Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím nepotřebuje Ukrajina ty lidi víc ??Tím že odejdou svojí zemi nepomůžou?
    • Pokud půjdete pracovat do jiné země za vyšší mzdu, než byste měl doma, budete tam žít skromně tak, abyste mohl ušetřené peníze posílat své rodině domů a ta je pak bude utrácet ve své zemi, tak pomůžete nebo ne? :-)
      • pokud -právě jste si odpověděl
  • pamatujte na to u voleb
  • navrhuji referendum o spojení České republiky Slovenska a Ukrajiny do federace. Tak se opět jako za starých časů dáme dohromady s Podkarpatskou Rusí a budeme přímo sousedit s Ruskem což zvýší naši energetickou a vojenskou bezpečnost.
    • Viděli jsme jak jsou v bezpečí ukrajinci zejména ti na Krymu. *1* *1* *1* Ještě že jsou mezi náma a Ruskem troje hranice.
      No a holpotr ze slovákama a zakarpatskýma ukrajincema už tady taky byl. My platili do kasy 80% a s kasy se to dělilo 3x po 33%. Posléze ze slovenskem 50 na 50.... Díky nechci ale jestli tak prahneš po takovém soužití můžeš na zkoušku posílat 50% platu na dobročinné účely. Když to vydržíš deset let tak tě podpořím *1* *1* *1*
    • "Kdybychom neměli Rakouskou monarchii, museli bychom si ji vytvořit."
      "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."
      (historik F. Palacký v polovině 19.stol.)

      No teď jsme si vytvořili nikoli jen Rakouskou monarchii, ale EU, budoucí USE, což byl dávný sen českého krále Jiřího z Poděbrad.

      Od Ruska co nejdál, od těch mongolsko-tatarsko-chazarských stepních nájezdníků nelze čekat nic dobrého, jak jsme se v minulosti přesvědčili.
    • Dej pokoj s rusákem, toho jsem si vyzkoušel a už nemusím...
  • Že nejsou specializovaní pracovníci je z větší části chyba všech předchozích a i současné vlády. Ta absolutní likvidace vzdělávacího systému, se musela jednou projevit. Všichni chtějí být manažeři, umělci, politici, ale nakonec jsou většinou nezaměstnaní. Že je nedostatek kvalitnách elektrotechniků. technologů, nikoho nemůže překvapit, vysokoškoláci většinou chtějí manažerské funkce a středoškoláci nemají dostatečnou praxi, protože ji ani nemají kde získat, každá firma chce hotové pracovníky a učit mladé není čas. Navíc plat se snaží firmy stlačovat co nejníže. Pracovat pro firmu za 100.- až 120,- na hodinu je pro kvalifikovaného elektrikáře naprostá hudlařina a tak je tu řešení. Pozveme ukrajince, ty budou dělat za 80.-.Urychlíme jim azylové řízení, promineme kvalifikační zkoušky, budeme dělat, že mají dostatečnou praxi. No a podmínka většiny zaměstnavatelů ( angličtina podmínkou ) se přejde s přihmouřeným okem. Hlavně když se sníží náklady. Tady je totiž hlavní jádro pudla pro migrační vlnu. Evropané jsou pro korporace příliš finančně nároční a požadavky na náš životní standart vysoké. Tak to prostě zníčíme a bude vymalováno.
    • Hmm Kamarád hledal k sobě parťáka, pokud možno elektrikáře. Když nepochodil sháněl aspoň někoho ,,šikovného" k sobě, když ani tam nic chtěl si vzít učně.... Začež sklidil všeobecný výsměch protože v mém rodném okrese se učí 6 lidí malířem pokojů a 12 elektrikářů.
      No tak teď už půl roku shání někoho kdo by aspoň přišel v sedm střízlivý do práce a v deset se mu nezdálo že už se nadřel dost....... Zatím bez výsledku *1* *1* *1* *1*

      Tak že ne že nás čeká problém. On už tady je. Kdo sežene odborníka s papírem ( myšleno kvalifikačním) který mu přetáhne elektriku a udělá mu bez materiálu to pod 300,- kč za hodinu do dvou měsíců může si gratulovat k úspěchu.
      O těchto penězích si ovšem humanitní odborníci s miliony diplomů a titulů mohou nechat jen zdát. Budou rádi když je někdo zaměstná u pásu.
      • No ale máme učební obory s maturitou. *2* *2* *2*
        • No a kdoví jestli je nezavedou ze šlehačkou protože s KOPrem už je mají. *1* *1* *1*
          • Kámoš dával inzerát na úřad práce že příjme nástrojáře na drátovku. Magistra se ho prý ptala na co potřebuje na oplétání starých kastrolů drátem odborníka pro 3D programování a obrábění. *1* *1* *1* Tak prej jen utrousil že kastroly ve 2D jsou nanic. *1* *1* *1*
  • Tahání cizinců do Česka zde vládnoucími lumpy je záměrné,aby tak dříve dotlačili Česko do státního bankrotu.Proto to chce krutou revoluci a při ní vybíjet ,co nejkrutěji celé vlastizrádné rody lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci.
  • Za komunistů jsem se musel za jejich kritiku prošlápnout až k soudu.Kdybych tehdy věděl jaký lidský dobytek se díky troubovitosti obyčejného českého blba prolže k moci a jak Česko zbídačí,tak bych si tehdy kritiku komunistů nedovolil ani kdyby to tehdy trestné nebylo.
  • Ten zde vládnoucí dobytek,který nám sem chce tahat Ukrajince bude třeba všechen odporážet na katovských mučírnách za vlastizradu.
    • A jéje, máme tady katovské mučírny. *1* *1* *1*

      Kde jsi byl celou dobu? V uzavřeném psychiatrickém oddělení? *1* *1*
      • Už tu bylo hodně pobouchanců. Tenhle co se tu objevilo teď je ale unikát. *1* *1*
        Toho by s jeho názory nikdo z Bohnic nepustil ten musel utéct. *1* *1* *1*
  • Český vysokoškolák nenajde práci v oboru. Tak to ještě zhoršíme.
    Děkujeme pane Sobotko. Doufám, že vám za to voliči také poděkují.
    • To není pravda. Český vysokoškolák najde dobře placenou práci okamžitě. Vyjímku tvoří pouze humanitně zaměřené obory. Tedy obory které státní kasu zatěžují nikoli do ní přinášejí. Tak že je jasné že na jednoho programátora tři filozofy asi neuživíme.
      To že tolik lidí studuje humanitu o které předem ví že práci nenajde je jejich stupidita. Naše zbytečná starost. Holt se rekvalifikují na montážníky u pásu a je to. Jen škoda vyhozených peněz na nepoužitelné vzdělání.
    • Dluhoslav Netáhlo je mega.gauner galaktických rozměrů!

      Pamatujte si to u voleb, prosím!!? Děkuji.

      http://ubunturadio.cz/

      *5*
  • Je to celoevropský trend najímat lidi z východu. Ti jsou ochotni pracovat za nižší mzdy. Proč je nedostatek řidičů kamionů v celé EU? Protože nejsou řádně zaplaceni. Po celé Evropě jezdí kamiony se SPZ Německa, Rakouska, Švédska a dalších zemí a jejich řidiči jsou Rumuni, Bulhaři, Ukrajinci, Maďaři, Slováci a v malém i Češi. Autobusáci v městské dopravě jezdí za 60 Kč na hodinu, chtějí stávkovat nebo odejít pokud jim mzda nebude zvednuta. Tímto opatřením vlády budou muset odejít, protože Ukrajincům tato mzda bude stačit.
    Vše pro vlastní pracující. Zlatí komunisti, zlatý socialismus.
    • Komunismus je zrůdný systém a komunisti jsou zločinci, máme na to zákon. *16*
      A ten socialismus hnědý nebo rudý? No ono je to jedno. I když ten rudý je horší, protože je méně vypočitatelný.
      • Souhlasím s první částí posledního souvětí. Ne však proto že by byli méně vypočitatelní ,ale proto že socialistický ekonomický model nikde nikdy nefungoval a všude zbankrotoval. Což vedlo ke katastrofální chudobě a nejednomu hladomoru. Fašouni - i zanich byly potravinové lístky. Jen s tím rozdílem že za lístek ty potraviny byly k mání. Platili v Praze faktury ještě 5.5.45 a strejdovi zabavili náklaďáček proti potvrzení 1.5.45 Ten si pak vyzvednul v Praze na Strahově o měsíc později. ..... Čímž to nekončí protože mu ho bez bumášky o pět let později ukradli soudruzi , aby ho po dalších třech letech našel coby trosku v kopřivách na jednom nedalekém kolchozu kam ho soudruzi věnovali aniž by se obtěžovali falšovat doklady.
      • Až tady bude socialismus bude pro změnu zákon o zrůdnosti kapitalismu a jeho propagátoři prohlášeni za zločince. Už se těším jak tito zločinci budou opět rubat uran. Alespoň poznají co je to opravdu pracovat. A ty budeš mezi prvními.
        • Uran za který nám nabídlo USA postavit celou dálniční síť v délce 3 tisíc km nějaká rudá verbež ukradla a vyvezla zdarma do CCCP. Aby bolševici nemuseli platit vůbec nic vytvořili rudoši tabulku kolik lidí musí soudci pozavírat, aby tan uran mohli v jáchymovském koncentačním táboře drancovat a nedocházely jim pracovní síly. Úmrtnost byla značná.
          Holt soudruzi ze sociálním cítěním.
          Kde co ukrást znárodnit nebo znásilnit ale dělat... Dělat soudruzi dovedli leda peklo. S teplíčka svých kanceláří rozkazovali nedouci dělníkům a parazitovat na jejich poctivé práci.
        • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
          § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
          § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
          § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
          bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

          1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
          2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

          3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
        • (pokr.)
          * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,
          * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
          * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
          e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
          f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
          (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
        • KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKOSLOVENSKA BYLA ORGANIZACÍ ZLOČINNOU A ZAVRŽENÍHODNOU obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
          (Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)
          § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,
          a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,
          b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,
          c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,
          d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
          * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,
          * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
          (pokr.)
  • A také by měly odbory věnovat pozornost faktu, že u nás je hodně "specialistů", kteří se "specialisují" na výrobu dětí a mají z toho větší příjmy než normální pracující člověk. který vytváří svou prací skutečné hodnoty a nikoli jen další lenochy, lemply a "specialisty". A to už nehovořím o důchodcích.
    • Myslíte ty specialisty v "klíčovém" a "mřížovém" průmyslu?

      Taky nesmí odbory zapomenout, že na hranicích stojí hordy "lékařů bez hranic"!
    • Ono se to lépe dělá. Vleže, s požitkem a jsou z toho nemalé finance. O důchodech pro tyto "pracanty" počítané z průměrné mzdy ani nemluvě. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit