Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Železného mám rád, ale pokud jde o to, že se patlal v tom, že Dvořák byl pár dní členem ksč, tak to bylo totálně mimo. V zemi, kde jsou komunisté legitimní strana a kde i tzv.nekomunistické strany (čssd) vykazují sklony ke komunismu, je naprosto zbytečné pátrat v tom, zda někdo byl nebo nebyl před 20 lety členem ksč, zejména když ti nejhorší komunisti hned po revoluci zprivatizovali podniky a dnes jsou z nich velká zvířata. Nějaký Dvořák, co je proti nim. Čili to železného rýpání nelze brát jinak, než jako snahu perzekuovat za každou cenu. A jestl někdo tvrdí, že železný byl odstraněn na poltickou objednávku, tak se stejně dobře dá tvrdit, že se snažil dvořáka očernit na politickou objednávku. Čili nechává mě to chladným. Člověk, když chce se přiblížit realitě, tak nemůže sledovat jednoho novináře, musí sledovat různé, porovnávat si jejich informace i s jinými zdroji a dělat si vlastní názor. Kdo slepě poslouchá moravce nebo železného (kterého mám jinak rád, protože patří k těm slušnějším a pravdomluvnějším), tak může vztí jed na to, že je manipulován.
  • Za komunistů,nesměl v ČT... vystupovat nikdo, kdo pocházel z rodiny odsouzených,pochybných...Všichni museli být prověřeni a tvořit tak morálku národa.Po roce 89, to bylo úsměvné až tragické. Dnes se ukazuje,že pravdivé!!! Kontrola nad lidma bez charakteru musí být. V Číně to dělají DOBŘE. Představte si,kdyby morálka lidí, byla tak benevolentní jako u nás! Už by tam byla občanská válka. Je potřeba, zmrdy dusit hned v zárodku!!! *16* *16* *16* *16*
    • Madam, zapoměla jste na politickou angažovanost TV hlasatelů za minulého režimu
      • Prověření, musí být!!! Většinou se stará každý sám o sebe a pak o ty ostatní. Teď jsou u moci modří ptáci! Ti se starají především jen o sebe, ale až moc!!! *16* *16* *16*
  • Bez jakýchkoli předsudků gaunera železného, namočeného v podvodech. Jedná se o jeho syna, který je plnoletý a má právo na vlastní názor. Vzdělává si svou prací, aniž by za jeho zlodějským tatínkem nashromážděný majetek, který vyšel i na to, aby se udělal bezúhoným, nemusel do smrti máknout.
    Myslím si, že v tomhle klukovi něco dobrého je a o to více po něm jdou hajzlové jako Dvořák. Tam je zakopaný pes, to je hajzl všech hajzlů král. Už jenom, že ho tam dosadila rada vedená dalším obrhajzlem Uhdem. Tak bych to viděl. Svoboda slova, vyjadřování a názoru. Jenom švejk si myslí že zvítězila láska a pravda. Pokud nemáš prachy, jde legrace stranou.
  • Kdyby se byt jen MINMALNE distancoval od svinstev svyho taty,tak bych mu drzel palce.Nezapomente,ze republika musela vyplatit PRAVEM! panu Lauderovi pres 10 mld.korun za zmarene investice.To znamena kazdy z nas!
    Pro uplnost-v zalezitosti s TV Nova jel jeste jisty Fedor Gal (vypada jak satan)a jeste jedna osoba spjata s ODS.
  • Nechápu,jak tento pravicový slizounek se může někomu jevit jako dobrý moderátor !!!
  • Každý, kdo si dovoluje v tomto bordel-státě dopátrat pravdy a nemlčí a je dokonce mediálně známý, musí počítat s tím, že dříve či později se stane pro politiky, zloděje, podvod-nikatele, metaře pod koberec apod., otravný a musí být uklizen. Přeřazení na jiné místo je ještě nejpříjemnější "uklizení". M.J.Hus dopadl pro pravdu jinak.
  • Politikům vyhovují jen poslušné ovce, které se na nic neptají. I když se něco zjistí,
    tak to zametou a jsou všichni neustále kříštálově čistí. Dvořák by se měl nad sebou zamyslet a odejít. Jakub patří mým k oblíbencům, nevzdávej to !
  • pana železného si nesmírně vážím,je to jeden z nejlepších novinářů na televizních obrazovkách...bravo jakube
  • Jakub se snažil vydolovat z přítomných maximum. Proto jsem sledoval pořad pod jeho vedením, protože bylo možné se dočkat i překvapení. Politikaření vítězí a Jakuba je škoda.
    Mohla by po něm šáhnout tak jiná televize. Dokazáal by udělat pořad atraktivním.!!!
    Hned jak skoupím akcie, tak se mu určitě ozvu. Je to borec.!!! *2*
    • Hlavne jeste dopln,kde minis vzit penize na "akcie" Poctivou praci si sotva v tomto state nekdo muze dovolit nakupovat naky papiry...
      Jen,jestli se nejedna o nakou malou domu,treba cet21 &CO
  • Jsou zde daleko důležitější věci,nežli nějaký redaktor.Rozkrádačky a tunely,zakázky pro kmotry a další zhovadilosti na politické scéně!. *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit