asi hned po té z toho ranila mtrvice. Víra je dobrá věc, ale nesmi z toho vzniknout náboženství, které je pak přímou dálnicí k pokrytectví a fanatismu, což už je otevřená a patologická forma chování zralá na izolaci takových lidí od ostatních a to napříč "církevním spektrem".Člověk co chodí mezi lidmi a jen přemýšlí, jak jim kde úblížit není normální a mezi lidi vůbec nepatří. Ono i tak už chodí po tomto světě magorů až až..Není třeba ještě další rozmnožovat a ještě jim svobodně dovolit si stavět doupata, aby se měli kde scházet a domlouvat kdejaké pikle proti ostatním. Pokud se jim to nelíbí, tak ať nikam nelezou a jsou doma ve svých zemích, tam ať se třeba vzájemně požerou a pozabíjí. To je samé multikulti ,lidská práva pro úplně každého i když si to nezaslouží a tohle je vděk a tohle jsou výsledky za pohostinnost a toleranci v tom si ještě takové pouštět do země a nechat je mezi sebou dokonce chodit jako rovné s rovnými, což je přímo úchylné a životu nebezpečné v zájmu přežití a zachování samotné lidské rasy a těch co za to pak zaplatí životy, zdravím či mnohdy pocuchanýma nervama a pokaženým životem, jako např u nás při soužití s cikány a jinou svoločí..
  • No já si myslím,že obrana před těmito blázny je poměrně snadná nepustit si lidi z těchto problémových zemí do své země.My evropané nemusíme chodit daleko stačí se rozhlédnout kolem kolik muslimů je v jednotlivých státech,a ta čísla stále narůstají a pokud vím tak nejhorší je stav v Holandsku,tam nedávno když zakázali nosit burku muslimkám tak muslimové vzkázali holandanům aby se odstěhovali když se jim to nelíbí.Vratme se do Francije o dva roky zpět jak řádili v ulicích Paříže zapalovali auta ničili výkladní skříně a rabovali.Zlaté časy zlaté evropy budeme li takto pokračovat dál tak si evropu zničíme sami.
  • je zajimave, ze se obrati zady k zemi, ktera ho prijala, proc nesli zpatky do Ruska?
  • Islamismus je stejně zvrhlá ideologie jako nacismus nebo komunismus. V počtu mrtvých zatím vede komunismus.
    • ... neptej se, v čem vedeš ty :)))
      • Antiparoubku,prestan urazet demokraticke pisatele! *16*
  • Islám je svinstvo jako většina jiných náboženství, v dnešní osvícené době směšné. *11*
    • Ano, ale nikoli všechna náboženství. Doporučuji přečíst si křesťanské Desatero.
      Dnešní "osvícená" fyzika, a další vědy dospívají k závěru, že primární není hmota, ale "něco", co zatím nedokážeme přesně pochopit. Není rozdíl mezi vědou a vírou: tam kde přestává fungovat naše logika, tam nastupuje něco, co zatím přesně nechápeme a co se vyjádří v pojmech víry.
      • ... to ty máš v makovici víry :)))
  • Už mě ten Carnajev a Boston lezou krkem. Furt o tom melou od rána až do noci až jim není pomoci. *1* *1* *1*
    Stát se to někde v Iráku tak se tomu dá ve zprávách prostor tak na 10 sekund.
    Prostě to udělal a tečka. Popravte ho a bude pokoj. Nechat takovou lidskou sběř běhat
    na svobodě je zločin páchaný na slušných občanech.
    Ale celá EU a USA jsou nepoučitelné a neustále sem tahaj tuto sebranku.
    • ... jdi se projít a nečum furt na net, magore :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit