Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je naprostá pravda :-) . Taky mě baví práce na zahradě. Navíc, když ji máme tak pěknou :-) . S její realizací nám pomáhal zahradní architekt , ale to neznamená, že na zahradě nemáme žádnou práci. Od jara do podzimu trávíme na zahradě s manželem každý den, aby to tady vypadalo pořád stejně hezky :-) .

  • Dobrý den, my se před pár lety přestěhovali do domku se zahradou, kterou jsem si přála mít celý život! Teď ale trošku bojuji s tím, co za zeleninu si tam zasadit, aby se jí dařilo. Zkouším rajčata, papriku a pak nějaké bylinky. Ta zahrada je navíc obrovská a tak jsem si musela koupit nové pracovní boty, abych si nezničila nohy při práci! :D Stejně práci na zahradě miluji. :-)

  • Práce na zahradě miluju. V práci mám vždycky dost starostí a na zahradě se vždycky skvěle odreaguji. Teď jsme třeba museli kupovat a instalovat nový šroubový kompresor, což dalo dost práce a já se už nemohl dočkat, až to bude za náma. No, ještěže tu naši krásnou zahrádku máme, jinak už by mě asi odvezli do psychiatrické léčebny.

  • Před rokem jsme si pořídili dům s velkou zahradou, takže práce na zahradě je u nás opravdu hodně, stejně tak na domě a v dílně. Člověk by čekal, že to bude únavné takhle na něčem pořád pracovat, ale já se cítím 100x lépe než když jsme předtím bydleli uprostřed města v malém bytě. Dokonce jsem si teď pořešil vybavení dílny, protože mě tato činnost chytla natolik, že se tomu chci věnovat daleko víc.

  • Díky za článek. Já mám třeba práci na zahradě ráda. Jen na té naší je jí teda až až. Teď jsme bohužel skrz zahradu museli táhnout nový vodovod, takže mám kvůli tomu máme teď část zahrady zničenou od bagru, který manželovi půjčila tato půjčovna bagrů Praha. Naštěstí je to ale už hotové a já se těším na jaro, kdy zas všechno (snad) uvedu do původního stavu. :)

  • Pamatuji si, jak jako puberťák jsme práci na zahradě absolutně nesnášela. Brala jsem to jako hroznou prudu od rodičů, že tam musím pořád něco dělat a hlavně mě to hrozně nebavilo. Teď když tam jedu v tuhle podzimní dobu, tak jsem ráda, že jim můžu pomoc schovat zahradní nábytek a zazimovat zahradu.

  • Jojo, přesně. Já jsem se také v této době necítil úplně dvakrát nejlépe, ale to zahrádkaření určitě k nějakému tomu lepšímu psychickému stavu rozhodně pomáhá :-) Nedávno jsme si dokonce u nás na zahrádce udělali nový zavlažovací systém, takže je tam zase o něco méně práce, ale na druhou stranu se mohu věnovat i jiným věcem na zahrádce, což je určitě fajn. Mějte se moc hezky a nezblázněte se hlavně z toho všeho, co se dějě momentálně venku :-)

  • dodos

    jsem taky toho názoru, že zahradní práce jsou takovou terapií..zvláště tedy pro člověka, který pracuje například v kanceláři...takový zedník, který se vrací z práce večer sedřený, to asi nepotvrdí, ale udělat si čas na zahrádku alespoň párkrát týdně, to je pro mě skoro povinnost..při tom se na ni vždycky těším..stačí menší zahrádka, nepřehánět to a klidně si pomoci s nástroji a stroji, které práci hodně usnadní..třeba taková motúčka-

    https://www.ekovovyroba.cz/elektricka-kolecka-motorova-kolecka/

    • Jo, určitě souhlasím! Já si třeba zrovna dnes objednal nové nářadí na zahradu a už se těším, až si budu moct zase pohrát. Jak jste sám řekl/a, je to skoro jako terapie. Když jsem smutný, nebo naštvaný, vždy mi moje malinká zahrádka pomůže. Přeji pěkný den a moc štěstí s vaší zahrádkou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit