Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zůstává tady pachuť , jako po všech předešlých komisích.Zásadně tady nikdo nevysvětlil ani nevyvrátil to podezření, že ta změna byla účelová.Vyřešila hlavně to, že moc se soustřeďuje do jedněch rukou.A že je v tom zase politika a ne snaha řešit něco kolem policie je taky zřejmé.Měly by padat hlavy, místo toho zase do ztracena.Bohužel se nyní nedovíme, jak Sobotka rozhodoval v kauze OKD a Bakaly a dalších kauz.Tahle "demokracie" pláče a bude tak dlouho, dokud z těch špiček nezmizí ta verbež, co tady pomohla nebo přímo rozkradla tuto republiku a na dlouho zadlužila. Nejsem přímo zastáncem Babiše, ale tomu se daří tyto věci řešit i když pracuje i pro sebe.
  • Ano, 'Prasárna, výsměch, šaškárna'. Tak právem nazývá velká většina národa situaci kolem samotné komise a dnes i její zprávu. Stačí se podívat, kdo vlastně byli členové té komise - samí Babišobijci". Potom není divu, že výsledek je takový, jak vyhovuje jim. Blažek - z OSD, kterému nelze věřit ani nos mezi očima, natož za objektivního. Odvolává se na to, že se ve všem hlasovalo jednohlasně, Jako na schůzí KSČ, nebo ROH, vždy jednohlasně. Z toho vidět, že všichni byli jednobarevní - antiBabišovci. Pokud si Sobotka, Chovanec a spol. myslí, že si tím pomohou vylepšit názor občanů na jejich stranu, jsou v omylu. A volby jim to spočítají, že jim zbydou oči pro pláč. A až potom bude správné konstatovat "máte co jste chtěli, a po právu zasloužili".
    • Naprostý souhlas. Ten kdo sledoval včerejší pořad, kde Blažek obhajoval výslednou zprávu komise, která vlastně neměla s čeho vycházet a byla sestavena pouze proto, aby obhájila lumpárnu ČSSD. Pan Šlachta v tomto pořadu vnesl světlo a po pravdě pojmenoval komplot Chovance a policejních činitelů, kteří se Šlachty báli. Proto také nebylo dovoleno, aby pan Šlachta mohl vše sdělit do médií a jeho zpráva nebyla odtajněna. A to, co předvádí Sobotka s Chovancem, jenom jejich straně škodí a dobře jim tak. Můj hlas a hlasy mích známých již ztratil a věřím že můj názor sdílí mnoho poctivých lidí. A co se týče kauzy Babiš, včera jsem se pobavil, když Kalousek hřímal do mikrofonu a plival oheň a síru na Babiše. Doufám, že Mirda v brzké době dostane infarkt a my se ho konečně zbavíme.
  • Očekával v Czechostánu někdo něco jiného?
  • Babiše nemusím protože i jeho hrábě hrabou k sobě a každý podnikatel je u něj zloděj. Mládek zase prohlásil živnostníky za parazity této země. Je jedno jaká strana je u moci, protože jednotlivci jsou ti co dělají dobrou nebo špatnou politiku. Sobotková vláda je jenom do času, Sobotka je slabý předseda vlády. Trump s Babišem jsou silní podnikatelé a nenechají si do ničeho mluvit, mají i léta životních zkušeností kdy si nenechají od nějakého pablba diktovat a tak to má být. Já jsem zde psal, že podnikám a kdybych si měl od každého chudáka nechat radit, tak už bych dávno zkrachoval, ale opak je pravdou, každý schopný člověk může vydělávat miliony žádný problém, ale je důležité se chovat férově a slušně ke svým zaměstnancům, ale ne vyjadřovaní politiků jací jsou podnikatelé lumpové.
  • Je to jasné, ODS,TOP, ČSSD si jsou vědomi toho , že ve volbách budou na hraně a tak se snaží tzv. "Já na bráchu , brácha na mne . spojit i s čertem jen aby se dostali do PS. Celá komise je toho výsledkem. Už jde opravdu do tuhého ,protože stranické penezotoky končí.Sebereflexe těchto stran je mínusová.Taky na to dojedou. *3*
  • No, zaplať Pane Bože za to, že se ta parlamentní pakáž zase snížila ke kamárádíčkování a zuby nehty si drží a bude snažit udělat vše proto, aby se nevyšetřovaly průšvihy či jak slušně to napsat politických stran ČSSD, ODS a spol. a ostatních kámošů, dnes jednomyslně spojených proti Babišovi. Ten, co nemá potřebu krást a jde do očištění zahnilé politiky "tradičních stran" jim opravdu evidentně překáží. Do voleb si u mě opět podřízli větev!!!!! Když si vezmete, ten hnus tady v republice, jak by mohli tito šašci řídit takovýmto způsoben též například 10 milionovou Moskvu????
  • pěkně podlezl premiérovi. Jejich problémem je že jsou vyhlášení obecně známí a profláknutí křiváci. Zubatá pleš už neví čeho se chytit. Preference padají, u socanů je jen pro srandu a chce se užít posledních 5 minut na výsluní.Tak háže jedovatou slinu. Judr Bradavica Blažek dostal šanci být vidět. Hubená léta advokátní praxe v Brně .... to byla jiná rýža. Zastupoval ukradené králíky z kotce, pochcanou stěnu chaloupky či zanášející slepice. Nyní dostal velký případ.Blažku Blažku ale tady nejsou lidi tak blbí. Králíci jsou fakt tvoje advokátní maximum.Měl jsi u ních zůstat.
  • Za peníze se dá na zakázku napsat vše co je potřeba a pak se s tím ohánět.
  • Chovancovi se omluvit, tomu zrádci, ani omylem. Nechá-li si ho Sobotka po boku ve volbách, prohraje je.
    • ... Bohóš již vyhraje maximálně soutěž o nejlépe vyholenou lebku ve své rodné vesnici :)))
      • ty jsi vítěz dopředu známý: Nejsmradlavější prase netu.
  • Blažek,ze je moravak jak poleno,vsak se za něj moravak stydí,na své pozemky chce přestěhovat br.hl.nadrazi! Mafián.
    • josef.servit.9
      Blažek je zkorumpovaný Odesák, tak proč se tak vyprsuje? Celá ta komise nestála za nic,když předseda komise nemá důvěru!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit