Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celé o Blance je to v režii toho moravského opuchlého primátora. To se dalo čekat, oni kam příjdou, umí jen destrukci, nic víc. V konečné fázi pak propuká ještě válka mezi nimi samotnými (kupř.Sobatka versus pučisti, i další partičky). Co jste si zvolili, to máte! příště buďte opatrnější, tenhle ale prahu rozbít nedokáže, je to jen mluvka. *12*
  • Pouze tanečky a ukazování se v televizi Tunel je skoro před dokončením a tak se taky dodělá a hotovo.Smlouva nesmlouva.Až se tam začne jezdit tak si na to ani nikdo nespomene.Zase se začne hledat nějaký cár papíru na kterém je se možno veřejnosti připomenou.Problémy jsou odtoho aby se řešily a né se stavby zastavovaly.
  • STB nebo BIS?,
    Jde o to, že kdyby vás dnes kontaktovala BIS s žádostí o spolupráci, tak hrdinně a "svobodně" odmítnete se slovy: "Nejsem bonzák!", ano? Je třeba si uvědomit, že kontaktovaný podle zákona odmítne spolupráci protiprávně (podle aktuálního zákona, který je relativní, podle zřízení, které zrovna "vládne"). Pravdou je, že zatím co STB mívala pod palcem lumpy a jiné rozvraceče státu a naprostá většina občanů se cítila bezpečně (a to nemluvím o tom, že rozkrádání už v desítkách tisíc bylo zastaveno a řešeno - dnes se mluví o bilionovém podvodech a ti lidé jsou prý nepotrestatelní!), tak o zákrocích BIS není slyšet, protože čumí do našich počítačů a mobilů (a dozví se víc než tehdy STB),nekoná a jen posílá info do vlády, kde podle toho, kdo je čí kámoš, se fakticky nic neděje... STB je dnes ideologickým synonymem pro squadru udavačů a málokdo si uvědomuje, že primárním úkolem bylo zachovávat bezpečnost a bohatství tohoto státu a obojí dnes odchází do kytek a pod ně (i to málo, co zbývá, neoblíbená vláda, zrádci a zloději, s minimálním mandátem prohlasovala a způsobí škody na několik generací, s důsledky většími, jakoby bylo po válce). Mnoho lidí se chytilo u poslání bývalé STB (nebo VKR) té negativní idee služby, jen proto, že je nikdo nekontaktoval, jelikož byli z hlediska bezpečnosti státu nezajímaví (=mindrák) anebo se jim to hodilo. Což vyvolalo v těchto mravenečcích syndrom falešného hrdinství typu "já bych s těmito grázly nikdy nespolupracoval!"
    a nezřídka i lhali, ale i tak nekontaktovaných byla těžká většina, čímž dostal tento syndrom historickou hodnotu, kterouž chartisti (pseudorebelové, ale většinou kreativní ale i nekretivní opilci), zločinci a jiní asociálové či nemakačenka, štědře do dnes přikrmují. Všude jsou postavičky, co zneužívají moc a v žádné době není nic jen černé (nebo bílé). Je k vaší úvaze, co tato země dnes má a co kdy měla a jaké jistoty jsme měli a máme. Chápu, že děcka to mají z dějepisu a dějiny píší vítězové... Volba je na Vás!
  • Je to černá díra, proto to radši nebudeme komentovat, že? Metrostav se prý nyní prezentuje někde na Severní Moravě.
    Motto:Tunelovat, dokud jsou blbí!
    • Jardo, proč byli pražáci tak blbí a nechali se tunelovat tak dlouho?
      Na ND se konala sbírka Národ Sobě, na politické mafiány v Praze se sbírá celá republika a neumětelové v parlamentu to vždy odkývají za přispění souhlasu policie a soudů.
      BIS o tom vydá Blesk, jak se v Praze tuneluje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit