Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teckoooo, Ukrajinci si sestreluili vlastni vrtulnik. Tak sup na clanek a diskutovat a ven si radeji dve pleny !!!
  • Na Rusa platí jedině velký klacek. Pořádně vyprášit kožich a zahnat zpátky do stepi. To je to jediné čemu Rus rozumí.
    • Koukám, že ty jsi klackem už zřejmě dostal a při tý smůle zrovna do hlavy, co? *2*
      • Vypadám snad na Rusáka? *1* *1* *1*
    • Na ja. herr sudeten-kolege. Haben Sie recht. *1* *1* *1*
      • Es tut mir leid, ich bin ja aber kein sudeten-kolege. Jedoch kann ich auch deutsch, da die deutsche Sprache seit Jahrhunderte in den Ländern der Böhmischen Krone als die zweite Landsprache bestand. *1* *1* *1*
  • Polsko vstupuje do války na Ukrajině:16. července tohoto roku v přístavu Oděsa s vysokým utajením byla provedena vykládka dvanáct (12) kolových vozidel - 152mm zbraň-houfnice vz. 77 "Dana" české výroby, výzbroj ozbrojených sil v Polsku, stejně jako autobusů a nákladních vozidel. Po vyložení dělostřelecký prapor (pravděpodobně od 1. dělostřelecké brigády Mazury), plně zásobené polští vojáci následuje jejich přesun na železnici Samostatná stanice pro nakládku na platformě. Nevím, jestli to je nejvíce "nepříjemné překvapení milice" mluvil o tom Poroshenko, ale s otevřeným vstupem do občanské války na Ukrajině, pravidelných ozbrojených sil cizí země (a mimochodem, člen NATO), vojensko-politická situace radikálně změnila.
    http://translate.google.com/translate?hl=sk&sl=ru&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fpolitikus.ru%2Fevents%2F17764-cel-ssha-podgotovitsya-k-krizisu-i-oslabit-veduschie-valyuty.html&sandbox=1
  • Ti fanatičtí tzv. západní Ukrajinci, kteří se houfují jen okolo Lvova a Kyjeva jsou jako amíci, co vlezli do Iráku, tam zalezli do betonových ohrad a bojí se vystrčit nos. Z této zprávičky vyplývá, že tito ukrajinští "demokraté made in USA" prakticky nemají přístup k Oděse, potažmo Černému moři. Informace ze článku: "Povstalci přešli do útoků na pozice ukrajinské armády u pohraničních přechodů s Ruskem"???? Marynivka není na žádném přechodu do Ruska, ale strategické místo na E95-přístupu z Kyjeva k Oděse. Leda, že Oděsa již také stejně jako Krym patří k Rusku ( konec konců historicky Oděsa patří k Rusku). Je pozoruhodné, že se na Ukrajině kromě několika zaprodanců okolo Kyjeva nikdo ke slavnému Západu nehrne. Zřejmě jim již stačilo poučení co je to Západ po tzv. oranžové revoluci. Zato výtečníci, kteří si udělali mejdan na Majdanu se násilím pokoušejí ostatní přimět k souhlasu s jejich tzv. revolucí. Takže kohopak si amíci vlastně koupili za těch 5 miliard US peněz?
  • Po válce jsme nebylii tak postiženi válkou, ale šupanstvím diverzantů, kteří nám škodili, kdy se
    všechno muselo přizpůsobit primitivním a zvlčilým Americkým poměrům (ve všem,
    ve ško,lství, hospodářství, životní úrovni, v kultuře - není to lež, pravicový Hotntote- soudruhu!) - jsme klesli díky západu o 20 let!Vzpomeňte na lži Svobodné Evropy Najdi si výroky vzdělaného Nejedlého s té doby - tvrdil, že budeme na Rusko čekat a na USA doplácet třeba 20 let, až nás západ zničí kulturně i materiálně, to se mu povedlo až po roce 89, z vyspělého bohatého státu udělali ruinu , musíš být na úrovní Nečase a dalších trotlů!
  • Já jako komunysta bych teho tečku vilóčíl s KSČM a potom bych mu odebrál státní opčanství! A je to. Čest!
    • Jsi už trapný s těmi tvými výšplechty. Běž už do hajzlu tupane.
    • A tohleto chce ovládnout svět?,no má úcta.Ty jeden komunisto nauč se češtinu.
  • Kde je ten uprděný dědek tečka??
  • Pojedeš tečko pojedeš, do Lochotíná jako namydlený blesk, neboj, už jsi tam byl dvakrát a nic ti tam nebude chybět.
    • Že mluvíš sám k sobě je normální, tady v Bohnicích je vás takových více. Horší je, že nerozeznáš kde jsi! Používáš mnoho svých pseudonymů (nnn-veritas, Hmm, člen KSĆM, tirador, všechna jména z kalendáře včetně ženských a ještě mnoho ukradených např. pravda pravdoucí). Z toho musíš být zákonitě zmatený a dezorientovaný! Potom se nediv že si pleteš psych. ústavy.
  • Dnes ráno když zřízenci odkurtovali Tečku z lůžka, se Tečka protáhl a povídá: "Mám nápad, nechám se přeložit do hospicu! Předevčírem jsem koukal na televizi a viděl jsem Kchárla, jak tam něco říká moderátorce. Než vyřídím papíry (asi tak do měsíce), tak se tam určitě sejdeme!" Hned jsem to začal Tiradorkovi rozmlouvat, že to nemá cenu a tak. Dostal jsem totiž strach, že na uvolněné místo tady v blázinci, šoupnou někoho ještě horšího než je neškodný blb Tečka. Třeba takovýho Hájka, ten je zralej, ba přezrálej na psychiatrickou "sklizeň", a já bych musel poslouchat bláboly o Ďáblech, vyháněčích, duchovním životě! Nakonec se mi podařilo Tečku ukecat aby zůstal (má povolen počítač, přivazují ho jenom na noc), nic mu tu nechybí... A tak tu žijeme den za dnem. Pokrač.příště.
  • Náš Vůdce Putin fšecky války keré teť vede a potporuje vihraje!
    • Už jsem ti jednou připomínal, že se ti zasekla deska na gramofonu!! To jsi takový chudák, že nemáš jinou? Možné to je, kapitalismus tě obere o všechno a můžeš být rád, že ti aspoň zůstal ten starý, opotřebovaný gramofon na kliku!
      • Od stoletyho nacka nove nazory necekej. Je rad ze udrzi moc. Necekej od neho kreativni mysleni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit