Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až vychcípají všichni rudí teroristi, bude na světě mír a dobrá nálada!
  • Za komunistů se v ČSSR vyráběly super říční sací bagry. A i korečkové bagry taky. Ale ty sací byly super třída a vyráběly se v Českých loděnicích v Praze Libni. Napojeno bylo spousta dodavatelů, např. naftové motory aj. Sací a i korečkové bagry pluly po řekách ČSSR a čistily a hloubily koryta řek a říček. Sací bagry tehdy vyráběly jen čtyři země na světě SRN, ČSSR, SSSR, Japonsko. Naše sací bagry se používaly nejen v Československu, ale hodně se vyvážely. Nejvíce do SSSR, ale i do Vietnamu, Číny a občas i jinam. Byly to malé plovoucí továrny na dobývání štěrku ze dna a měly superproduktivitu při prohlubování dna vodních toků. Povodně tak nějak tehdy pak nebyly. Ovšem výroba sacích bagrů v naší zemi snad definitivně skončila a ta fabrika v Praze Libni už nevyrábí, snad ani už není. A povodně pak po jisté době začaly.
    • pracoval jsem na poslednim sacim bagru v libni, a nejak to mam furt vhlavě s tim znova začit
    • To, že má někdo před jménem JUDr. ještě neznamená, že snědl všechnu moudrost světa. Znám dost právníků a inženýrů, kteří jsou s moudrostí na štíru. V době záplav jsou schopni napsat, že za všechno můžou komunisti. Jsou dvě možnosti, buď jsou příliš mladí, nebo hloupí. Já jsem se narodil po válce a můžu říci, že ne všechno bylo špatné a dokonce si troufám říci, že mnohé bylo lepší než dnes. Dnešní doba nahrává pouze těm, kteří se nestyděli okrádat stát kde se dalo, ty můžou cestovat po světě, kupovat luxusní zboží a rodinná sídla. Je pravda, že v roce 1989 jsme všichni stáli na stejné startovní čáře, ale rozdíl byl v tom, že dělník měl prázdné kapsy, na rozdíl od papalášů a jejich kamarádů. A to, že jsme vyráběli všechno možné a obchodovali s celým světem je pravda. Odpoutali jsme se od SSSR a hned se tam nacpali dodavatelé a obchodníci z Francie a Německa. Dnes Nečas jako velký hrdina jel do Ruska a objevil dávno objevené, že Rusko je trh, který za socializmu bral všechno naše zboží a snaží se tam vrátit. Proč na to naši politici přišli až po 20 letech, dnes jim nevadí že Rusko je samý komunista? Asi ne.
    • Podle Tebe to vypadá, že jsme měli nejvyšší životní úroveň na světě.A zatím my bezpartijní jsme jen živořili a smetanu shrábli komunisté
      • Tobě ani ten titul nepomůže, aby Ti to v hlavě myslelo. Nepsal jsem nic o životní úrovni ani o smetaně, ale o prohlubování koryt řek a jejich čištění od nánosů, které zvyšují dno a důsledkem toho se pak řeky vylévají z břehů. A o době kdy se řeky čistily a vyráběly sací bagry u nás, tak to bylo v době za prezidenta Husáka, tak jsem jednoduše napsal za komunistů a všichni vědí prostě kdy. Jenom Ty ne a to máš dokonce titul práv, snad ne z Plzně?
        • Jsi velmi hloupý člověk ,chudáku.Ty jsi nepsal o životní úrovni, ale o naší vyspělé průmyslové výrobě, která byla 100 let za opicemi.Za první republiky jsme byli na 7 místě a v době socialismu jsme klesli na 39 místo.Jeď raději do severní Koree a tam budeš mít ten svůj komunistický blahobyt A ještě můžeš skákat jako opice s jejich vůdcem
        • A když nebyl toaleťák, vytíral sis hubu bagrem, že?
          • Zrovna jsem pochopil, když se řekne Honza, proč si každý domyslí Hloupý.
  • Záplavy nedosahovaly současného rozsahu, protože koryta vodních toků byla pravidelně každý rok čištěna od nánosů. Byl kladen důraz na prevenci. Někdy až přemrštěný.
    Byla plná zaměstnanost a dnes zcela zbytečná prevence nebyla tolik podceňována. Za současného režimu pěstujícího nezaměstnanost, nejsou pro prevenci pracovní kapacity. K odírání pracujících je nezaměstnanost nezbytná. Čím vyšší, tím snáze se daří vydírat uchazeče o práci.
    Zařizení je provozováno a ždímáno pro maximalizaci zisku.
    A sice do doby, než se úplně p o s e r e, bezpečnostní rizika nejsou brána v potaz. Zisk je prioritou. Doba preferující pravicové hodnoty si žádá - na lidi se v y s r a t.
  • Poučení z povodní 2002 a 2013: Pokud pražský primátor prohlásí, že je všechno v pohodě a nic nehrozí, tak se okamžitě připravte na nejhorší.
  • REFORMA, KTERÁ ŠOKOVALA NÁROD
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/grafika/2013/05/29/reforma-ktera-sokovala-narod/#utm_source=atlasHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-3

    TAJNÝ ROZKAZ: KOMUNISTÉ BYLI PŘIPRAVENI POUŽÍT I PLYN
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=781036
    • No to jsou nám věci. Podívejte na ty s v i n ě, tak už to teď mají připravené, že?
  • Nejdříve zkolabovala koaliční vláda města Prahy a teď i ta doprava. Ty povodně přišly jak na zavolanou. Jakoby si je TOPáci vymodlili. U pravicových stran jedna aféra překrývá druhou, jedna je horší než druhá, kupí se to, hromadí a to nikoli ojedinělě ale permanentně. Aféry pravice zanikají sami od sebe zásluhou řetězce afér nových a nových. Ještě naplno nevypukne jedna a už je tu další. Místopremiér mluví o premiérovi jako o chudáčkovi, premiér o místopředsedovi jako o pohádkářovi a podraz stíhá podraz. Už nejen na občany, už nejen na opozici ale i uvnitř mezi koaličními partnery. Vytrubování o nové koaliční smlouvě, nové koalice s nevolenou stranou, vystřídá teorie následovaná praxí, jak vynikajícně lze koaličně vládnout bez koaliční smlouvy. Něco takového, aniž bychom připočítávali hlasování za pomoci odsouzených, narychlo povolaných náhradních poslanců, po hlasování šupem odeslaných do basy, je možné jenom v Česku a banánových republikách. No a ty povodně alespoň na nějaký čas, kdy zůstanou stranou vylézající průšvihy nebo kaskadérské kousky jako cisterna před letadlem, ty povodně to na čas jistí.
  • At to tam skolabuje všecko !! stejně všechno doserou.
    • Kdybys nebyl hovadem, nestal by ses komoušem!
    • Jak si můžeš tohle přát, to nechápu...omezenče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit