Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že tato německà vstřicnost vúči zeleným a negrům je příliš malá. Mnohem správnější by bylo, kdyby se ulice všech německých měst zafrikanizovali a všichni Němci navíc dobrovolně převzali africká jména. To by bylo hezké :-).
  • Starosti těch diskutérů bych chtěl mít.

    Ona královna se chovala úplně stejně, jako její spoluobčané v té době - ostatně, vlastnictví otroka znamenalo ho živit, šatit a obstarat mu místo na spaní. Nebyl levnou položkou v inventáři toho kterého hospodářství!

    Pokuď otrokář chtěl, aby otrok vykonával činnost, po něm požadovanou - musel se o něj (sám, nebo prostřednictvím osob pověřených) i starat.
  • vanhorne
    Pro autora clanku.
    "Ulice se jmenují Ghanská, Tožská či Zanzibarská.
    Lüderitzova ulice, Petersova alej a Nachtigalovo náměstí"
    Je ale zajimave, ze zadny z mistnich obyvatel o takovych ulicich nikdy neslysel.
  • Stalingrad
    Vlezdo.rdelství nabírá na síle a rychlosti. To by měla anglie začít pojmenovávat také..např.náměstí Zulů, mahdího a dervišova ulice....španělé třebáá čtvrt inků-kečuánsky Tahuantinsuyo bo Atahualpa co třeba rakousko Švejkova ulice......Svět se íču obrací.....hlavně,se bohatí slézaji v německu a na protestující otroky a nevolníky pošlou armádu 20 000 vojáků-policajtů,jako za gestapa......
    • ty komunistickej dobytku, ty smradlavý ruský prase, táhni s tímhle bolševickým nickem do té tvé ruské stepi, fuj tajb, dát si do nicku jméno města pojmenovaném po největším masovém vrahovi v dějinách planety, ubohá trosko *11* *11* *11*
      • pan Krabs-Stalingrad-Volgograd (rusky zvuk Волгогра́д), od 10. dubna 1925 do 7. listopadu 1961 a ve dnech významných výročí[p 1] nazýván Stalingrad (rusky zvuk Сталингра́д), v letech 1589–1925 Caricyn (rusky zvuk Цари́цын), je město v Ruské federaci na jihu její evropské části. Město je důležitým přístavem na řece Volze; podél jejího západního břehu se táhne v délce téměř 80 km. Město je centrem Volgogradské oblasti a má přes milion obyvatel. Jeho rozloha činí 859 km².

        Ty nedouku de b i lní kdyby nebylo stalingradu ty tu dnes nejsi.
  • A nemají škraloup spíše světoví kolonizátoři?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit