Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co jeste vymysli, aby zlikvidovali male podnikatele a hlavne restaurace a bary?? Kolik svobody si jeste nechame vzit?!
  • Me to prijde supr. Karlovy lazne zavrit v 10 vecer, na naplavku nikoho nepoustet po setmeni a staromak / vaclavak zakaz vychazeni. at maji ti 3 duchodci co jeste na Praze 1 bydli (ze vsech ostatnich bytu sou kancelare) klidny spani.
    taky bych zakazal po 10 vecer vjezd do centra taxikum protoze stejne vozi jen opilce...
    kluby a zabavu odstehujeme na okrajova sidliste, tam budou mit vhodne podminky pro provoz... je tam bajecna dopravni obsluznost, misto k parkovani a nikoho to nebude rusit...
    a mestske casti budou vdecne za penize do svych kasicek, proc by mela tezit jen Praha 1 .. te stejne k provozu staci kramky s usankama a matrjoskama, ktere se diky uvolneni prostor budou moct rozsirit o 4 patra Karlovych lazni ..
    *1*
    • *1* *1* *1* *1* 100% souhlas *3*
  • ostapkotab
    bydlel jsem 30 let na Vytoni,rodnou Prahu jsem miloval,pred dvema roky jsem se prestehoval do prd€le Nupaky,no prd€le-na Opatov cca 15 min----co je to cikán nebo bezdomovec tady nikdo neví------rusáci a ukrajinci jsou tady NESKUTEČNĚ hodní-------do svinstva,ktere byvalo Prahou jezdim jen z donuceni:lékař,z@sraný uřady *12* *16* *1*
  • Jasně není důvod aby tam řádili do rána!!!! Do 22 hodin by to astačilo až až.
    • Jasně, kvuli Tobě budou všichni chodit spát se slepicemi, za prvního soumraku. Odstěhuj se na venkov a nech se ve 4 v noci budit kokrháním kohoutů... *7*
  • jsme mladej a to ze ve 2:00 budou muset restaurace/kluby zavrit VUBEC NEVADI!
  • V centru Prahy budou do 18 listopadu stanovat banderovci potřebují klid usoudila TOP09.....
  • Co dělá vláda Babiše a jeho KOBRA? Key Investments a Oleo Chemical: Propletený miliardový byznys

    V jednom příběhu s kriminálním pozadím utopily české radnice stamiliony u firmy Key Investments. V druhém jde o podivné obchody s bionaftou, již nakupovaly státní a městské firmy od společnosti Oleo Chemical, za níž zůstává miliardový dluh. Personální nitky obou případů se sbíhají u kontroverzního podnikatele a advokáta Petra Sisáka.
    Gross, Rittig i Janeček

    Případ Key Investments budí pozornost již sedm let. Vyšetřovatelé zatím nepřinesli žádný důkaz, který by ukázal na osoby, jež ve skutečnosti firmu ovládaly. Dosud byli obviněni jen tři bývalí členové představenstva.

    Zdroj: http://ceskapozice.lidovky.cz/kauzy-key-investments-a-oleo-chemical-propleteny-miliardovy-byznys-1im-/tema.aspx?c=A140829_130212_pozice-tema_paja
  • To zde již bylo za komanče soudruzi. Hamba!!!! *16*
    • Lucipere,usmrkanku-zeptej se starsi generace co znamena "policejni hodina" z prvni republiky.
      Kdejaky soplak hazi vinu na Totalitu,jak hloupe.
    • Kecáš primitive, v tu dobu tvůj táta ještě tahal za sebou kačera tak si "ouno" pamatuješ. Dnes na Staromáku řev celou noc a kde není rozšlápnutý a nelibě vonící lidovec, tak tam je zase na&lito.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit