Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když dáte ženám k PC monitor, kde místo LED bude zrcadlo, tak si myslím, že se jim práce na PC bude líbit. Ale nechci je urazit.
  • Neuvěřitelné, jaké nesmysly lze za peníze předkládat veřejnosti. Rozdílnost zájmů mužů a žen je podmíněna geneticky a záleží na okolí, v nichž každá osobnost žije. Podle toho se pak utváří i zájmy každé ať mužské či ženské osobnosti. Je přirozené, že žena jako dárkyně života a pečovatelka o novou generaci má v mnoha případech díky tomuto svému životního poslání také tomu odpovídající zájmy. Emancipace žen je jistě v pořádku, ženy jsou intelektuálně na tom stejně jako muži a dovedou být vynikajícími odbornicemi v mnoha profesích a spousta mužů jim může závidět. Často ale je tomu tak, že na úkor právě mateřství a pečovatelství, na které pak nemají čas. To ale přece nemůžeme chtít měnit a nařizovat, jaké který muž či žena mají mít zájmy. Přesto ale si nedovedu představit, že by malé holčičkiy měly dostávat na hraní místo panenek a kuchyněk třeba tanky, letadla a rakety. Pochybuji, že by je to bavilo.
  • Zatím vše co bylo z myslivny Gender Studies, byly bomby. Myslím, že v brzkém čase dojdou k tomu, že chlapy (muže) je třeba zakázat, protože se u nich za těch 20 tisíc let nebo jak dlouho už existujeme jako lidé, vytvořily jiné myšlenkové vzorce, které jsou prostě geneticky naprogramovány a jsou jiné než u žen. Mám na mysli : průbojnost, agresivitu, soutěživost, vynalézavost atd. Prostě jsou to myšlenková schemata a postupy, které způsobily rozvoj lidského rodu. Tyto základní mužské prvky se dnes nenosí. Dejme proto Gendrům větší prostor a počkejme - určitě udělají dětem už raději ve školce nějakou tu pozitivní diskriminaci např. u hraček, které budou muset být "Uni". Zajímalo by mě kdo za těmi jejich pitomostma stojí a kdo to platí - EU ?
  • Škoda že nárok na vydržování státem mají jen cikánky, kdyby nebyla diskriminace češek základní barvy. Mohla by i naše vaše žena vychovávat děti. Položte si ženy otázku, proč se dnešní mládež chová jak se chová a podléhá drogám? Protože rodiče jako průvodci dospíváním stojí za hovn bec! Zanedbaná výchova a na vině jsou rodiče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit