Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lichenštejni jsou kvalitní křiváci. Tak když se to tady místním hodilo, tak jakože jsou němci. Sčítání lidí nebyla žádná sranda. Každý jasně tehdy řekl na čí straně stojí. A nyní jako se penízky hodí tak převlečeme kabátek? Němec je odjakživa nepřítelem Evropy. Dřív jako okupant, nyní jako ochránce zdivočelých tlup afričanů. Profesionálních vyžírek, vydávajících se za utečence. Takže kluci lichenštenští tady pšenka nepokvete.Tady u nás nezapomínáme ani neodpouštíme.Jen aby si to připomenuli ti v talárech.

  • Vápenka je již navrácena?
  • Vodomil
    V uniformách chcípají nejen východostepní nájezdníci. 
  • Vodomil
    Jak je to s lichtensteinským majetkem v Česku oficiálně nevím, ale zdá se, že prostřednictvím nastrčené právnické osoby Lichtensteinové získali zámek v Žinkovech na jižním Plzeňsku, kde necitlivým postupem s uzavřením až dosud veřejností používaných cest vyvolali nespokojenost a odpor nejen místních obyvatel, ale i turistů vyhledávajících tento oblíbený turistický cíl. 
  • no jo Liechtenstein.Byli dva,jeden kardinál v Kroměříži nebo spíš v Olomouci-to byl Liechtenstein z Kastelkornu.Proti tomu nic a pak byl ten druhý-s.ině k pohledání-pobělohorský správce českých zemí za Ferdinanda II.(ať ho Satan ohněm spálí) a tenhle dárek si vydržoval z českých peněz dvůr okázalejší než měl císař ve Vídni.Tuším sídlil na Hluboké.No a z těch českých majetků je to Liechtenštajnsko.Je to dávno,ať se jim to v hubě v ho.no obrátí,ale nač jim dávat dál?  

    • Thraxxi, často nesouhlasím, ale to co, tady v roce 1621 (ač je to dávno) krvavý Lichtenštejn Karel I. předvedl by mělo tento rod zostudit na věky věků ve vztahu k Čechům.

      Byť se dnes "zaplacení historici" snaží udělat z českých pánů zločince a z Habsburků ovečky.

      Cit. Wikipedia:

      Císař ho jmenoval předsedou mimořádného soudu, který měl potrestat stavovské povstalce. Jako odměnu za věrnost po bitvě na Bílé hoře získal v roce 1621 od císaře a krále Ferdinanda II. Řád zlatého rouna.
      Jako odměnu nebo na úhradu peněz které poskytl císaři, získal výhodně
      řadu statků, které byly zkonfiskovány povstalé šlechtě (např. Kostelec nad Černými lesy, Moravská Třebová, Zábřeh, Šumperk).

      A ne se ještě domáhat nějakých majetků.

  • Vyplatit náhrady a obratem je vymáhat po komunistech a když nezaplatí tak exekuce na veškerý majetek všech jejich členů aby taky na vlastní kůži poznali co to je takové "znárodnění" ...
  • josef.chmela

    ČR je, po roce 1989, pro tyto prince, knížata, hrabata a další jim podobné tzv. nadlidi, úplný zlatokopecký klondajk. Proto tzv. restituční nároky budou zkoušet stále. A český pracující člověk bude stále chudnout ať dělá co dělá. Zlatí komunisti, zlatý socialismus.

    • Opěvovat zločineckou smečku jakou komoušské zrůdy bezpochyby jsou může jen tvor mentálně na stejné úrovni jako oni - tedy na úrovni loupežných vrahů, podvodných gaunerů, práskačských kreatur vyvražďujích se mezi sebou .....

      Nebýt komoušských zm..dů, nebyly by v současné době potřebné žádné restituce či jiné formy navracení jimi uloupeného majetku, který v drtivé většině ta komoušská sběř po téměř půl století jen úspěšne devastovala.

      M.j.: zde na bolševických stránkách se to samozřejmě nedozvíme - chcípnul jeden z vás - jakási rusácká kreatura - prý "vůdce" separatistických vychodostepních nájezdníků v Doněcku. I když jen jeden - i to ...... . (nelze napsat pravdu - cenzor bdí)

      • Pleteš páté přes deváté a kvůli nenávisti si nevidíš na špičku nosu. Ale od Tebe nikdo nic rozumného nečeká. Jsi placený od litru žluči.

        A jestli ne, tak je to diagnoza.

        Vůbec netušíš o čem je článek, na který reaguješ Ty modrý Berijo.

    • vridky

      ...a bude hníkat a svádět všechno zlo na třídní nepřítele. Sám pro zlepšení své situace neudělá nic. Dál bude tupě  bude vše vykonávat jako mezek podle nařízení jako za komančů a čekat že dostane pašana od zlatých komunistů (nyní převlečených a některýc ani to ne) jak je vzorný pracující člověk. Jo vlastně udělá: pořídí si net a bude hníkat a hníkat.

    • "zlatí komunisti" sdružení v organisaci podle zákona zločinné a zavrženíhodné. 😠

      "zlatý socialismus" - který socialismus má pisatel na mysli? Ten rudý nebo hnědý? 😯

      • Hele Občane - Vodomil Ti ukradl východostepní nájezdníky!! Co autorský práva?

      • josef.chmela

        Tento dotaz jsem od tebe očekával. Ty totiž nic jiného neznáš a zřejmě ani neumíš. Ty totiž ty své bláboly tu předvádíš s železnou pravidelností.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit