Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneb, poučme se z toho, jak se nevyplácí šetřit na nesprávných místech. Kdyby vypravili ty autobusy dva, nemuseli to pak řešit.

  • V USA byli dřív černoši, dnes to jsou afroameričané...

    U nás - dřív cikáni a dnes to jsou Rómové...

    🤔

    • Ty taky někdo přitáhl na práci, nebo na štědré dávky? My chceme robiť, ale oni nás něchtějů.

    • Drobný rozdíl tu je. Cikáni v průběhu historie přitáhli sami a společnost jim občas dávala šanci. 

      Černochy do Ameriky proti jejich vůli násilím zavlekli "civilizovaní" evropští otrokářští primitivové. Žádnou šanci jim evropští burani nedávali. Nevím o jediném případu, kdy by Černoši v Africe "prosili" evropské imigranty "prosím přijďte k nám, vypalte naše vesnice, zabijte naše děti, ukradněte naši zemi a nás v okovech dovlečte za oceán". 😯 ostatně Evropani se stejně arogantně chovali i vůči Indiánům.

      • Ale já nemluvím o tom, jak se kde vzali, ale o tom, jak jsou přejmenovaní...

  • Afroameričanka Rosa Parksová, která se narodila v roce 1913 v alabamském Tuskegee, zažila rasovou diskriminaci na vlastní kůži. Poté, co jí bylo kvůli barvě pleti odepřeno volební právo......

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Už minimálně přes století zažíváme segregaci straníků a diskriminaci nestraníků. Prakticky pokračování středověkého otrokářství a nevolnictví. A NIKOMU TO NEPŘIJDE DIVNÉ!!! Pouhé dvě procenta samozvaných  stranicko-sektářských r..t..rdů si nárokují právo na rozhodování o  svobodě, majetku a životech 98% nestraníků.  Nestraníkům je upíráno právo na Referendum a možnost kontrolovat straníky. Straníci mají sebouschválenou "imunitu".  Parazitují na státní kase, na hodnotách vytvořených nestraníky.....

    My nestraníci se zajímáme o nabízené hlouposti a naše pozornost je odváděna spoustou nepodstatných nesmyslů a banalit A KLÍČOVÝ PROBLÉM NAŠÍ SPOLEČNOSTI PŘEHLÍŽÍME...... není divu, že se tato společnost topí v úplně zbytečných, uměle vyrobených problémech......

    • U nás ti cudzinci právo volit majú. Len o práci neprotestují. Mě přece stačí Mercedes a hlavně štědré dávky. Děti na dávky si Eržiků urobíme sami.

  • Segregace podle pochybných certifikátů bezinfekčnosti nevadí ? Ta lež už je naprosto neudržitelná.

  • Statečná "Afroameričanka"? Nebo černoška?

    Jen abychom za chvíli nebyli segregováni my - s bílou kůží.

    Pomalu na sebe bereme všechny hříchy světa a nějak to s námi nevypadá dobře. 

    Na univerzitách, na úřadech (v USA) už mají všude nebílí kvóty, výjimky, zvláštní výhody - pozitivní diskriminace to nazvali neofašisti cenzury atd.)

    Do čeho začne člověk vrtat, to skončí špatně. 

    • Zkus napsat něco ostřejšího o hnědočeších a máš blokaci. U trestných činů se rovněž nesmí psát Cikáni, to je přece urážka etnika i když je to českém slovníku.

    • U nás už je to stejné. Jen tady chybí zákon o příživě, viď Dežo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit