Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavé, že Hákovi nevadí, že jeho šéf Klaus je také gay. Pročpak mu asi říkají Kikina? A nebyl Hájek také Kikinům milenec? Nebo žárlí, že si Kikina našel jiného, např. Jakla?
  • Vždycky,když jde o hovadiny,tam jsme vždy nebývale aktivní.
  • Fungující rodinu, jako základ zdravé společností, žádná jiná náhražka nenahradí. Zní to sice jako ošuntělá fráze, ale kdo není slepý a hluchý může to vnímat. Jsou tisíce homosexuálů ze své závislosti tvale "vyléčení". Víra v Ježíše Krista jako Spasitele mění naše (vrozené i nevrozené) závislosti. Poznal jsem to sám na sobě i na ostatních, kteří uvěřili. Homosexuály máme milovat i když s jejich chováním, jednáním, nesouhlasíme. Stejně jako cikány, bezdomovce, cizince, zločince, atd. Všichni jsme totiž před Bohem zločinci, jedni ospravedlnění (můžeme přinášet úrodu) druzí zatím neospravedlnění (plevel, který bude dříve či později zničen). Nic mezi tím!!! Žádná "česká vyčůranost" tady neplatí!!!
    • Ježiš Maria to vidím ty vyléčené hluboce věřící kněží obcující s nezletilými ministranty. Je mi z Vás i z té Vaší boží lásky zle. Dokážu mít lidi rád i bez Vašich desater, klečení a modlení. *11*
  • Nevidím to tak, že homosexualita je proti přírodě. Ba právě naopak. Matička příroda se jen pokouší jedním ze svých mnoha způsobů zredukovat přelidněnost na této planetě. *1*
    • Mařeno, máš pravdu. Homosexualita je nejjistější forma antikocepce a měli bychom být rádi, že jsou tací, kdo své sexuální potřeby řeší touto formou.
  • Vy, kteří vychováváte řádně své děti - zamyslete se. Co byste dělali, kdyby vám váš syn/dcera jednou řekl/a - "jsem gay/lesbička". Vyhodili byste ho/jí? A kde je pak křesťanská láska?
    Doporučuji shlédnout film Modlitba za Bobbyho. Je to velmi poučné.

    Mimochodem - ze všech přátel, které jsem v životě měla, mi zůstal jen jeden "heteráč" po té, co jsem se dostala do velmi těžké životní situace. Nejvíc mě podporovali "buzíci" a nebýt jednoho, možná bych tady dneska už nebyla.

    Homosexuálové jsou prostě lidi jako každý z nás. Jsou hrozně fajn. A mají starosti a problémy, o kterých se nám "normálním" vůbec nezdá.
    Já osobně lidi dělím na dobré a špatné. A obě skupiny se vyskytují mezi jakoukoliv další skupinou - mezi dělníky, mezi vysokoškoláky, mezi cikány i mezi homosexuály.
  • nedřív preferují cikány a teď i teplouše co jsme za národ ??? Kdy se zastanou už konečně slušných pracujících lidí kteří mají děti a řádně je vychovávají ??????? Sodoma Gomora..... je to hnus velebnosti to co nám vládne !!!!!
    • Kdyby si slušní lidé udělali pochod, tak jim ho určitě Slávek Svoboda taky zaštítí *1* *1*
  • Proti Homo... nic nemám, nevadí Mi. Ale zviditelňovat je a to ještě pod politickou záštitou?! To je jako přiznat že ty jejich: prasárny jsou zcela normální věc ! Nevěřím že :Homosexualita je vrozená, je to (Skoro) vždy důsledek okolností ,výchovy a podobných situací jako je : vězení, armáda, kláštery a jiné spolky kde se preferuje jedno pohlaví . Jestliže se toto dnes děje, tak v budoucnu můžeme očekávat že z: Pedofilů udělají stejné nepochopené (chudáky) jako nám dnes podstrkují pod nos Homo ...
    • Homosexualita je daná geneticky, je tedy vrozená a vyskytuje i u zvířat. A to bez ohledu na to, jestli tomu "věříš". Lze to chápat i jako jakýsi regulační mechanismus, kterým Příroda reguluje nežádoucí populační některého druhu.
      A co všelijaké ty "prasárny", které provádějí hetero chlapi a baby? To je asi v pořádku, že.
      a nepleť sem pedofilii, to je něco zcela jiného. Dobrovolný homosexuální vztah dvou dospělých jedinců je zcela jejich věc a nikomu do toho nic není.
      Netrpíš náhodou homofobií, tou jsou stiženi homosexuálové, kteří se děsí přiznat svou orientaci sami sobě.
    • tak ty si hustej zabedněnec, já jsem teda hetero, ale tvrdit, že homosexualita není vrozená, je zhruba obdobné jako tvrdit, že země je placatá *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* návštěvníku ze středověku *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit