Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Mýtus o romském koncentráku v Letech u Písku je podle dostupných informací lež" - toto tvrzení potvrdila i aktuálně Policie na základě vyšetřování trestních oznámení, která za tyto výroky podala různá romská sdružení a s nimi spojení aktivisté.
    Policie ve svém rozhodnutí uvádí, že je známý a dostupný HISTORICKY DOLOŽENÝ PRAVDIVÝ PODKLAD a že tedy nebyly zjištěny skutečnosti, že by byl takovýmto prohlášením spáchán trestný čin, přestupek nebo jiný správní delikt a ani se dle policie NIKDO NEDOPUSTIL popírání genocidy či holokaustu. Rád bych tímto poděkoval Policii i státnímu zastupitelství, že se nenechali strhnout mediální štvanicí. Mýtus o romském koncentráku je podle dostupných informací lež. Byl tu pracovní tábor pro osoby, které se vyhýbaly řádné práci, včetně Čechů a Němců z protektorátu. Internováni nebyli na základě etnika, ale
    cikánského způsobu života, to znamená, že pracující Romové tu nebyli.
    Dozorci téměř do konce fungování tábora nebyli ozbrojeni a velitel tábora
    bral svou služku ( cikánku) a zřejmě svojí milenku do kina. V táboře nebyl nikdo nikdy zabit - lidé umírali v důsledku staroby a chorob, které do tábora přivlekli kvůli svému předchozímu kočovnému stylu života. Zásadní problém byl však velitel, který jednak skutečně bil vězně a tajil špatný stav tábora, ale byl odvolán a do tábora byla poslána lékařská pomoc. Oběti v táboře rozhodně nebyli oběti jakéhokoli holokaustu. Naopak srovnávání je neúctou ke skutečným obětem holokaustu, ať už Romů nebo Židů, ve skutečných koncentračních táborech. Samozřejmě platí, že jakékoli násilí na lidech je nutno odmítnout a odsoudit.
  • Až budou cikánské děti mít zájem chodit do normálních škol - prosím, ať se jim to umožní .... nebudou-li chodit řádně, měly by být přeřazeny ihned do zvláštních škol ... nebudou-li docházet řádně ani tam, tedy následně do pasťáků a jejich rodiče zajištěni státem za trestný čin umožňující zpustnutí a ohrožení mravní výchovy .... neboť - udělá-li toto kdokoli z bílé "většiny" je podobně - po zásluze potrestán .... vzhledem k tomu, že chtějí tzv. "stejná práva", musí nést - jako svéprávní tytéž následky ..... a navíc - nebudou-li děti navšzěvovat řádně a disciplinovaně školu - žádné dávky .... prostě nakašlat .... nepracuješ- prostě nejez .... to je zákon přírody , tu zatím EU neřídí, i když by jistě chtěla ...
  • Co mě opravdu ve fotoreportáži pobavilo, to byl jeden z výrazných transparentů:
    "Chceme školy pro všechny! NE segregaci!"
    To bude opravdu velmi těžká práce, takového stavu dosíci. Vždyť běžná, každodenní praxe je asi takováto: Každé ráno již od 7:00 brání každou školu v rasistické, xenofobní a segregační České republice silný šik školních ochránců. V čele sama ředitelka /sám ředitel/ a po jeho boku nejsilnější z kolegů; v rukou příložníky, zahrocená ukazovátka a školní kružítka; levé křídlo hájí školník a tělocvikář s fyzicky méně zdatnými, ale obratnými vrhači tenisáků a košťat s okutou násadou; a pravé křídlo osazenstvo školní jídelny a družiny kryté pokličkami s metrovým průměrem a ozbrojené speciálně vyztuženým šufánky s půlmetrovou rukojetí.
    A všichni vší silou zcela brutálně zahánějí ta nebohá cikáňata, toužící po vzdělání, výchově a osvětě, od prahu své - naší školy.
    • Ja jsem nevidel jejich transparent,ale to nejlepsi vtip dob.Pamatuji se dobu,kdy byli nuceni
      davat deti do skolky a skoly,uz tehdy je svazeli .A to neplatili ani haler za jidlo.
  • Místo pochodu hrdosti by měli jít cikáni hledat práci,aby nebyli přítěží většinové společnosti.Chuť většinové společnosti cikány dobře živit klesá a brzy bude nulová.Už jsem to sem jednou napsal a nějaký cenzorský dobytek to zcenzuroval.Po revoluci je třeba cenzory odporážet,za vlastizradu národa Čechů,jako první.
  • KIMCID
    važení cikáni -rom totiž nic není.pláčete na špatném hrobě a špatném státu
  • "Dokud nebude zničen prasečák postavený na místě holokaustu, nebude v této zemi tolerance," ... *8* řekli ... Mnou nevážení romové - To si běžte vyřvávat před Německou ambasádu a neotravujte tuto zem, která nebude pořád řešit vaše křivdy a problémy ! *16* A co Vám má kdo tolerovat ?! Svou pověst jste si vybudovali jenom a jenom vy sami, tak nehažte špínu na všechny kolem !!! *16* Problém se soužitím s KÝMKOLIV kam vlezete není vůbec o rasizmu, ale sprosté aroganci a chování které nemůže tolerovat snad žádná civilizovaná země na světě. *10*
  • Nemám nic proti Cikánům. Za veškerá utrpení českého lidu od romské menšiny může pouze naše vláda. Chová se jako pštros, nic neřeší, jen plní nesmyslné požadavky EU na integritu menšin.
    Jsou tu ještě předsudky z bývalých stran ODS, že na nich se dá vydělat. Jenže Kocáb zavčas utekl, aby neseděl....
    Nynější vláda měkouše, má co dělat sama se sebou.... Děs, filcky a beznaděj vládne českou kotlinou.
    • Vše co se po revoluci,díky troubovitosti obyčejného českého blba prolhalo k moci ,je vlastizrádný lidský dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně a znárodnění veškerého majetku těchto vlastizrádných rodů.Cílem těchto lumpů bylo,je a bude dotlačit Česko do státního bankrotu,aby ho pak mohli zašmelit cizákům.Sudety by za naše dluhy zabrali Němci.Ostatek by ,za naše dluhy,zabrali Židé.Aby zde vybudovali nový Izrael v lepším životním prostoru a hlavně daleko od Arabů.Čechy by odsunuli do Izraele k odporažení Arabům.O nic světoborného by nešlo.I potom by slunce ráno vycházelo a večer zapadalo.Pouze o jeden přitroublý národ ,který si nechal od vlastních lumpů svoji zemi rozkrást by bylo na planetě Zemi méně.
  • To šli cikáni pro socialní dávky ?
    • To by jich nebylo dvěstě, ale nejméně 1000x víc.
  • Černí bílí, spojme síly. Spolu kradli,. spolu sedí.... *16*
  • Mají být nač ,,hrdi" jsou držitelé všech záporných nej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit