Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když chcete Pražáky nalákat na nějakou kravinu - nazvěte to anglicky..
    • A co má tahle kauza společného s Pražákama? Nalákat? Jako návštěvník Prahy jezdím na jízdenky, a to se myslím dost prodražuje. Takže kvůli Bémovině, mají platit dobrovolně víc? Nemluvě o tom, že větší část magistrátu jsou naši hoši z Moravy.
  • Já bych konkuroval zavedením ClosedCard
    Popř. KlozetKard- hned by bylo jasno, kam karta patří i s těmi, kteří se napakovali...
    • OpenCard se to pojmenovalo proto, aby se skrze ní Bémovi otevřelo konto k jeho horolezeckým výletům do Himalájů. Kdyby karta skutečně sloužila Pražanům a návštěvníkům Prahy, byla by 10x lacinější a jmenovala by se PražKa, PražanKa, nebo pro cizince PragueC.
  • "ŽVANIL"to je dnes fenomén,kdo umí lépe a déle žvanit,tak se může prožvanit až do vrcholných,politických funkcí,nebo třeba do vysílání přiblblých televizních stanic v Čr.Žvanění vrcholných žvanilů se dá přirovnat k tak zvané"lalaci" malých batolat,které mají pocit osobní pohody po nakrmení.Předpoklad k úspěchu je totální narcismus,absence charakteru,atd..
    • Z TISKU /9.6.2014/ - TOP 09 v Praze se rozhádala.

      Vyhrála tu dvoje volby do sněmovny i minulé komunální volby. A paradoxně právě v Praze, díky níž se TOP 09 stala nejsilnější pravicovou (sic!) stranou v zemi, má teď největší problémy, píše MfD. Boj mezi křídly primátora Jiřího Hudečka a jeho prvního náměstka Jiřího Vávry čerstvě přiživily hádky, jak vyřešit problémy s Opencard. Spory údajně došly tak daleko, že vznikají hned tři různé kandidátky pro podzimní volby do pražského magistrátu. Náměstek primátora Jiří Nouza totiž sbírá nespokojence z obou táborů.

      Tenhle Kalouskovskej šmejd na podzim fakt nevolte! Díky. *5*
  • KIMCID
    takové divadýlko *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit