Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky při odpovědi na e-mail k volbám po mě žádal seznam- změnu hesla na e-mail
  • mě dnes přišel dopis ohledně voleb Ruda Klulhanek č. 17???... bohužel jsem odpověděla dotazem kde sebrali můj e-mail... přišla odpověď s omluvou že můj kontakt byl v databázi kontaktů jedné firmy kterou neznám a nikdy jsem s ní nepřišla do styku....... následně přišli další 2 dopisy lidí, kteří se rozčilovali že jejich e-mail byl zneužit.... a poté dopis od banky o kterém tu píšete.... snad to antivir. zvládne... jsou 2 soubory v karanténě, ale nevím co dál... máte radu? *6*
  • Ty jelita co to posílají jsou dementní, není uvedena v záhlaví banka, občanské sdružení které mi údajně poslalo upomínku přeci není ani banka ani půjčovna čehokoliv !To musel poslat blb !
  • Pozor na spam s přílohou .zip. Neotevírejte ji! Kdyz ji otevrete, nectete ji!, kdyz si ji prectete, neodpovidejte na ni ! , kdyz na ni odpovite, neotvirejte EXEKUTOROVI!, kdyz mu otevrete, pak muzete sve zazitky sdelovat dalsim stejne postizenym PABLBUM pod mostem.
  • "problém by ale mohli mít například uživatelé bezplatných e-mailových služeb, ve kterých se zpráva zobrazuje celá."
    bože můj, co to je za hloupost? jen ve vašich domácích ms outloocích a ms live mailech na pc se nezobrazuje koncovka přílohy, protože namyšlený microsoft to tak před 20 lety nastavil a hloupí uživatelé si to neumí změnit - jim vadí, když tu koncovku vidí. tak holt budou mít viry.
    kdežto webové freemaily touto filtrací netrpí, jejich zobrazení není závislé na dementní předvolbě microsoftu.
  • Tiskali díky za uporornění jste jednička.
  • pepina.sulcovaflachsova
    bohuzel moje soukrome tel.c.se v dnesnim spamu objevilo...cely den spousta telefonatu ale lide jsou velmi prijemni po mem vysvetleni.podala jsem trestni oznameni a doporucuji udelat to same vsem.jen bych toho ,kdo pouzil ve spamu me tel.c.chtela potkat.....nastesti jsou u nas fajn lidicky *3*
  • Také jsem ho dnes dostal. Přílohu o vel. 25 kB jsem poprvé otevřel - byla tam dlužní smlouva jihlavské nemocnice. Napodruhé to už otevřít nešlo. Škodlivý software Norton zablokoval.
  • Dnes mně i kolegyni přišel takový mail do práce. Naštěstí jsme se nenechali napálit. *3*
  • smazat
    c:\Users\{uži­vatel}\AppData\Ro­aming\brothel
    z registrů
    H_C_U\Software\Mi­crosoft\Window­s\CurrentVersi­on\Run\brothel
    a restartovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit