Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorší člověk po listopadu 89 byl a je Vaclav Klaus. Dnes se už vůbec nemluví o otci privatizace Třískovi. Taky pěkný lotr. *12* *12* *12* *12*
  • Pravda bude samozřejmě řádně upravena. Samozřejmě lumpárny a zločiny zmýněny nebudou
  • A co takhle nějaká miliardářská daň? Jako ve Frankrajchu! *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Čecháčkové si nic lepšího nezaslouží !!!

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Tento výblitek mohl dát dohromady,slušně řečeno,jen i....ot,neboli člověk mdlého rozumu...!!!!!!!!!!
  • Vázení
    Proslýchá se že po úspěšné mši ,kterou pro naši šlechtu celebroval sám velký Duka, bude podobná mše celebrována i na počest našich největších ekonomických celebrit.Pozvání prý už dostali:Janoušek, Klaus, Ježek, Rittig, Kočárník, Dyba, Dlouhý, Bakala, Kellner, Dalík, a jako zvlášť uznávaní hosté přijedou ze zahraničí Kožený a Krejčíř.Oba navíc mají naději, že se stanou adepty na blahořečení .Součástí mše bude i sbírka na umoření astronomického státního dluhu, který se podařilo těmto osobnostem vytvořit.Do zvláště k tomu vyrobeného váčku ,zavěšeném na posvátné berli bude vybírat jeden z nejzaslouženějších aktivistů sametového podvodu , biskup Václav Malý.Všichni dárci budou za odměnu pokropni svěcenou vodou.Na hradním nádvoří se pak bude konat velké děkovné shromáždění prostého lidu, který bude všem těmto osobnostem provolávat slávu a děkovat za blahobyt, kterého jsme dosáhli!
  • Po sametovým majetkovým převratu se k moci dostala nejvjetší špína doslova hnůj *16* to nejhorší nás,ale teprve čeká občanská válka jako v Jugoslávii a nyní na Ukrajině. ČR nakonec ovládne národ vyvolený proto bylo také Československo založeno né pro čechy a slováky,ale pro židáky.
    • Nejen že jste rasista, ale neumíte ani spisovnou češtinu.
  • eštébákovi ministři se už cukají,zveřejnit majetek se jim nechce.
  • Kulisák Havel taky prolomil Benešovy dekrety a získal obrovský majetek v nemovitostech, o tom se jaksi nemluví.
    • Přidej "noblesního" Kárla. Ten si přišel pro majetky pomocí rakouských zákonů, jinak by je neměl. A další také. Noblesní šlechta, knížata a hrabata šla si nahrabat, to co jim po válce za kolaboraci právem zabavily úřady.
      • Schwarzenbergové nekolaborovali.
        • Milý "JUDře" Vlku.Přečtěte sobě knihu amerického spisovatele Paula Polanského The Storm ,vyšlou v češtině jako" Bouře" a dozvíte se:
          že Romy z Letů sjednával na práci ve Schwarzenberských lesích za provizi od tehdejší německé vojenské z právy jistý podnikatel Havel, a o zisk z jejich práce se fifty, fifty dělili Schwarzenberci s tehdejší německou zprávou.Jo a mimochodem tu knihu si budete muset sehnat jako samizdat, protože, když se náš bývalý prezident shodou okolností také Havel dozvěděl o jejím obsahu, nechal celý sklad s jejím vydáním zaplavit vodou.Vím, že se zde rád zviditelňujete, ale když už to děláte, NELŽETE!
          • Tedy nyní to chlapec JUDr Vlk dostal tzv. sežrat.Ale on si to v podstatě zasloužil.On ani nebude JUDr, ale nějaké pako z Horní Dolní!
      • Nojo ale Kcharl je starý dědek a nemá intelekt, taky si našel děuku!!! *15*
        • A s ní jako dělá co? To jí ho tam vždycky nasype...?
  • Z poctivé práce nikdy nezbohatneš. Peníze které za socialismu byly pro všechny ve státní kase jsou dnes v kapsách těchto "úspěšných " podnikatelů.Proto již není zdarma zdravotnictví, léky, školství a vrcholem je i to, že ti kdož si mastí kapsy krize nekrize přidali důchodcům.45-Kč ale některým třeba i 17.-Kč a to jsme to dopracovali tak daleko, že se tito nenažranci nestydí vystupovat ve sdělovacích prostředcích a říkat jak jsou dobří, výjmeční a bez nich by to nešlo.Takový lemplům nevadí zdražování ničeho, oni si jen přidávají tisíce. Hanba je slabé slovo.
  • A estébák je mezi nimi.Píšu to od začátku, že si nahrabal po převratu se svým otcem.A jako komunista a veliký eso na PZO měl největší informace

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit