Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mírumilovnost ruských okupantů jsme zažili v roce 68. Na ukrajinu přijela přijela humanitární pomoc a rozhořeli se boje separatustů. Copak asi přivezli? že by stříleli do okolí potraviny? Ruská kolona zde asi stejně nepochopí, zvláště, když je za pžíspěvky platí Putler
    • Když pominu, že tu byli (což už neovlivníme), co Vám konkrétně tak strašného udělali ? Bombardovali naše města, stříleli 20 let kolem sebe, potkávali jsme ozbrojence každý den na ulicích, rozstříleli Vám dům, znásilnili nebo zavraždili rodinu, počítali se mrtví u nás na desetitisíce až statisíce? Protože toto vše se děje tam, kam vstoupí mírumilovní američtí demokrati, že ?
    • Jasne, a proto pri "primeri" jen dnes zahynulo 20 civilistu v Donecku, komiku. Ti urcite strileli do vlastnich! Jsi stejny lhar jako Jasenjukova soldateska a pravdy je v tobe jako mezi farizeji.
      Holt tuneldedek. Prilehavy nick. *10* *10* *10*
      • O Ty chuji putinovsko-bolševický, prolhaný!
  • Masakr v Mỹ Lai byla masová vražda asi 347 až 504 neozbrojených vietnamských civilistů, hlavně žen a dětí, kterou spáchali vojáci 23. pěší divize Americal U.S. Army 16. března 1968 ve vesnici My Lai v době Vietnamské války. Před smrtí byly některé oběti znásilněny, zbity, mučeny, zohaveny nebo pobodány. Těla některých povražděných byla vojáky znetvořena.[1] Jednalo se o největší známý vojenský zločin amerických vojsk v době války ve Vietnamu.... Další z faktů, který si vyžádal reflexi v armádě, bylo zejména to, že vyšší velení stejně jako i oficiální místa masakr úplně ignorovala nebo se ho snažila utajit.
    ..............
    jak to napsal KAREL KRYL? VRAH O MORÁLCE KÁŽE?!
  • Ti, kdo tady stále opakují, jak krutí byli Rusové a VS, tak Vietnamský rok 1968 by nezvali jak. Masakr v Mỹ Lai byl podle USA mírumilovný, demokratický, nebo snad tam někde vidíte humanitární pomoc. Jakpak by to si dopadlo, kdyby NATO v době mělo 28 členských států, asi by naší úřední řečí byla angličtina.
  • Kyjev lže ,loupí a krade a přitom tak nádherně srdceryvně pláče,ato takovým způsobem,že velká část lidu na celém světě mu snad uvěří i to,že "východní UA" vojensky a za pomoci ruských vojáků napadla Kyjev a západ UA,terorizuje jejich obyvatelstvo,loupí a vraždí.A navíc stíhačkami sestřeluje civilní letadla a ještě to "svaluje na chudáky" z Kyjeva.Jak se říká,kdo více a nahlas lže,má pravdu.
    • Co se takhle zajímat o fakta a neplácat nesmysly, kterým už nevěří ani malé děti. Očití svědkové jsou nedůvěryhodní, ale ruskej polytruk se přece nemůže mýlit.
      • Ten "rusky politruk" jsi nejspis ty/ostatne jako vsichni jevrejove na "ukrajinske" strane/.
        Vy uz to mate v krvi od bolsevicke "revoluce". kdepaks nechal pusinku? *6* *16* *16*
    • rasss;co si mame vybrat z tveho prispevku?Jsi uz pri plnem vedomi?
  • Ty máš doma bustu Uljanova a ve vchodě leninský kroužek,co?Přeci není možné tady na jednom místě namastit tolik kravin.Jestli jsi chodil do školy tys musel být hyperaktivni poškuk.A kdo jako myslíš že bude v tomto stavu Ukrajinu kočirovat?Ti hadráci z křoví co?
    • Pošukem jsi tady topnácku tečko pod nejrůznějšími nicky akorát ty a nejen na diskusích tiscali, ale i na PL , ac atd. Máš to marný, všude jsi profláknutý , chudáčku, ubožáčku, topnácku.

      Ukrajinu nikdo kočírovat nebude, - Polsko nešlo s plukem Mazurek na Ukrajinu pro jejich celistvost a blahobyt, ale pro území, které bylo dříve jejich, Maďarsko a maďarští Ukrajinci chtěji k Maďarsku a Orbán na tom pracuje , asi si s nikým z těchto maďarských Ukáček nikdy nehovořil, takže jsi mimo mísu. Východ chce k Rusku a UK zbyde jim jen minimum a ti se pak pobijí mezi sebou, protože nacisti od Dmytra Jaroše jim to ve svém fašistickém šílenství a zanícení spočítají natvrdo. protože ještě jedna osmina UKrajiny patří komunistické Číně, takže jsou o toto území menší, to se nikde příliš neinzeruje, protože je to pěkný ukrajinský průšvih.

      Tak se už konečně prober tečko - plečko, demagogická, prolhaná, primitivní.
  • Nabývám stále větší jistotu, že po všech těch výrocích nacistické chunty v Kyjevě, že se tam sešla parta psychopatů, která je schopná absolutně všeho. Jo, moc západu naslibovali, dostali moc peněz a v žádném případě neplní harmonogram slibů. Tyhle prohlášení jsou zralé na lékařskou diagnostiku/schizofrénie?/. Můj neodborný úsudek.
    Další nesmysl, Ukrajina a vyrobit si jadernou zbraň? Tak leda , kdyby jim ji dodaly USA , tak jako před desítkami let do Pakystánu nebo Izraele. Vyrobit jadernou zbraň není taková sranda, jak by se mohlo zdát a je šíleně nákladná.
    Za další, vlastnit jadernou zbraň ještě nic neznamená, pak k té hlavici musí bát také prostředek, který ji bezpečně dopraví na určený cíl, což také jaksi Ukrajina nemá, protože ruský protiraketový štít patří mezi nejlepší na světě, ne-li vůbec nejlepší, což dokázali, jak snadno sundali ty tři balistické rakety vypálené UK na východ země.
    Mír byl chyba, povstalci je měli dodělat a totálně vyhladit a obsadit Kyjev a byl by klid.
    • Nemuseli vyhladit Kyjev stacilo jen zlikvidovat Jasenjukovu a Turcinovu bandu, vyvlastnit Kolomojskeho a "zamest" s Jarosem. Potom nechat banderovce,at si vyhlasi svou Zapadoukrajinskou republiku s hlavnim mestem Lvovem, a bylo vystarano. *3*
  • Rozhovor Tymošenkové s bývalým místopředsedou ukrajinské bezpečnostní rady Nestorem Šufryčem se uskutečnil minulé úterý.

    Na otázku Šufryče, jaký osud teď čeká osm miliónů Rusů žijících v ukrajinském vnitrozemí, odpověděla emotivní Tymošenková rezolutně: "Ať je sakra postřílejí atomovými zbraněmi!"
    • Je to kraaava jordaaanskaaa jak jeji familia.
    • Kyjevská junta

      by měla dostat konečně přes tu jejich prolhanou hubu!!!
      • Vcera bylo pozde. *10*
  • prý klid zbraní.Myslím že předvším ze strany Porošenka jde v podstatě o oddychový čas pro armádu a gardy, další mobilizaci a dozbrojení, dodání lepších zbraní ze západu, případně i doplnění nějakých barevných mužíčků a demonstrace spojenectví společným cvičením armády UA a něco vojáků z NATO. V podstatě to co se vytýká Putinovi, klidně dělá EUSA?? Tak tomu se má říkat příměří???? To by separatisti museli býtna hlavu. Proč na východ UA v době příměří neproudí evropská humanitární pomoc? Proč se intenzivně nezapojí MČK? Co dělají a kde burcují různé organizace na ochranu lidských práv? Co dělá OSN? .......? *12*
  • Ukrajinci a USSá s vazalskou EU ohrožují celou Evropu i svět. Jadernou bombu už chtěla Tymošenková na RUsko shodit. Tací šílenci vládnou na Ukrajině společně s šílenci z Fashingtonu.

    Hadrák nás přišel draho a bude ještě hůř. Takto to pak vypadá, když ovce vyšly do ulic cinkat za lepší budoucnost svých dětí a nevěděly what´s go a ono to bylo ve skutečnosti za kolonizaci, genocidu nás, za ještě lepší budoucnost Wall Streetu a naši jadernou kremaci. FUJ:
  • Kyjev uvažuje o možnosti vlastní jaderné zbraně
    --------------------------------------------
    Černobyl jim nestačil?
    • Evidentne nestacil. Potrebujou dostat pres drzku. A jejich podporovatele s nimi.
    • "Vlada" Ukrajiny vcetne "presidenta" evidentne trpi dusevni nemoci, a byla pravdepodobne vybrana, aby vyvolala celosvetovy jaderny konflikt. Necemu takovemu prosim pomahame!
      Kdyby k tomu doslo tak z Ukrajiny nezbude mastny flek. A ze sveta bohuzel take.*16* *16* *16*
    • Chtělo by je preventivně bombardovat a napadnout, jako to dělali židé před lety v Iránu nebo USA v Iráku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit