Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sportovní sázení, spolehlivé info .......,.,.

    www.cames.iprostor.cz
  • Je sice hezké, že server www.tiscali.cz informuje, jak je nenávist vůči nějaké skupině škodlivá, ale měl by se zachovat stejně i k příspěvkům, které se objevují pod jeho články. Není to tak dávno, co se tady objevily fakt nechutné příspěvky na adresu jedné skupiny obyvatel naší země, ale tiscali dosud tyto příspěvky nebylo schopno smazat, narozdíl od jiných internetových serverů.
  • ...jak řekl kdysi můj bratr. "Praha!" .....obehnat hradbama a nechat vyhladovět!
  • Pražáci nebo Moraváci?
    Vždyť Topol (Topolánek je z Moravy) a Nečas to samé.
    Vždyť to není vzdálená doba kdy si chtěly Moraváci vládnout sami. Vpomeňte si lidé kteří máte delší paměť, jak to bylo. Vyřvávaly jako pominutí. Když v roce 2002 je spláchla voda a potřebovaly pomoc, tak bylo po řvaní. Chtěly se odtrhnout jako to udělaly Slováci a protože vládnout neumějí, tak šly vládnout do Prahy a rovnou celému státu a taky to tak vypadá. Děs a hrůza. Celých 23 let kážou vodu a pijí víno.
    Začalo to různýma úspornýma balíčkama od Klause, poté po utahování opasků, potom naše děti se budou míti lépe, poté opět ať si lidé sami šetří na důchod a ani to nestačilo. Raději ať si rovnou na důchod šetří Vaše děti od narození.
    Je to jedno divadlo od ožralců politiků, kteří dělají ostudu celému národu, jak se na to mohou dívat slušní lidé? Mohou jenom říci hanba. Zloděl Klaus, Zeman vrávová při otvýrání klenotů, Kalousek ten při rozhovoru s redaktorem neřekl jedno kloudné slovo po dvou panácích?
    Já bych korunovační klenoty tohoto národa prodal, těch pár zlatých šmuků s několika svítícími kameny dal do dražby. Vždyť ty naši politici ani neumějí otevřít dveře. Třeba by se z nich zaplatily ty naše povodně.
    Co vláda rozdá na povodně, tak 50% stejně tůstane v Praze. Tento stát nemá cenu již zachraňovat.
    S pozdravem
    Milan
  • Jaký systém, takové příspěvky. Vláda ČR je našim vzorem. Ještě že nekrademe jako náš vzor.
    • přesně tak lidi přece nemůžou, za to že jsou zmetci!!
  • No taky si přidám pořebovala jsem se dostat z Prahy na letiště .Metro a pak autobusem no ještě že mě to syn vše napsal co a jak ale přeci někdy se je třeba i zeptat no a jak myslíte že to dopadlo špatně vůbec nikdo neporadil až jedni Poláci ale nakonec jsem to zvládla a ještě po roce jsem se vracela zpátky a Hlavní nádraží se tenkrát opravovalo a já potřebovala urychleně koupit jízdenku a myslíte že někdo pomohl zase nikdo tak až výpravčí který šel náhodou okolo tak mne navedl kde a to VÁM ŘEKNU NARKOMANI BEZDOMOVCI A POD.To byla realita strašná Nakonec jsem byla ráda že už sedím ve vlaku a adie Praho.Byla jsem v Praze několikrát třeba výstaviště drakula a pod. a vždy špatné zkušenosti ,ted už tam nejezdim tady okolo myslím tím severní ajižní Morava je tu krásně tak to jen tak na okraj ale abyste si nemysleli nezahořkla jsem na Prahu .
    • A dovedete si představit co tady žebrá právě u Hl.nádraží Moraváků?Škoda,že jsme se nepotkali rád bych vám to vysvětlil a jsem rád,že jste na Prahu nezahořkla.Já si před nádražím vzpomenu na Zvonařku v Brně jak se tam potácelo pochcaných bezdomovců.Bohužel to je úděl velkých měst v tzv.protilidovém kapitalismu.Do r.1989 věc neznámá.Žít v Praze ,v Brně ,Ostravě a jinde byla radost než přišel sametový komunistický podvod.
      • Pokud si pamatuji tak bezdomovci jsou tu i před rokem 89 hlavně ve velkých městech, jen se nám teď nekontrolovaně rozmnožují!
  • A média to rozpatlávají(že Tiscali?) a tím tu nenávist ještě podporují.Takže je to cílený štvát lidi proti sobě.Takže se hádejte dál.Očekává se to od vás.
  • Co se divíte ? Je to přeci krásná doba, néé ? Prachy, závist, ubohost, prostě humáč
    kam se podíváš. Jsme přeci v Čechách, na Moravě i ve Slezku. To abych na někoho nezapoměl. Stát řídí klan prasat, kteří udávají směr a zvyky.
  • No vlastní zkušenost - jedu autem po Valaškém Meziříčí,jsem zastaven policisty a už to začalo :"No zase jeden pražák,jen by se tady roztahovali " a pod.řečičky.Já se ozval a tak honem ukažte OP,ŘP,papíry od vozu.Když jeden čumí jak negramotnej na OP tak jsem se ho zeptal čemu nerozumí."Kde jste se narodil"? byla další otázka.No já říkam -Velké Losiny.Čuměl jak pero z divanu a já si neopoměl rejpnout - "Rád bych věděl odkud jste vy?" A ehjhle,byl původem z Pardubic.No a hodně pražáků pochází z Moravy.Takže když slyším - "blbej pražák" musím se jen smát.Zrovna tak můžu říkat - blbej brňák.Když tot bude pořád mezi lidma tak je jasné,že ten kdo vládne si může stou partou tupejch lidí dělat co chce.Je mi také jasné,proč chce morava osamostatnění.Zachvíli to budou chtít Slezané,jihočeši a já nevím kdo ještě.Prostě bylo by nejlepší tento přiblblej stát rozpustit,udělat 50 malejch státečků (Pardubice jako stát,Brno jako stát a pod.)a pak zmizíme a zůstanou tady jen tmavo(češi?) neco.
    • Ale tady přece nejde o pražáky, jednotlivce. Ti jsou stejní, jako všude, jen někteří se chovají namyšleně. Tady jde přece o charakter města, které dnes vedou osoby,jejichž jedinou starostí je ukrást, co se dá a vytunelovat městskou pokladnu pro sebe. Proto ty "opencardy". či tunely Blanky, a další,namisto zbezpečení proti povodním a škodám lidem. Takže se zase bude zdražovat jen městská doprava- že se jezdilo za korunu po celé Praze se vykládá jako komunistické zločiny , zatímco jedna jízdenka na půl hodiny bude za chvíli stát padesátku, přičemž třeba tramvají vám to bude stačit jen na 4-5 stanic, jinak budete platit na delší trasu bůhvíkolik, že ani nebude mít smysl cestovat s MHD....Prahu řídí banda zlodějů a udržuje se v ní každý chmaták, či zločinec, opečený buřt na Václaváku se zruší, nebo bude za stopadeát korun atp. Proč jezdit do Prahy??? Vždyť je to ostuda země a ne hlavní město !!! Samý podvod a šmejd !!!
  • Asi máš štěstí, že máš nemovitost v oblasti, kde pojišťovny pojišťují. Až tě to spláchne, tak Ti potom možná pojišťovna ukáže dlouhý nos a kam půjdeš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit