Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si teda nedokážu představit, že bychom měli být na štědrovečerní večeři někde jinde než doma. Ani k rodičům bych nechtěla jít, natož do restaurace mezi cizí lidi. Dávám si hodně záležet na tom, aby byla perfektní. Nachystám pěkně stůl. vyžehlím kulatý ubrus , prostírání, vyndám sváteční sadu nádobí, dáme si aperitiv, prostě nádherná štědrovečerní večeře :-) .

  • Beru zpět. Nad článkem jest popisek Komerční sdělení. Takže reklama na nic.
    • na co reklamu,reklama se tvoří sama sebou.
  • Co je to zas za PR článek? Kdyby nad tím někdo alespoň trochu přemýšlel a napsal to, tak aby se to dalo číst a do podniku chtěl člověk zajít. Po této reklamě je to pro podnik spíš kontraproduktivní. Přemýšlejte nad tím co děláte, prosím! Vyplatilo by se to vám i samotné restauraci.
    • To by se vám tak hodilo,nechcu-já rád svobodu podnikání...
  • měla jsem chřipku a dostala jsem k narozeninám maďarskou plisku,tak jsem si ji teda nedala,ale dám si ji dnes,pá,pá,a krásné vánoční svátky...
  • Bývám na moravskej vesničce a tam je aji jiná,taká domácá obsluha a majů tam aj taký zvyk,dávajů po jídle ,ke kávě,kterů si samozřejmě zaplatím,ale zadarmo k něj dajů koláčkyy také naše,moravské , dva.
  • Já mám pocit nejvíce dobrý,když sebe mám na uzdě,já tomu tak říkám,napiji se decentně jen při dobrém jídle kvalitního červeného vína a popovídám s přáteli.. a pak se mi stala dopravní nehoda a rázem mám jiné city a pocity... u stolu jím ráda sama a cítím jídlo více chutněji...
  • Mám rád posezení v hotelu vyšší úrovně,v boxech,kdy vám nikdo neciví do úst a hraje tichá,léčivá hudba,je mi dobře a odpočívám od lidí při dobrém jídle--- neváhám vložit více peněz za vyšší standard, a nemám rád,když se číšník stále vyptává,co si ještě dám..
  • Mám přítele,kdy se s ním někdy posadím do kavárny Astoria v Praze. Restaurace a jejich zákoutí jest spíše úroveň nechutnosti,odmítám hotely,odmítám v nich spát,necítím se tam dobře,jméno hoteliér je jen fraška...ocintané polštáře,počurané matrace,stačí?
  • kapr jest mnoho oblíben pro jeho tučnější a křehčí maso a je z něj i výborná polévka-polévka- kostru z kapra s několika kousky masa dáme mírně vařit v osolené vodě s kořením tímto-pepř černý,celý- nové koření,pět kuliček pepře,pět kuliček nového koření, - hlava z kapra se musí zbavit očí a uvaříme ji také s kostrou kapra. Nastrouháme na drobné nudličky tři mrkve,tři menší petržele,čtvrtku prostředně velkého celeru,orestujeme na másle , a zalijeme vývarem z kapří kostry.Hlavu a maso obereme ještě od kostiček,přidáme do polévky. Mlíčí a jikry nakrájíme na kousky,/i játra /-orestujeme na másle - a přidáme do polévky. Mírně ještě provařujeme do změknutí zeleniny,jikra a játra s mlíčím změknou za stejnou dobu se zeleninou.Ochutíme solí ještě a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek. Rohlíky,nebo veku dáme na kostky menší nakrájené do trouby zrůžovět a přeji dobrou chuť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit